összefestékezett munkásruhában szoktam járni(kezeit széttáró) 2500 ért jobbakat eszek mint te 15-ért(fetrengős) igaz nincs izgalmas, hangzatos név kitalálva a rántott húsnak 😅 sem zöldséglevelekkel feldíszítve és a kólába sincs citromkarika (fetrengős) A postással a rendőrrel a villanyszerelővel a tűzoltóval, a pénzügyőrrel a kőművessel a vízvezetékszerelővel, a dzson dír márkaszervizesekkel a klímásokkal, a festőkkel és még hossza sorolhatnám szoktam együtt enni. szóval a dolgozó néppel. Van, hogy a parkolóban a sor vége még is 5 perc múlva viheted a táladon a kiválasztott kajádat. Egyszerre 3 an szolgálnak ki a pultnál és pörgetik rendesen. Mind ezt hozzávetőleg pici pénzért(kezeit széttáró) tudom,hogy neked ez a fajta étkezés meglepő csak mi kétkezi melósok nem kedvtelésből járunk be éttermezgetni hanem megebédelni. (kezeit széttáró) egy ilyen helynek se bája sem hangulata nincsen valahogy még is sokkal szívesebben eszek a melóstársak között festékes gúnyában hasitasival, mert otthonosabban mozgok közöttük (kezeit széttáró) Egy olyan étteremhez képest ahol kiöltözök mint szarospista jézus nevenapján és a nevét sem tudom kimondani a töltött karajnak 6500-ért.(kezeit széttáró)
Fel(meghajlós) volánbusszal (kezeit széttáró) parkoló Mátraházától fentebb 1 km volt. én szeretem a kihívásokat(meghajlós)
Hóemberünk is olyan szépre sikerült, hogy családok fényképezkedtek vele 😅
Hát mint ahogy nevében is benne van,itt munkások szállnak meg,meg a pipi.És jellemzően kinek van erre szüksége?Aki nem otthon van.cigánytól pakisztánig mindenki.Persze majd jön pipi és megmondja hogy egy ilyet sem látni ott,nyilván öltönyös üzletemberek szállnak meg itt.
Egyébként, csak teszem fel a kérdést. Mi a baj a munkással? Én ha elmegyek kirándulni vagy nevezzük nyaralásnak nekem mindegy, akkor szinte egész nap csak megyünk, nem a szálláson ücsörgök. Nem kurvamindegy hogy hol alszok ?
Felmentél a Kékesre? mutatták a tévében,az összes többi hülye is a főúton állt sorba csak egy órát azért hogy a parkolóban bejussanak 😁 Egyébként meg csúcsidőben kékesen akarsz te olcsón enni? normális? 😅
hát tudok sokat enni de 4500 ft nekem nem biztos, hogy megérné mert még kb. ezres hozzá az innivaló. Itt nálunk 1500 egy menü amit helyben elfogyasztasz, kecsón ahova még szívesen járok az ilyen melós étkezde az agroker büfé ott is kb. 2500 Ft-ból eszel iszol egész jó kajákat és dugig lax az adagtól. Mondjuk én. Rólad nem tudok nyilatkozni 😅
értelek inikém nálunk is lehet ilyeneket rendelni, ha karácsonykor vendégeket vársz azt nincs kedved ilyenekkel baszakodni, mint sütés, főzés. Bár az egészen újszerű, hogy még az alapanyagokat is vigyem 😅 De mondjuk itt egész eddig nem erről volt szó(kezeit széttáró) Hanem arról, hogy betérsz egy önkiszolgáló kajázdába és gyorsan eszel olcsón.(kezeit széttáró) Nem a pincértől rendelgeted meg vársz 1 órát mire elkészül, tehát nem egy programként tekintesz rá csak beszaladsz megkajálni a készből(kezeit széttáró) kékestetőn a menüs önkiszolgáló étteremben fizettem tegnao 16 ezret, hogy értsd ez 1 éve lazán 10 alatt volt. értem én, hogy azt mondják, hogy emelkednek a bérek meg minden de hát hol van az ettől az emelkedéstől? Azt is megértem, hogy a vendéglátóhely meg nem tudja kihozni kevesebből ha szeretne ő is megélni belőle. Szóval pont a nagy tömegeket vonzó olcsó és gyors kajázdák fognak szépen eltűnni a mostani környezetben szerintem. Nem véletlenül halottam a rádióban azt sem, hogy vendéglátós alkalmazottat már csak töredékét keresik mint akár 1 évvel korábban.(kezeit széttáró)
