Miért,elárulnád?Mert hogy a pénztáros meg konkrétan nem beszélgethet a vásárlóval.És én ettől még ugyanúgy köszönök és megköszönök.Más erre telefon nélkül sem képes,szóval nyugi,a bunkó nem a telefon miatt bunkó.Egyébként nekem sem szokásom,de ha hívnak és fontos akkor fel veszem.
Mert a teló kéznél van a kártyához meg elő kell venni a tárcát abból a kártyát miközben a kezemben váltogatom utána eltenni szép sorban ennél a teló sokkal egyszerűbb.
Nekem van még itthon vagy 3 alcatel, 2 motorola, ericson meg pár ilyesmi és nagy eséllyel működnek (alkalmazottaknak volt anno) sőt az alcatelek még ceruza elemmel is mennének, de valahogy nincs kedvem használni őket, egyáltalán érhetnek még valamit? 😁
az az akkugyár a repülőtér és a szeméttelep mellet egy semmitérő szikes földterületre épül, aminek eddig sem volt 2fillér haszna. nem mondom, hogy kell még több gyár debrecenbe, van már elég, de ez a bmw-gyárral ellentétben nem egy értékes termőföldből vesz el
Sok hőbörgő nyugdíjas 😂 Szerintem még Bogyó is ott volt 😆
Az a baj, hogy releváns, valódi probléma felvetést nem lehetett kérdezni a hőbörgőktől, (voltak kint a villanyautósoktól) szóval ennek így kb. semmi értelme nem volt.
Németeknél azt csinálták hogy írásban lehetett benyújtani bárkinek a kérdést, ráadásul neten, semmi bürokráciával.
Szó szerint bárki, bármit kérdezhetett, és arra rendes választ is kellett adni, írásban, nyilvánosan, tényekkel alátámasztva, és ezt a környezetvédelmi, meg a tartományi bizottság bírálta el.
Mindezt több körösen. A bajor tartományi környezetvédők így szabotálták egy csomó ideig a Tesla gyár építését, de azt is lezárták végül, bírói döntés alapján. Aztán volt egy ilyen falugyűlés ahol meghívtak mindenkit virslire meg sörre, meg egy bulira.
Sisakot kabelzarral kotom a motorhoz.A hatizsak eleg,de nyugos,iden ha nem leszek mustangos akrobata a hoki hoddara szereztem egy 27literes dobozt,rondabb nem lesz tole.
Szoval fejlodok.
nekem van egy utazós hasitasi, ami már nem ér körbe szóval inkább válltasi
abban vannak ezek a kacatok, sok zseb elfér benne minden, és egy helyen van nem kell agyalni mit hová tettem
kocsikban meg benne van a forgalmi, sosem veszem ki, meg a horgos kocsiba a futóé
de ez tény hogy motor forgalmi már maradt itthon, mert azt nem tudtam úgy tárolni mint a robogó papírjait az ülés alatt
Az a baj, hogy releváns, valódi probléma felvetést nem lehetett kérdezni a hőbörgőktől, (voltak kint a villanyautósoktól) szóval ennek így kb. semmi értelme nem volt.
Németeknél azt csinálták hogy írásban lehetett benyújtani bárkinek a kérdést, ráadásul neten, semmi bürokráciával.
Szó szerint bárki, bármit kérdezhetett, és arra rendes választ is kellett adni, írásban, nyilvánosan, tényekkel alátámasztva, és ezt a környezetvédelmi, meg a tartományi bizottság bírálta el.
Mindezt több körösen. A bajor tartományi környezetvédők így szabotálták egy csomó ideig a Tesla gyár építését, de azt is lezárták végül, bírói döntés alapján. Aztán volt egy ilyen falugyűlés ahol meghívtak mindenkit virslire meg sörre, meg egy bulira.
Szoval fejlodok.
abban vannak ezek a kacatok, sok zseb elfér benne minden, és egy helyen van nem kell agyalni mit hová tettem
kocsikban meg benne van a forgalmi, sosem veszem ki, meg a horgos kocsiba a futóé
de ez tény hogy motor forgalmi már maradt itthon, mert azt nem tudtam úgy tárolni mint a robogó papírjait az ülés alatt
de azért remélem felépül minél előbb, mert hamarosan kell az új akku a rendszerbe