Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hidd el nekem is van egy kazallal ez csak az egyik fele(kezeit széttáró)
Nálad a jobb alsó egy c2-es bár hülye lennél megszabadulni tőle de ha még is úgy döntenél azt köszönettel elfogadom(kezeit széttáró)
Egy önkasszánál?Mégis minek?
tárcából minek elővenni a kártyát? hozzáérinted a tárcád amiben a kártya van már olvassa is (kezeit széttáró)
végignéztem a bejátszást az egyik öreg 44 Aranykoronáról beszél(kezeit széttáró) a polgi el is mondta, hogy mivel az autópálya debrecen nyugati részén fut így nem tudja a keleti részre építeni a gyárat(kezeit széttáró)
Totalis tevedes,nem passzol.Csak az hogy dagadt vagyok.
Csak probalsz terelni arrol a tenyrol hogy pronyo taplokent szarba se veszed az alap viselkedest egy dolgozo emberrel kapcsolatban.
Legyen mar annyi emberseg hogy tedd le a telefont.
Siman teny lehet hogy egy kosuzonesig se jutsz el ha bemesz valahova,olyan pesitesen amit annyira utalsz.
Szerintem azert mert magadra ismersz bennuk.
hát egész megdöbbentő(gondolkodós) Tényleg nem tudok mást mondani, mint birka a nép(kezeit széttáró) Ahelyett,hogy leszopkodnák a kormány az önköri, meg a kínaiak faxát,hogy oda települ egy nagy létszámot foglalkoztató munkahely zsörtölődnek bazmeg 😆
bmw gyár akksi gyár meg a tököm csak az utóbbi időből. Pécs leszopna ilyen lehetőségért bárkit(kezeit széttáró) Ha a debreceni vén geciknek nem kell nagykőrösön helyet is tudnék egy ilyen gyárnak biztosítani és autópálya mellett ami kb. akkor készül el mire a gyár is(kezeit széttáró) Csak egy ilyen hír hallatán kb. 30%-ot ugrana helyben az ingatlanok ára kapásból 10-el többet kérnék a bérleményért már a bejelentés után aznaptól 😂 Faszé nem ide hoznak egy ilyen beruházást?(kérdőjeles) egy 20+ ezres város álló fasszal vár egy ilyen beruházásra(kezeit széttáró) persze értem én pár száz hektár 40 ak-s szántó odalesz hát na bumm(fejét fogó) Na nem ettől fog összedőlni a magyar mezőgazdaság(kezeit széttáró)
Milyen pöttyökkel meg milyen hólyagokkal?Én nem szoktam találkozni vele.
Miért,passzol rád a leírás?Pedig ez csak egy szimpla személyleírás volt.De akkor úgy látszik te pont megfelelsz ennek ,ha személyeskedésnek éled meg.
😅
Ez nem.igaz, de veled vitatkozni.nyilván értelmetlen.
A festő haverom pötty buborék.mentes falat lazán csinál, igaz nem két.nap alatt végez. Nekem a kádár kockát három hétig csinálta. Héra goldot javasolt, az jonak tünik a sima hérát ő is lehuzta.
akkor még egyszer mondom sajnos a héra az egyik legszarabb prémium festék. Most ott tart, hogy jelen pillanatban jobb nála a poli-kutya(kezeit széttáró)
németeknél sem divat a glettelgetés meg a tükör fal. Legurítod kaparás után azt jó napot ennyi az igény(kezeit széttáró) Mondjuk pont mint mamlasznál szerintem azért a béemvé is 😂
ehhez kb. annyira hülye vagy mint a hangsebesség feletti hangtompítóhoz 😅 150 esel tökéletesen lehet csiszolni a kemény glettet tökéletes sima felület lesz belőle.(meghajlós) a 4-ik emeleti tükör falaimat megnézheted de tudok még neked egy rakás lakásban ilyet mutatni mert valószínű te ilyet még nem láttál aki csiszolás nélkül rágurít a glettelésre (fetrengős) hérát már csak amatőrök használnak sajnos az ára nem tükrözi a minőségét elég szarul takar 2 soron is. A héra kb. 5 éve nem jó már. intaller olcsóbb és egy jó beltéri diszperziós festék (meghajlós) Te meszeljél ha úgy szeretnéd 40 éve nem meszelnek már épeszű emberek, bár 9000 Ft-ért még korongecset is van(fetrengős) bár tudom, hogy ismét nosztalgia meszelés lett a divat na kb. ez a csoda is 3 napig tart(kezeit széttáró)
Glettelni úgy kell ahogy a fal megkívánja gletteléssel nem egyenes falad lesz hanem sima. A glettelés lényege a simaság(kezeit széttáró)
Egy falat ha profi gletteli is tele lesz pöttyökkel, meg felhólyagosodik pláne a natúr betonpanelen a vékony csíkok, meg a glettvas éle helyenként. ha én glettelnék minden húzás nyoma meglátszana az tuti 😅 Most olyannal vitatkozok aki a folyamatok sorrendjét sem ismeri egy falfestésnél 😂
Szemelyeskedsz,tehat igazam van.Ne telefonalj boltban,kijon hogy taplo vagy.
Akkor biztos jót néztem a googl mapsben
Tőlem sose kérték. Vélhetően azért mert nem magadnak hoztad a gyógyszert. Akkor asszem kell a személyi.is
Hát annyira nem vágom még, de a megyeit tudom hol van, a régi 5-ösön a 4 sávoson befelé a második lámpánál jobbra.
Ja,meg kérik a személyit.Bár azt nem tudom hogy mindig,mikor a gyereknek váltottam akkor kérték.
Sőt csak azt fogadják el.
Gyógyszertári kiváltásra kell.
ezen akadtam én is ki
olyanok tiltakoznak akiknek az egészről semmi fogalmuk sincs
népszavazás meg konkrétan egy vicc, ilyen "zárcsökkentés" meg "legyen tánc" típusú emberkék is szavaznának akik azt sem tudják reggel van vagy este
igazság szerint egy mindentől független ellenőrző bizottság lenne a megoldás, csak ugye olyan hogy független csak a mesében létezik akár magyar akár eu szinten is
én abból indulok ki, hogy 92 óta autózom/már ha a warburgot meg a passzátot annak lehet nevezni/ 😅 30 éve nekem nem törték fel a kocsit nem loptak el belőle semmit(meghajlós) Nyilván szem előtt nem hagyom a dolgaim de bátran merek autóban hagyni dolgokat(kezeit széttáró)
Hidd el jobban utálják mikor egy elhízott sivár életű 50es pacák nyomatja a süket dumát mint azt aki köszön fizet és megy tovább.
Ha.jol tudom te vágod kecskemétet. Hol van a kórház? Meg remélem.csak egy van.
Így van, egy arcképes igazolvány továbbra is kell.