4500 nekem lazán megéri még
a levest nem szeretem, szóval fér rendesen
de rajtam kívül nincs a családban olyan akinek megérné
felén mistanában az a divat hogy bannak aki csinálnak sültes tálakat, megveszed a húst megva többi kacatot elviszed neki és csinál mindenféle dolgot belőle pár ezerért
ha ő veszi meg az sokkal drágább mert nincs ideje futkosni boltról boltra meghozatja a helyi húsossal és az drágább mint a városi hentes
1/5
egy éve,
Google
Talan 2 ember lezengett.horror magasra emeltek az árat .azonnal elmentünk .semmitmondo ételek ..ures parkolo.2 embernek 10ezer ft.sajnalatos.szomoru.alig fértünk regen a pulthoz...mire volt ez jo!?!?ide biztos nem jovunk tobbet...pedig regen sokat jartunk!!!
Tetszik
Megosztás
hát mások is ugyanezt írják az értékelésben, most, hogy nosztalgiából ránéztem(kezeit széttáró) Kár érte fasza kis hely volt(kezeit széttáró)
hát ez a solti boss is olyan volt a pénzben benne volt a korlátlan italfogyasztás is.(kezeit széttáró) Még sört is tudtál magadnak csapolni(kezeit széttáró) Nekem sajnos nagy hátrányom az, hogy nem tudok sokat inni. Megiszok 3 dl egy ebédhez azt nem megy le több ha ingyen van akkor sem(kezeit széttáró) Amit nagyon kedveltem az a csepeli Gast Land volt. Amikor kezdtek 1000 Ft volt a szedés és tényleg elég jó volt a felhozatal viszonylag kulturált környezetben(meghajlós) Néha akkora tömeg volt, hogy várni kellett asztalra. Aztán kibővítették még vagy 100 férőhellyel aztán ez a gond megszűnt. Amikor ebédidő környékén arra jártam mindig betértem. Aztán szépen elkezdtek az árak emelkedni ami természetes velejáró, de a színvonal meg esett vissza. Egyre kevesebb volt a választék és egyre hitványabbak voltak a kaják. Utoljára vagy 2 éve akartam bemenni a családdal amikor arra jártam gyanús lett, hogy üres volt a parkoló, pedig előtte úgy kellett helyet vadászni. Amikor az ajtóhoz értem kint volt egy tábla, hogy 4500 Ft(kezeit széttáró) Mondom 2 hónapja ez még 2 ezer Ft volt(szemeit körbeforgató) Csak benéztem mi a helyzet fényes délben tök üres volt az étterem. Na mondom megyünk is tovább, mert lenne a játék 15-16 ezer Ft akkortájt ennyiből a kecskeméti Fekete gólyában is meg lehetett kajálni és nem 1 kategória egy önkiszolgáló menüs étteremmel(kezeit széttáró) Néhány helyen láttam ilyen gastlandod bezárva lehet a csepeli m0-ás is bezárt azóta. Itt kecsón is van egy ami egész jó volt a március 15-ön ott szinte mindig várni kellett a helyre, kb. fél éve voltam bent már ott is csak lézengés van. Az árak szépen elkúsztak és pont az a réteg akinek ez szólna az elpárolgott. Nekem pl. a gyerekkel és édesanyámmal már nagyon nem éri meg bemenni ketten nem esznek meg egy fél adagot sem aztán egész árat számolnak. Szóval hiába is szedhetnénk akárhányszor akármennyit(kezeit széttáró) A magas munkabérek, járulékok és a megnövekedett alapanyagárak és energiaárak miatt nem tudnak ezek a helyek sem olcsók lenni amiik eddig tömeget vonzottak.(kezeit széttáró) Aki meg igényesebben akar enni mint mamlasz mert más szórakozása nincs már az életében az meg nem ilyen helyre járt előtte sem(kezeit széttáró)
