Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hasitasi? 😅 az már manapság elég gáz 😅
Miért tenném,téged zavar ha valaki telefonál.
Ha.meg személyi.akkor ugyan mindegy hogy jogsi vagy személyi
tb kártya már nem kell, se forgalmi se jogsi(kezeit széttáró)
Irtad hogy sehogy.Szoval dobd ki.
De akkor hogy fizetek telefonnal?
Mondjuk ez hulyseg,mindig dumalok a kasszassal.Lehet latjak hogy taplo vagy es igy haritanak teged.
A legjobb lenne ha a bejaratban kidobnad a telefont.De az se rossz ha bent zsebreteszed.
Ott főleg ne telefonálj. Interferenciába kerülsz a masinával.
Főleg az önkasszánál,mi?
Miért,elárulnád?Mert hogy a pénztáros meg konkrétan nem beszélgethet a vásárlóval.És én ettől még ugyanúgy köszönök és megköszönök.Más erre telefon nélkül sem képes,szóval nyugi,a bunkó nem a telefon miatt bunkó.Egyébként nekem sem szokásom,de ha hívnak és fontos akkor fel veszem.
Csak pipinek.
Kecsón van 5g, de semmi különbséget nem veszek észre mikor ott netezek vagy bárhol 4g-vel.
Igen,de legalabb a peztarosnal.Nem varom el hogy felfogd.
Mert a teló kéznél van a kártyához meg elő kell venni a tárcát abból a kártyát miközben a kezemben váltogatom utána eltenni szép sorban ennél a teló sokkal egyszerűbb.
Nekem van még itthon vagy 3 alcatel, 2 motorola, ericson meg pár ilyesmi és nagy eséllyel működnek (alkalmazottaknak volt anno) sőt az alcatelek még ceruza elemmel is mennének, de valahogy nincs kedvem használni őket, egyáltalán érhetnek még valamit? 😁
Micsoda?Hogy nem telefonálok a boltba?
Bogyo ki nem mozdul a valyogbarlangbol.
az az akkugyár a repülőtér és a szeméttelep mellet egy semmitérő szikes földterületre épül, aminek eddig sem volt 2fillér haszna. nem mondom, hogy kell még több gyár debrecenbe, van már elég, de ez a bmw-gyárral ellentétben nem egy értékes termőföldből vesz el
Sok hőbörgő nyugdíjas 😂 Szerintem még Bogyó is ott volt 😆
Az a baj, hogy releváns, valódi probléma felvetést nem lehetett kérdezni a hőbörgőktől, (voltak kint a villanyautósoktól) szóval ennek így kb. semmi értelme nem volt.
Németeknél azt csinálták hogy írásban lehetett benyújtani bárkinek a kérdést, ráadásul neten, semmi bürokráciával.
Szó szerint bárki, bármit kérdezhetett, és arra rendes választ is kellett adni, írásban, nyilvánosan, tényekkel alátámasztva, és ezt a környezetvédelmi, meg a tartományi bizottság bírálta el.
Mindezt több körösen. A bajor tartományi környezetvédők így szabotálták egy csomó ideig a Tesla gyár építését, de azt is lezárták végül, bírói döntés alapján. Aztán volt egy ilyen falugyűlés ahol meghívtak mindenkit virslire meg sörre, meg egy bulira.
Sisakot kabelzarral kotom a motorhoz.A hatizsak eleg,de nyugos,iden ha nem leszek mustangos akrobata a hoki hoddara szereztem egy 27literes dobozt,rondabb nem lesz tole.
Szoval fejlodok.
Alapveto udvariassag,de hat te vagy blodi,nem csodalkozom.
nekem van egy utazós hasitasi, ami már nem ér körbe szóval inkább válltasi
abban vannak ezek a kacatok, sok zseb elfér benne minden, és egy helyen van nem kell agyalni mit hová tettem
kocsikban meg benne van a forgalmi, sosem veszem ki, meg a horgos kocsiba a futóé
de ez tény hogy motor forgalmi már maradt itthon, mert azt nem tudtam úgy tárolni mint a robogó papírjait az ülés alatt
Miért lennék tiszteletlen?köszönök és megköszönöm,meg hagyom dolgozni.Nem trécselni megyek oda és ő sem azért megy oda.
a debreceniek nem örülnek az akkugyárnak http://youtu.be/IayFUIDaku0
de azért remélem felépül minél előbb, mert hamarosan kell az új akku a rendszerbe