Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már egy régebbi modell van kb. 10-12 éves nem így oszlik meg a pakk(kezeit széttáró) Amint látom az elektrolux is kínával kóperál, még jó, hogy nem osztom tésanyi véleményét akkor sose lenne akksim hozzá 😆
értem, tehát ha gyárilag 10 db 1600 mHa-s volt benne akkor ne variáljak ugyanolyannal cseréljem(gondolkodós)
ja majd rakok képet 4 részletben elosztva van összeforrasztgatva(kezeit széttáró)
én másként elemeztem(kezeit széttáró) de hát ki tudja mire gondolt a költő 😅
földhöz ragadt, teljesen debil(kezeit széttáró)
a 80-100 ezres fos
ismerős vett olcsót aztán pár hét múlva ingyen kínálgatta 😂
volt pár éve valami sziamiau porszívó 160 vagy 180 ért nem emlékszem, azt egy másik ismerős nagyon dicsérte
bár ott se asszony se gyerek nem volt aztán nem sok mindenbe tudott elakadni
én simán vennék aztán a kanapéról csúzliznám tuja termésel ha unatkozom
...legalabbis ez az a csereakksi, ami megfelel a leirasanak.

https://shop.electrolux.hu/por...
Lehet, hogy ereje se lesz annyi, de kevesebb toltesi ciklust fog kibirni, mint a belevalo.
Ha ilyen egyszeru lenne, szerintem mar meglepte volna kinai piacossal. :D
Pakkot kell csinalni, 14500 NiMH 10S1P, csati, ponthegesztett nikkel sorolok, effele.
Elmész a teszkóba, megveszel 3 bliszter 1000-1800 köztit, amilyen épp van, beleqrod, oszt' megy. Asszony örül, jobb lesz, mint vót.
Mi a kérdés? 😃
Füledre ragadt,a telefon automata javitasa volt.
Ez van.
A kamu csaladod?
Mi a tököm az a "fuldeb ragadt"?
Nem tudnál emberi nyelven kommunikálni?Egyre kacifántosabb
nem szeretnék(kezeit széttáró)
sóherség van(kezeit széttáró) Ilyen masina 50 től felfelé a csillagos ég(szemeit körbeforgató)
honnan a kórságból tudhatnám?
Szerinted kidob 80-100 rugót erre a projektre?
robotot, hogy kímélje az asszonyt
aztán nem csak havi 1x engedi a réshez 😁
Vegyél új porszívót,ne légy sóher.
mert olcsón csak szart kapsz....
az hogy mi ír rá a kínai az nem lényeges

az hogy mennyi amperral terhelhető az akku az ott van a leírásában
de gondolom fogalmad nincs mennyit vesz fel a porszívó motor így neked ez az adat sem lényeges
Most azt értelmezem újbóli elolvasásra , hogy hiába rakok bele nagyobbat cserébe lehet, hogy gyengébb lesz a porszívó szívó hatása? Így értsem amit írtál?
na ezt nagyon faszán leírtad de próbáljuk meg lefordítani, hogy egy hozzá nem értő hülye is értse(meghajlós) Szóval ha a gyári 1600 mAH kapacitásút nagyobbra cserélem akkor mi lesz?
Az elejét nyugtáztam hosszabb ideig kell tölteni, cserébe valszeg tovább bírja egy feltöltésre mondat utolsó részét nem értem(kezeit széttáró) "legolcsóbban akarsz venni akkor a 2300mah is ugyanúgy 800 as lesz mint az eddigi 1600as "
ezt osztom de már túl sok mindent vinne, így marad 😅