Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lehetne ide berakni insta sztorit… nagyon jó barátom párjànak van. A csaj simán terelgeti, neveli. A kutya kb mindent leszar, de konkrétan mindent. Egy nagy lusta lomha dög 😂
Na ja, ezt láttam az udvarukban na meg alapból félek a kutyáktól így hamar becsicskáztatna. 😒
Én is ezeket olvastam és nagyon nem akarok állandóan küzdeni bagy, hogy kiszökik és megesz valakit mi meg húzunk a sittre. 😱
Ezek sima toltheto elemek.
Normalis cellakkal mondjuk 3-4 ev helyett elment volna 5-6 evet.
Ez meg mellette egy tefál. Ez nem annyira régi darab ez kb. 3-4 éves akkor vettem olyan 40-50 körül.(kezeit széttáró) Hasba akasztottak azzal a 21-es számmal ami rajta van mert a másik csak 12 es 😅 Na a lényeg, hogy az újkora óta egy szar. harmatgyenge tulajdonképen használhatatlan. Fogalmam sincs mire találták ki de hullik ki belőle a por a csövéből, mert olyan gyenge, hogy a porzsákjáig nem tudja felszívni 😅 mind ezt vadi új kora óta. Az elektrolux meg egy csoda csak idővel elfárad benne az elem (kezeit széttáró)
szóval képeken a porszivattyú, építő jellegű tanácsokat szívesen fogadom(meghajlós)
szóval azok a zöld izék 1600 mAH s kisakksik. 10 db van belőle és azért zöld, mert gondolom 3-4 éve amikor ki lett cserélve azt tudtam hozzá megvenni a legolcsóbban(kezeit széttáró)
na az akkor nekem pont jó is lesz nekem van időm(meghajlós)
Jó Pipink 10 év múlva fog oda jutni, hogy mobil netet használ - mert addigra ingyen lesz 😄
már nekem se takarja be egy 20as a 2 kutyát olyan drága lett a táp
egy év alatt 2.5x annyi lett a táp ára
az 45 kg hús 1 hónapban(gondolkodós) Inkább felnevelni azt a kínaiaknak eladni jó pénzért(gondolkodós) Nem tudom sanya akar e egy 100-ast kutyakajára költeni havonta(gondolkodós)
ha kölyökkorában te vagy az első gazdája, akkor tudod fegyelmezni, azért néha tudatosítani kell benne, h te vagy a főnök. kajával is úgy készülj, hogyha felcseperedik, a napi 1.5 kg húsos ételre igényt tart, cserébe olyat szarik, mint a vimes doboz
havernak volt egy, foltos volt a neve
nagyon kemény egy kutya, ha nem vagy falkavezér akkor elvesztél...... akkor birka vagy
amúgy a birkákat nem bántotta azokat őrizte egy bekerített portán
már fiatalon (6-7 hónapos lehetett) a felnőtt kutyát lazán lefojtotta pedig az is nagy testű volt de nem emlékszem a fajtára
aztán gondolt egyet és elment a gecibe sosem lett meg, ami fura mert nagyon terület örző volt, vagy kinyírták és elvitték vagy a fene sem tudja
nekem tuti nem kellene, főleg azért mert 2x annyiba kerülne a kajája mint az enyém
ízre milyen lehet a kínai haverjaid mit mondanak? 😆
magenta 1 vagy mi a tököm van nekem jár mellé adatforgalom mert anélkül nem is lehetne ilyen díjcsomagom álítólag(kezeit széttáró)
akkor jó(homlokát törölgető)
tulajdon kép engem az sem nekem fel van biggyesztve a kocsiba egy garmin(kezeit széttáró) Az asszonyéba meg tartozék a full-fullos dácsiába(kezeit széttáró)
Csak nehogy jegesmedve legyen kuvasznak alcazva. 😆
Kutya téma, szombaton kaptunk illetve majd 2-3 hét múlva elhozhatunk egy kutyát, apja anyja nyugodt, kölykök is és olyan könnyen kezelhetőnek tűntek bár az apa láncon volt állítólag a kölykök miatt papírosak a szülők és szépek is viszont nem kis jószágok, na mindegy örömmel elfogadtuk, hogy majd megyünk és otthon rávetettük magunkat a netre, hogy lássuk mit is kaprunk és kissé megijedtem, közép ázsiai juhász és amit mindenhol írtak róla azt nem nagyon szeretném az udvarban. 😟 😄 Van valami tapasztalatod ezekről?
Ha ez az uzenet a te telefonodra jott, akkor lehet, hogy valamennyi adatforgalom jar a csomagoddal, csak nem tudsz rola. A masik eshetoseg, hogy ezt minden elofizeteses ugyfel megkapta egysegesen fuggetlenul a tarifacsomagjatol, mint pl. majd a teljes nepesseg "az ulj at egy masik autoba" uzenetet a BM-tol :D
Tehat nem erint.
nekem nincs a telefonon net én ezeket eddig se használtam(kezeit széttáró) Az asszonynak van az legfeljebb otthon használja de ott meg a gépről jön wifivel(kezeit széttáró)
A navigacio erinti az istatwitterfeszbukmenteseket.
Azt, hogy egyes szolgaltatoknak bizonyos tarifacsomagoknal a havi adatforgalom-keretbe nem szamitott bele pl. a Facebook-ozas vagy a csevego cuccok, Twitter, Insta meg a tobbi hulyegyerek alkalmazas altal forgalmazott adat mennyisege, csak a Youtube, a bongeszes meg effelek tekertek a szamlalot.
Ha ilyen csomagod volt, akkor mostantol a fentiek is fogyasztjak az adat-egyenlegedet.
Neked semmit,a tobbi ertelmesnek hogy jobban fog fogyni az adatkeret.
Ha korlátlan neted van akkor semmit, de ha csak pár giga akkor ezentúl fogyni fog mikor a felsorolt alkalmazásokat használod ami eddig ingyen volt.