Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jött az sms a szolgáltatótól ez így hangzik, hogy:
"hatósági döntés alapján 2023.03.01 től meghatározott alkalmazások pl. chat, közösségi alkalmazások és navigáció már csökkenteni fogják a mobil díjcsomagod adatértékét A változás érinti a tv és film opciót is, az megszűnik. Teendőd nincs a változás előtt még emlékeztetni fogunk."
Ez mit takar???
Meg kellett érdesíteni, gyantával meg cseszkó pillanat pákával (gyárinál vastagabb heggyel) nekem ment, de télleg nem valami jó forrasztani.
Ja, hogy a gyantaba martogat... Le se esett baszki, hogy nem stannolrol beszel. De ja, logikus hogy gyantat kap melle a paraszt, nem pl. szalmiakkovet vagy pakahegy frissito pasztat.
nem valamiért ezzel az sem volt képes forrasztani aki látott már ilyet(kezeit széttáró)
izzik a vége pirosan
hufbau
akciós cucc volt de szerintem most se több
sok-sok éve is volt ilyen ezek az előadásos áruterítők adták anyáméknak de az csak zúgott nem szívta fel a port se
ez bitang cucc
sóssav+ cink aztán utána tapad
pipiről beszélünk aki a lidl kocsi töltőt se tudja használni...
a nők meg olyanok hogy leszarják hogy villog-e a led
Leírta, mi a hiba... a folyasztószerbe a pákahegyet mártogatta 😁 akár úgy is lehetne csinálni, de ő mire odatette, addigra elégett a hegyről az összes 😁
Nekem is van ismerősöm, aki mindig a pákahegyre veszi fel a gyantás ónt - de ő gyakorlott szerelgető, neki így is megy.
Lehet nem eleg meleg a paka. De igaz, az olmos on sokkal szebben csinal bronzos kotest.
hát nem tudom honnan származik 6000-ért az a morzsaporszívó gyanítom nekem a 10 akksi is több lesz hozzá 😅
na eddig se volt(kezeit széttáró) A sógorom segédje szokta ezt csinálgatni. Nekem hiába van forrasztópákám még nem sikerült vele soha sem forrasztanom sőt még olyannak sem aki tud forrasztani 😆 Egyszerűen nem terül szét az ón hanem csak összeáll egy golyóvá és nem tapad az anyaghoz(kezeit széttáró) pedig faszán letisztogatom a felületet meg valami zsír is van hozzá amibe mártogatni kell a fűtőszálat gondolom. Azt mondják az az ón amit gyárilag adtak hozzá az egy szar vegyek másikat. Pedig meg van legalább 10 éve a fasza párkszájdos forrasztóm még nem sikerült munkára bírni 😅
valami nimh s aszem(kezeit széttáró)
szerintem az összes többiben is olyan van(kezeit széttáró)
Es kidobnad a porszivot, ha nem lehetne uj akkupakkot keriteni bele?

Kivehetore kell csinalni. Tulmeriteni nem feltetlen tudja, a NiMH akkus keszulekben is van a legtobb esetben egy aramkor, kis piros LED vilagit ha lemerult es nem porgeti a motort onnantol. Egy normalis Samsung/LG INR vagy MNC akksit 2.7-2.5V-ig lehet baj nelkul kisutni.
Masfelol ha tulmerited ES ugy hagyod, akkor van baj, mert nekiall dendritesedni. Ha egybol toltobe vagod, kutya baja se lesz. Aki meg olcso li-ion toltovel jatszik, ami a CC/CV karakterisztikaval sincs tisztaban es leolvad a cucc picsaba, az megerdemli a sorsat. Egy Nitecore vagy Xtar tolto nem egy vagyon.
evvel az a baj hogy nagyon kimeríti a lítium akkut mert nincs védelem
aztán ha nagyon leseggel képes kigyulladni egy olcsó töltőben
plusz ha nem kivehető akkor már töltés kiegyenlítő is kell ha a gépben tölti
de ha már bms is van a pakkhoz akkor meg már nem 4 akku kellene hanem inkább 8(akár 12)hogy üzemórában is legyen előrelépés
szóval úgy nagyjából értelmetlen a projekt
újat kell venni ami faszább
6 ezer forintos morzsa porszívó úgy szív hogy a kutyát porszívózzuk ha vedlik, marékszám jön a szőr kifelé belőlük
En is csak abbol kovetkeztettem, hogy fel kellett ujittatnia valakivel. Nem egy muszaki zseni, de 10 cerkaelemet csak kicserelt volna maganak, plane mert akkor nincs munkadij :)
Ha AA meretu, akkor vagy NiCd vagy NiMH, ott sok elorelepest nem fogsz latni.

Ha a nej szereti es Pipinek tobb ralatasa lenne, mondanam, hogy vegyen 4 db 18650-et meg egy negy akksis akkurartot egy negy feszkes toltovel es onnantol orok elet.
Nalam a morzsaporszivo, egy akksis furo/csavarozo, hordozhato oszcilloszkop es forrasztopaka igy kapott masodik eletet.
Mongol.És drága vót.
Ja,ez mondjuk logikus.Megrendelte onnan mert így 1500forintal kevesebb volt.
Nem magyar a szótár, biztos ázsiai belpiacos teló - de ócó volt 😅 ezért nem ír ékezetet se sose 😃
...szóval akkor megint hülyeséget beszéltél, szokás szerint. Az "AA-sceruza akksi" meg a cella pakk nem uaz.
Ő írta, hogy AA-s ceruza akksi kell bele.... régi vacak, lehet, télleg...
Azt mondja automata javítás.Csak tudnám miféle telefon az ami a jót kijavítja értelmetlenre.
10-12 évesen nem nagyon éri meg fejleszteni
amúgy én megnézném mekkora a gyári cella terhelhetősége aztán olyat vennék ami tudja ezt nagyobb kapacitással
mert azt nem hiszem el hogy egy 10+ éves 1600as vadabb ampert tol ki mint egy mai 2300as
de mint írtam a 10 éves vackokat kár fejleszteni kell venni másikat ami sokkal faszább mint a 10-15 éves kacat