nekem inkább a kaja a több
én azért szeretem ezeket mert sokfélét lehet enni
de asszonnyal+gyerekkel kurvára nem gazdaságos, asszony eszik kb annyit mint egy macska de a gyerek se eszi meg az ár felét sem
sima étteremben is én eszem meg az asszony kajájának 2/3 részét
qrvára megdrágult, de így is be lehet zabálni olcsóbban, mint a la cart. leginkább az az érdekes, hogy a pia is benne van, arra mindig több megy el, mint a kajára
pedig az a Flamann gyerek se most ül először sportmotoron... A németek ezt már a 80-as években tudták: utcai motorosnak teljesen felesleges 100 feletti LE, nem tudja kihajtani belőle - kivéve persze a tekknikás autópályákat 😅 Ott meg csak arra jó a 100 feletti ló, hogy biztosabban meghaljon.
inikém mondhatnám, hogy a szarom is nagyobb mint a tiéd,(kezeit széttáró) mert kb. fél éve tettem fel képet egy zsugor koffoláról, meg zlatyi bazantról amit sturovóból hoztam. 😅Annyi a különbség, hogy a zsugorozás fehér színű volt nem ilyen sötét színű és júniusban a 396 ft-os euróval is olcsóbb volt mint nálunk egy no néjm gagyi üdítő 😅 Mondom visszakeresem a képet ami hitelül szolgál de akkora okádék fos lett ez a kereső, hogy lúfaszt nem lehet vele megtalálni, régen pikk-pakk meg volt amit keresett az ember (kezeit széttáró) Azt bánom, hogy nem hoztam vagy 10 zsugort, forint fillér volt a koffola(kezeit széttáró) a pözsóba meg tért vóna vidáman 😆
Hóemberünk is olyan szépre sikerült, hogy családok fényképezkedtek vele 😅
a levest nem szeretem, szóval fér rendesen
de rajtam kívül nincs a családban olyan akinek megérné
felén mistanában az a divat hogy bannak aki csinálnak sültes tálakat, megveszed a húst megva többi kacatot elviszed neki és csinál mindenféle dolgot belőle pár ezerért
ha ő veszi meg az sokkal drágább mert nincs ideje futkosni boltról boltra meghozatja a helyi húsossal és az drágább mint a városi hentes
Helyi idegenvezető · 26 vélemény
1/5
egy éve,
Google
Talan 2 ember lezengett.horror magasra emeltek az árat .azonnal elmentünk .semmitmondo ételek ..ures parkolo.2 embernek 10ezer ft.sajnalatos.szomoru.alig fértünk regen a pulthoz...mire volt ez jo!?!?ide biztos nem jovunk tobbet...pedig regen sokat jartunk!!!
Tetszik
Megosztás
hát mások is ugyanezt írják az értékelésben, most, hogy nosztalgiából ránéztem(kezeit széttáró) Kár érte fasza kis hely volt(kezeit széttáró)
én azért szeretem ezeket mert sokfélét lehet enni
de asszonnyal+gyerekkel kurvára nem gazdaságos, asszony eszik kb annyit mint egy macska de a gyerek se eszi meg az ár felét sem
sima étteremben is én eszem meg az asszony kajájának 2/3 részét
a fácános sör is szar volt, igaz azt még csehszlovákiában ittam 88-ban
hstár mellettine olyat visznek amibe a gyárba belepiszkítanak