Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem e lehetne e, hogy a szerelmi cívódásotok helyett válaszolnátok a feltett kérdéseimre 😅
Te zseni vagy.A halbélből amit turkalsz nem latszik.
Te telefonrajder.Tuti vagy a fuldeb ragadt vagy bökdösöd 0-24 ben mert a kutya se szol rad,ezert talaltad ki a meset a csaladodrol.
Ebből is látszik hogy sivár az élete.
És téged ez miért foglalkoztat ennyire?
Hát,jelzi mennyire tapló vagy.
Az akkumulátorok terhelhetősége és a kapacitása jellemzően egymással fordítottan arányos.
Pl. azonos méretű hengeres akksiból van 3500mAh és 2000mAh-s is. A 3500mAh nagy kapacitású, hosszú üzemidőt tud biztosítani, de nagy terhelést nem tud hajtani, mondjuk 10A áramot tud melegedés nélkül leadni. A 2000-es akksi ezzel szemben akár 25-30A áramot is kitol magából, cserébe gyakrabban kell tölteni. Az akksis fúró jó példa, azokon a kis akksi pl. 2Ah-s, abban pont nagy terhelhetőségű akkuk vannak kisebb kapacitással. Ha szétkapnád a Parkszájd akksit és a 2000-es akkukat 3500-asra cserélnéd, fúrásnál vagy keményebb fába csavarozásnál melegedne, túlterhelődne az akksi.

A porszívóban is villanymotor van, oda is nagyáramú akksi kell, aminek a kapacitása nem feltétlen tud magas lenni. Ha veszek 2500-as AA akksikat, amik mondjuk távirányítóba, vezeték nélküli fejhallgatóba, fényképezőbe ideálisak, a porszívóban idő előtt tönkre fognak menni.
nehezebb lesz a kütyü egy kicsivel, plusz ha eddig 2 óráig töltötte ezután 3 óráig fogja
de ha legolcsóbban akarsz venni akkor a 2300mah is ugyanúgy 800 as lesz mint az eddigi 1600as
Ha ismernéd a Zolit nem mondanál ilyen hülyeséget. Neki ha valaki felveszi a telefont, órákig nem menekül 😂😂
Le kellene cserélni az egész porszívót az asszonnyal együtt egy fiatalabbra 😂
Más: Mivel tudom, hogy itt a legjobb helyen teszem fel a kérdést hisz akksi szakértök garmada leledzik itten hát kérem a segítségeteket(kezeit széttáró) Nos a nejnek van egy elektroluksz tologatós porszívója. Nagyon össze vannak nőve mondjuk már nem mai darab. 2* lett felújítva a hosszú évek során ez annyiból állt, hogy azt a 10 db kis AA ceruzaakksikat kicseréltettem benne. Nos megint eljött az idő. Szóval van benne 10 db1600 mAh vagy mi (kezeit széttáró) Én már régebben is nagyobbra akartam kicseréltetni ilyen 2300-asra legalább. Azt mondták, ha nagyobbat teszek bele valami gebasz lesz bár ezt nem konkrétan értettem azóta meg még azt is elfelejtettem 😁 De mintha az lett volna a duma, hogy a töltője majd nem tudja tölteni(kezeit széttáró) Szóval kérdés: lehet e bele rakni a gyáritól nagyobb kapacitású ceruzaakksit, hogy jól is működjön, a másik kérdés arra vonatkozna, hogy hol lehet ilyet minél olcsóbban beszerezni?
Várom megtisztelő válaszaitokat(meghajlós)
na ez érdekel, hogy kell ezt? 😆
meg a sanyinak is csak az út másik oldalára kellene menni felvenni a munkát nem hajnal kettőkor kocsikázni kecskemétre 😆
Egyébként meg igen nem lenne ott rossz helyen. De kb. ezer hely van még ahol annál is sokkal jobb helye lenne(kezeit széttáró)
a táborfalvi lőtérre kellett volna a gyárat tenni
az a terület kb szart se ér, m5 nincs messze
Na látod ezért jó az NFC. Tömött buszon lesz egy csomó pénzed 😂
debrecenbe viszik azt a beruházást ahol mondjuk már lehet telítődés van. Vannak az országnak olyan régiói, ahol nagyobb szükség lenne ekkora beruházásokra. Ahogy zé is írta Ő él ott és látja javarészt vendégmunkások fognak ott dolgozni. Nagyon sok helyen meg a hazai munkaerőpiacot foglalkoztatná(kezeit széttáró) Kínaiakról én sem hallottam túl sok jót a viselkedésmódjukkal kapcsolatban de mindig a pénz diktál(kezeit széttáró) Japán céggel találkoztam már többször is azokkal különösebb baj nem volt azon kívül, hogy munkamániásak 😆 Szerintem maradjunk annyiban, hogy minden beruházás ami itt ad munkát épít bennünket(kezeit széttáró) Most következeik az az időszak amikor nem válogatunk az ajánlatok között. Hála a kormányok áldásos tevékenységének autópálya építésből tudtak a legtöbb pénzt kilopni, ennek az lett a következménye, hogy qrva sokat fejlődött az infrastruktúra számításaim szerint 10 éven belül, megvalósul, hogy minden megyeszékhely és nagyobb település elérhető lesz gyorsforgalmi közúton ami utat nyit az ehhez hasonló beruházások megjelenéséhez az ország bármelyik szegletében(kezeit széttáró) Azt, hogy miért debrecenbe települ egy bmw meg egy ilyen akksi gyár azért sejtéseink vannak hisz debrecen a második fővárosunk 😂 Ehhez mérten pl. a 200 ezres pécsen meg semmi sincs (kezeit széttáró) De keleten is vannak vastagon olyan régiók ahová ezek a beruházások elférnének. Sajnos ezek a döntések soxor nem a logikán hanem a politikán és a kenőpénzeken múlnak. Miből gondolják, hogy egy bmw meg egy akksi gyár több ezres létszámát helyben fel tudják tölteni hazai dolgozókkal, mikor meg pl. borsodban nem messze onnan meg a legkisebb a hazai foglalkoztatottság és itt nem a borsodi cigányokra gondoltam 😆
Hát ez az.....ezért nem értem miért foglalkoztat az én telefonálásom ennyire.
