Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd tótlaci megmonnya, most csinál róla népszavazást
ebből a szögből pont nem lácc oda(kezeit széttáró) még egy negyed fordulatot jobbra(kezeit széttáró)
(gondolkodós) Ez ránézésre lófaxt sem haladt június óta(kezeit széttáró)
Namostakkor debrecenben jo az akkugyar vagy nem.Mer elvesztem,kell vagy nem,sokan nem akarjak a helyiek kozul?
mer, hogy az is örök(kezeit széttáró)
ez most kivételesen gyarapszik 😅
A sültek eszméletlen finomak ! A srácot bezárták azt alágyujtottak !
Ja, én is azt kedvelem ha sokfélét és bármennyit ehetek belőle, most ugye normálban vagyunk és ez ugye bár alig kerül kevesebbe mégsem olyan jó.
a trófeát is kedvelem, a kelenföldiben voltam párszor, ott azért jobb kaják vannak mint solton voltak, de a solti is teljesen jó volt a vidéki népnek, igaz ott "extra" kaja nem volt
unokatesómnak még a esküvői ebédje is ott volt tartva
Azé' egyszer elmennénk mondjuk nekünk kb. 200km oda-vissza.
Van ilyen most is, a trófeát kedveljük és az ételekhez képest elfogadható az ára.
kérj málnaszörpöt szívószállal 😆
amúgy a 30+ezres árhoz képest nem olyan vadak az adagok, hajdanán solton volt a boss ott időre ehettél-ihattál 5 ezerért bármit ami volt a "svédasztalon" én azt jobban szerettem
Az az éjjeli tele sörrel !
Igen , voltunk büdös parasztok , és kérdezték ,mi legyen a hugynak való !?
amúgy ez nem középkori étterem hanem ilyen suttyó bazári akármi
az hogy üjjé mán le a seggedre még elmegy, meg hogy zabáljatok meg a többi de a sok csontváz meg a többi szarság nekem nem jött át
nőknek meg az úri népekenek ajánlott a kanálgép megléte, bár én viszem mindenhová mert 3esetből 2x éttermi kaják után kibaszta a számat a herpesz, pohárból sem iszok mert dettó ugyanaz
Fotózd le a kaját!
Mi is most készülünk étterembe, de egy ilyen szar félébe ahol még csak nem is anyáznak le minket és nem átallanak udvariasan kiszolgálni, eh....... nem tudják ezek, hogy kell viselkedni. ☹️
látlak baszki ott vagy a sarokban
Aláznak már rendesen? 🙃
Na ott a kupola , a parasztétteremböl nézve , minden rendben vele!
De akko4 sem tudok leesni róla már habrajta tudok maradni tehát végtelenül mászkálhatok rajta anélkül, hogy lebtudnék ülni a széléte a lábomat lógázni........márpedig így nekem ez végtelen nyomorúságnak fog tűnni. 😟
morék vannak ott? mert, hogy fogy réz a tetejéről
Mármint a felülete.
Meglepödtem volna ha erröl.nincs fényképed. Szerintem már akkora szervert kellett venned emiatt amekkora bill gétsznek sincs
Mert önmagában záródik