a trófeát is kedvelem, a kelenföldiben voltam párszor, ott azért jobb kaják vannak mint solton voltak, de a solti is teljesen jó volt a vidéki népnek, igaz ott "extra" kaja nem volt
unokatesómnak még a esküvői ebédje is ott volt tartva
kérj málnaszörpöt szívószállal 😆
amúgy a 30+ezres árhoz képest nem olyan vadak az adagok, hajdanán solton volt a boss ott időre ehettél-ihattál 5 ezerért bármit ami volt a "svédasztalon" én azt jobban szerettem
amúgy ez nem középkori étterem hanem ilyen suttyó bazári akármi
az hogy üjjé mán le a seggedre még elmegy, meg hogy zabáljatok meg a többi de a sok csontváz meg a többi szarság nekem nem jött át
nőknek meg az úri népekenek ajánlott a kanálgép megléte, bár én viszem mindenhová mert 3esetből 2x éttermi kaják után kibaszta a számat a herpesz, pohárból sem iszok mert dettó ugyanaz
Mi is most készülünk étterembe, de egy ilyen szar félébe ahol még csak nem is anyáznak le minket és nem átallanak udvariasan kiszolgálni, eh....... nem tudják ezek, hogy kell viselkedni. ☹️
De akko4 sem tudok leesni róla már habrajta tudok maradni tehát végtelenül mászkálhatok rajta anélkül, hogy lebtudnék ülni a széléte a lábomat lógázni........márpedig így nekem ez végtelen nyomorúságnak fog tűnni. 😟
unokatesómnak még a esküvői ebédje is ott volt tartva
amúgy a 30+ezres árhoz képest nem olyan vadak az adagok, hajdanán solton volt a boss ott időre ehettél-ihattál 5 ezerért bármit ami volt a "svédasztalon" én azt jobban szerettem
az hogy üjjé mán le a seggedre még elmegy, meg hogy zabáljatok meg a többi de a sok csontváz meg a többi szarság nekem nem jött át
nőknek meg az úri népekenek ajánlott a kanálgép megléte, bár én viszem mindenhová mert 3esetből 2x éttermi kaják után kibaszta a számat a herpesz, pohárból sem iszok mert dettó ugyanaz