Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fenet,telefonalsz,leszarod a dolgozot,taplo vagy.Mind igaz.
Tudom robotkassza,ott is van ember.Vedd emberszamba.
Mire lenne igény?A női kézimunkára?
Viszont hazug,szóval mégsem sikerült olyan jól az a nevelés.
azért én ezt még nem támasztottam alá zotyám (fetrengős)
Senki,mindenkinek az a velemenye hogy egy jolnevelt ember vagyok,te meg suttyo taplo.
hát pl. nálunk női munka alig akad. Vagy fél évig várod a csodát nőként vagy kecskemét. Az ilyen droidgyárak tudják felszívni a ráérő női munkaerőt (kezeit széttáró) Itt lenne rá igény(kezeit széttáró)
Csupa rendes emberek.....
Ezek szerint a keleti rész tipikus alföldi homok kb. 7 aranykoronával. 200 hektár hitvány alföldi erdő nélkül is meg lenne debrecen. Tőlünk is vettek el most 8 hektárt mert átszeli az autópálya az erdőt(kezeit széttáró) Nem ajvékoltunk(ujjával nemet mutató) Örülünk, hogy végre bekerülünk az ország vérkeringésébe és nem a város kellős közepén fog naponta 10 ezer kamion végigrobogni . örülünk, hogy 10 perccel közelebb került pest és örülünk, hogy végre beruházási lehetőségek nyílnak meg nálunk is(meghajlós) A portát maximálisan gyorsan és tisztességesen kifizették.(meghajlós) Annyi pénzt kaptunk érte amennyit a következő 50 évben nem tudtunk volna letermelni róla(kezeit széttáró) Persze jobban örültünk volna ha néhány száz méterrel odébb megy az út és nem érint bennünket mert a porta kisebb lett ami nem pótlódik de ez van(kezeit széttáró) Nem fakadunk sírva(ujjával nemet mutató)
A te megitélésed!Ami azt jelenti hogy a rólad alkotott vélemény!Nem a te véleményed és neveltetésed.Azt ki nem szarja le.
Nem megiteles,jol neveltseg.Ami neked nincs.
most már van dögivel, csak a magyar nem szeret annyira ilyen gyárakba gályázni , ukrán, török meg rongyfejű indiaiakkal tömik ki a munkaerő-kölcsönzők
te lax ott te ismered a földet én csak annyit tudok erről amennyit a 12 percben hallottam. Nem tudom mire jó ez az ajvékolás mi itt kibaszottúl örülnénk egy ilyen lehetőségnek. Remélem hamarosan jönni is fognak ilyenek elvégre itt találkozik az M8 és az M44 és remélem okkal nem véletlen(meghajlós)
Nem tudom mert már az oltott is letagadja hogy kért.
nem tudom, nekem abba nincs sok gyakorlatom(kezeit széttáró) kérdezd a többi marhát 😅
Lefogadom hogy eddig azért sírtak mert nincs munkalehetőség
a nyugati oldalon fekete föld van legelő ,szántó meg valami szikes föld, a keletin sárgahomok , akác, nyár és fenyőerdők szinte teljesen egybefüggően. ha az erdőt vágnák ki a gyárak miatt, akkor meg az volna a baj . a 44ak értékű föld arrébb van vagy 5km-re a pálya túloldalán nyugatra ,Ebes felől. Azt a földet, ahol a catl épül, aszem 210ha-t a kínaiak megvették, kivonatták a művelési ágból, ettől fogva hiába hisztiznek, el lesznek hajtva , mint a magzatvíz.
Helyes,tedd csak el ha meggyőződésed hogy ettől jobb lesz a megítélésed.
ja vályogfalra én is (kezeit széttáró) Azért kérdezz rá a haverodnál natúr betonra jönnek e hólyagok(puszit küldő) Aki érti mit csinál az 2 soron napi 80m2 lazán glettel. 3 hét alatt a parlament aluláját pityu komám leglettelné 😅 3 hétbe szerintem diszlécezés, mázolás is benne volt.
A héra goldot nem ismerem a neve miatt eleve nem venném meg 😅 de aminek arannyal kezdődik a neve eleve bizalmatlan vagyok így is aranyárba van már minden ami az építő iparral kapcsolatos (fetrengős)
Mindig egydul megyek.Tobb bolt van,jobbara lidl/aldi nincs onkassza.Auchan,de ott beszelek.
A legfontosabb,elteszem a telefont,csak fizeteshez veszem elo.
Nem vagyok neveletlen taplo balatoni.Az ekvivalens a pestivel.
És a 4kovid oltásnál kérték?
Tesco spar lidl,mindenhol van önkassza,igen,mindenhol van alkalmazott,köszönök is ahogy illik,de akkor ezek szerint ha te nem egyedül mész boltba akkor vele sem beszélsz a kasszánál?.zöldségeshez nem járok,ruhabolt....ott el sem jutok a kasszáig.
azt még gyógyszertárba tőlem nem kértek(kezeit széttáró) Így is zsörtölődök mindig, hogy még jó, hogy lehet kapni régen ez fillér volt most meg fél havi segély oda van néhány kenőcsért 😅
ja mondjuk arra tényleg (kezeit széttáró) mert szakrendelőbe már nem kérik de amikor a felhőbe írnak ki valamit akkor a gyógyszerész kéri(meghajlós)
most már csak egy az izsáki úton lebontották helyette egyetem épült (kezeit széttáró De tényleg nincs egy gógle mepszed?
Illetve a balaton úton van a honvédkórház(kezeit széttáró) Ami kell neked az a megyei itt van(kezeit széttáró)
A helyi zoldsegesnel ruhaboltban önkassza?
De meg a lidlnel is ritka,es van ott mindig alkalmazott.Balatonnal megritkabb.