nem fekesleges mert ez is egy vélemény
bár én azt vallom hogy minden gyár olyan amilyennek "engedik"
ha úgy kötik meg a szerződést hogy 98% magyar dolgozhat ott akkor annxi fog ott dolgozni
ha úgy kötik meg a szerződést hogy ha bármilyen károkozás van szt a gyárnak kell megtéríteni/helyreállítani akkor az úgy lesz
de amikor 5 kft-n keresztül megy minden akkor nagyjából semmi sem lesz teljesítve
és ez nem a kínai hibája lesz hanem szé aki megköti a szerződést
és itt a gond hogy saját vezetőink szopatják a népet apró pénzért, és nem tudsz ellene tenni
és ezt ők is tudják, hiszen ők hozzzák a szabályokat.....
Én?
A 2016 os sonydra?
Meg vagy huzatva?
Eh, megint feleslegesen folytam bele, az ember ne akarjon Mekkában klezmert játszani (by Bödőcs). 😵 😁
Ez részben így van és az igaz ha nem léptek volna le annyian az országból még mindig maszeknak kéne lennem mert 50 fölött nem nagyon akarnak melót adni, arról a kínai gyárról eddig csak szőrmentén hallottam és nem is érdekelt ahogy most is csak annyra, hogy jó jó kell az oda, de ki fog ott dolgozni? Magyarok vagy keletről hozottak? Az meg világos, hogy sokan elvtelenül leszarják a magyarokat a pénzért ahogy a régi cégnél ahol alvállalkoztam mikor megjelentek a kínaiak jött a lelkendezés, hogy mekkora fejlődés lesz, kihúznak a szarból (ahová ők löktek mikor nem fizettek 1 éven át közel 8mrd-ot és ettől eladósodott a cég mindenfelé) mire 1-2 hónap alatt kiderült, hogy a vezetés és a vezető mérnökök elárulva a dolgozókat kivitték a gyártást kínába itthon kirúgva mindenkit és az alvállalkozókat sem fizették ki, csőd oszt jónapot. És nem, a templom építéséhez nem tolhatja a talicskát az ördög, hogy részesedése legyen benne ha a pap ezt megengedi akkor a saját híveit hugyozza szemtájékon és elveszti a tisztességét már ha az igazából számított is addig egyáltalán. Ez a tipikus vadkapitalista hozzáállás ami a 90-es években elharapódzott a volt pártemberek vagyonhoz jutásával akik úgy bántak a dolgozójukkal ahogy előtte is igyekeztek, de ez változott úgy kb. 20 éve először és némi visszarendeződés után 2008 körül folytatódott 2014-től idáig ami a válság miatt megint kezd előtérbe kerülni és tényleg mázli a dolgozóknak, hogy ennyien elmentek viszont ha migránsokkal pótolnak minket akkor az újabb bajokat szül bár egy ilyen jobbágysorsra született néppel jó sokáig lehet azt csinálni amit akarnak. Ahogy írtam sokat dolgoztam kínaiaknak több szinten és nem vagyok elragadtatva. Persze aki pénhez jut tőlük az a rövid távú haszonért simán eladja a tönnieket csak gondolkodni kéne, biztos, hoigy a gyerekének és a családjának jó lesz ez később? Ráadásul az árulókat senki sem kedveli azok sem akik fizették az árulását. Tehát nagyon nem mindegy ki hozza a beruházást és milyen mentalitással fog bánni a magyar dolgozóival már ha azok lesznek.
tudod té sanyi, mind1 ki hozza a beruházást az a fontos, hogy legyen. (meghajlós) Hogy egyáltalán téged még alkalmaznak 60 évesen ezt ennek köszönheted(kezeit széttáró) Ha ezek a beruházások nem lennének kb. olyan lennél mint az afrikai éhezők 😅 Üldögélnél egész nap a verandán, meredten bámulnál magad elé, a legyek lepnék a szádat 😂 Nagyon vesszőparipád lett ez a kína(gondolkodós) Tudod sanya a templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát(kezeit széttáró)
Irigykedsz hogy nekem van kivel beszélni telefonon?Vagy mit foglalkoztat ez téged ennyire?
Mikor a kínai dolgokról vitáztunk minap be akartam szólni, hogy nyilván földet adtál el nekik........nem gondoltam, hogy ugyan áttételesen, de valós lehet. 😁 🙃
monoton szalagmunka tipikus női elfoglaltság(kezeit széttáró)
itt nincs annyi irodai meg bolti munka meg tipikus női munka ami kifoglakoztatja az itteni munkaképes létszámot(kezeit széttáró) Amikor itt volt a sansin jó 15 évvel ezelőtt adott 1000 munkahelyet amiben 80%-ban nők dolgoztak zömmel helyiek. Amíg az nem volt addig meg konzervgyár volt. Most ez sincs meg az sincs aki dolgozni akar az kecskemét (kezeit széttáró) Ha a debrecenieknek ennyire nem kell az akksigyár mi szívesen átvennénk(meghajlós) Itt nem volna ajvékolás örömünnep lenne(meghajlós)