Vigyen ha szereti a papírmunkát 😆
Ott van minden a telón a papírok fotója is, védett tárolóban.
Gyalog vagyok akkor meg amúgy is mi a fenét akarna tőlem a rendőr? Fehér ember vagyok.
Kocsiba meg előtúrom a jogsít ha nagyon ragaszkodik az eredetihez. Hála az égnek most már azt a buzi forgalmit sem kell magammal vinni. Macerás volt állandóan azon gondolkodni, hogy a 3 kocsi és 3 motoros cucc közül melyikben hagytam legutóbb.
Én szeretem ha egyszerű az életem. Telóval meg az.
nem hinném hogy a 695 nem ketyegne el 5-6évig
ezek azért nehezek mert buzi nagy akku van benne, az x3 is kibír 7-8 óra képernyőidőt is
ujjlenyomatról nem tudok semmit, ilyeneket sosem használtam, ha kell biztonság akkor a jelkód sokkal biztonságosabb
én ezért nem frissítem 3-4éve a xiaomit, amióta nincs rá full támogatás, aztán ugyanúgy hasít mint régen
pl a fotók app,nem is megy már rajta de a fáljkezelő megnyitja mindent, csak a neteseket nem de azt meg böngészőből elérem
ami fura hogy a böngésző mindig basztat hogy frissítsek de megy hibátlanul
Amúgy persze elég, csak az appokat, meg az android frissítéseket kezdik megírni egy idő után úgy hogy a korábbi villámgyors teló egyre lassabb legyen, mert soha nem vennél másikat. Nem mintha bármi komolyabb dologra használnám mint 5 éve, még a dizájn sem nagyon változott a legtöbb appon.
5G meg azért kell mert egy idő után a többi hálózatot is belassítják és szar lesz, és akkor már jó ha benne van az újabb. Soha nem néztem full HD-t telón, mobilnetről, szóval nekem igazából a 2G is bőven elég volt.
Boldogulok siman,csak kenyelmesebb.
Fogadjunk legkondis passat nelkul is felisteni szinten viszed a gyereket meg varod meg az anyost a butorbolt elott biciklivel.Csak passattal konnyebb es kenyelmesebb.
Aldiba jarok rendszeresen, mert az a legkihaltabb, ebben a konkret boltban speciel nincs sok hely a kasszas Erzsi utan.
Mas kerdes, hogy en szinte csak motorral jarok vasarolni es mivel oldaltaskaba pakolok, mindig viszek kocsit, azaz mindennek van helye kapasbol, a sisak is abban gurul addig.
A kartya meg ott van keszenletben, kulso zsebben - amikor a szazast kapom elo, a kartya atkerul a keszenleti zsebbe, telefon meg csak akkor van kezben, amikor a listamat nezem.
Zoltan mentsegere legyen mondva o improvizal, en meg modszeres vagyok.
Nem tom milyen ára lesz az s23-nak, na az már az eddigi kettő helyett három méretben jön ki. Az ultra lesz a tepsi, s-pen csak annak lesz, a legkisebb meg olyan kézbeférőnek tünik
nekem 2 kezem van, miért kellene egy kézzel csinálni a farok verésen kívül bármi mást
ritkán vásárlok ez igaz, fogom a kosarat odamegyek a pénztárhoz, felpakolom a szalagra, aztán ha kéri a pénzt akkor oda adom neki, vagy ha az asszony kártyája ott van oda érintem
utána a végén bepakolom a cuccot a kosárba, itt néha vannak zavaró pilantásik mert nem tudja hová tenni a pénztáros a másik cuccát, de ez engem nem érdekel
ha ő basztathat minden egyes alkalommal hogy applikációm van-e meg pontokat gyűjtök-e akkor én meg basztatom avval hogy megvárja amíg végzek
azt a 20 másodpercet csak kibírja mert ritkán veszek 5 dolognál többet
amikor cukorér futkostam be akkor nem volt kosár csak kézben vittem de az eljárás a ki-be pakoláson kívül ugyanaz volt
akkor is volt 2 szabad kezem miután feldobtam a szalagra a cukrokat
Ráadásul a cellák tovább szükülnek miatta. Itthon eddig bent fasza 4g volt, miota a közelben lett egy zsebkendőnyi 5g azota elég szar a térerő ugy, hogy látom a tornyot. És nem egyedi mert pár honapig voltam vodás, ott akkor álltak át és pont ugyanezt tapasztaltam
Hat,ez kicsi,egyszeruen nincs nsgyobb teljesitmenyu kompakt a piacon,van fullos fux,de azok nagy tepsik.Nem fer zsebbe.
Ez igen,de ahogy nezem minden ilyen cucc elhal,mert a nagy tepsire van igeny.Igy a kijelzore id kevesebb a darabszam,amitol draga.
Ott van minden a telón a papírok fotója is, védett tárolóban.
Gyalog vagyok akkor meg amúgy is mi a fenét akarna tőlem a rendőr? Fehér ember vagyok.
Kocsiba meg előtúrom a jogsít ha nagyon ragaszkodik az eredetihez. Hála az égnek most már azt a buzi forgalmit sem kell magammal vinni. Macerás volt állandóan azon gondolkodni, hogy a 3 kocsi és 3 motoros cucc közül melyikben hagytam legutóbb.
Én szeretem ha egyszerű az életem. Telóval meg az.