Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyen ha szereti a papírmunkát 😆
Ott van minden a telón a papírok fotója is, védett tárolóban.
Gyalog vagyok akkor meg amúgy is mi a fenét akarna tőlem a rendőr? Fehér ember vagyok.

Kocsiba meg előtúrom a jogsít ha nagyon ragaszkodik az eredetihez. Hála az égnek most már azt a buzi forgalmit sem kell magammal vinni. Macerás volt állandóan azon gondolkodni, hogy a 3 kocsi és 3 motoros cucc közül melyikben hagytam legutóbb.

Én szeretem ha egyszerű az életem. Telóval meg az.
nem hinném hogy a 695 nem ketyegne el 5-6évig
ezek azért nehezek mert buzi nagy akku van benne, az x3 is kibír 7-8 óra képernyőidőt is
ujjlenyomatról nem tudok semmit, ilyeneket sosem használtam, ha kell biztonság akkor a jelkód sokkal biztonságosabb
én ezért nem frissítem 3-4éve a xiaomit, amióta nincs rá full támogatás, aztán ugyanúgy hasít mint régen
pl a fotók app,nem is megy már rajta de a fáljkezelő megnyitja mindent, csak a neteseket nem de azt meg böngészőből elérem
ami fura hogy a böngésző mindig basztat hogy frissítsek de megy hibátlanul
Amúgy persze elég, csak az appokat, meg az android frissítéseket kezdik megírni egy idő után úgy hogy a korábbi villámgyors teló egyre lassabb legyen, mert soha nem vennél másikat. Nem mintha bármi komolyabb dologra használnám mint 5 éve, még a dizájn sem nagyon változott a legtöbb appon.

5G meg azért kell mert egy idő után a többi hálózatot is belassítják és szar lesz, és akkor már jó ha benne van az újabb. Soha nem néztem full HD-t telón, mobilnetről, szóval nekem igazából a 2G is bőven elég volt.
A 695 gyengebb a mostani 780G nel,oldalso ujjnyom szenzor,es 205 g az tobb mint a mostani 170.
Visszalepesre nem adok penzt.
Nem vagyok tiszteletlen geci az eladoval,leteszem a telefont.
Miert hasznalsz passatot bicikli helyett ha mindent megoldasz?
rendőr ha akar bevisz 72órára ha nincs nálad fényképes okmány
Képzeld,én még úgy is szoktam fizetni hogy közben telefonálok.Te hogy oldod ezt meg?
Kizárólag teló van nálam. Az nyitja és indítja a kocsit is.
Minek cipelnék magammal bármi mást? A végén még elveszteném.
Boldogulok siman,csak kenyelmesebb.
Fogadjunk legkondis passat nelkul is felisteni szinten viszed a gyereket meg varod meg az anyost a butorbolt elott biciklivel.Csak passattal konnyebb es kenyelmesebb.
nem tudom mi a baja
de erről van szó
Aldiba jarok rendszeresen, mert az a legkihaltabb, ebben a konkret boltban speciel nincs sok hely a kasszas Erzsi utan.
Mas kerdes, hogy en szinte csak motorral jarok vasarolni es mivel oldaltaskaba pakolok, mindig viszek kocsit, azaz mindennek van helye kapasbol, a sisak is abban gurul addig.
A kartya meg ott van keszenletben, kulso zsebben - amikor a szazast kapom elo, a kartya atkerul a keszenleti zsebbe, telefon meg csak akkor van kezben, amikor a listamat nezem.
Zoltan mentsegere legyen mondva o improvizal, en meg modszeres vagyok.
Valoban:))
Nem tom milyen ára lesz az s23-nak, na az már az eddigi kettő helyett három méretben jön ki. Az ultra lesz a tepsi, s-pen csak annak lesz, a legkisebb meg olyan kézbeférőnek tünik
Nagy a baj ha egy ilyen élethelyzettel nem tudsz boldogulni.Ha telefon ha kártya ha kp.,én mindet ugyanúgy meg oldom gördülékenyen
nekem 2 kezem van, miért kellene egy kézzel csinálni a farok verésen kívül bármi mást
ritkán vásárlok ez igaz, fogom a kosarat odamegyek a pénztárhoz, felpakolom a szalagra, aztán ha kéri a pénzt akkor oda adom neki, vagy ha az asszony kártyája ott van oda érintem
utána a végén bepakolom a cuccot a kosárba, itt néha vannak zavaró pilantásik mert nem tudja hová tenni a pénztáros a másik cuccát, de ez engem nem érdekel
ha ő basztathat minden egyes alkalommal hogy applikációm van-e meg pontokat gyűjtök-e akkor én meg basztatom avval hogy megvárja amíg végzek
azt a 20 másodpercet csak kibírja mert ritkán veszek 5 dolognál többet
amikor cukorér futkostam be akkor nem volt kosár csak kézben vittem de az eljárás a ki-be pakoláson kívül ugyanaz volt
akkor is volt 2 szabad kezem miután feldobtam a szalagra a cukrokat
Ráadásul a cellák tovább szükülnek miatta. Itthon eddig bent fasza 4g volt, miota a közelben lett egy zsebkendőnyi 5g azota elég szar a térerő ugy, hogy látom a tornyot. És nem egyedi mert pár honapig voltam vodás, ott akkor álltak át és pont ugyanezt tapasztaltam
Ez pontosan így van.5g 5g,mikor még normális lefedettség sincs.
Tudni tudok,csak nem akarok. 😆
Hat,ez kicsi,egyszeruen nincs nsgyobb teljesitmenyu kompakt a piacon,van fullos fux,de azok nagy tepsik.Nem fer zsebbe.
Ez igen,de ahogy nezem minden ilyen cucc elhal,mert a nagy tepsire van igeny.Igy a kijelzore id kevesebb a darabszam,amitol draga.
Látod, hiába van drága telód, nem tucc ékezetes betűt írni rajta 😅 Ezen pedig az 5G se segít 😂
Haver vett ma egy s22-t valami 490 körül volt. Durva árak vannak.
Lassan jobb vétel mint a samu.
Igen, olyat én se sokat ismerek, aki Héra Gold-al keni ki a disznóólat! 😁