Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,a sony ezeket tudja.Bár már gondolkoztam hogy legközelebb kipróbálok valami strapatelefont.
Nem.volt xperiám, de ismerem az egyik barátomnak volt, jó telefon csak szokni kellett a menüjét.
Azt tudja a 30 ezres kinai is, jobban.mint a samsung gear.
Mindkettő van, egyiket se hordom. A samsungot sajnáltam melóba, máshová meg már inkább a hagyományos minőségi órát hordom, a kinai meg egyszer valami támogatás megszűnés miatt nem kommunikál a telefonnal. Emiatt meg nem vettem másikat helyette. De jol működött ekg vérnyomás téren, emiatt vettem.én is.
a régi sony xperia z is vízálló volt
amúgy az akkoriban minden telefontól jobb volt
egyrészt kurva jó fogása volt se előtte se utána nem volt olyan a világon
másrészt meg volt egy sony program amivel bármilyen android oprendszert feltettél úgy hogy ami neked nem kellett-tetszett összetevőket kihagytad belőle
sajna a z2 után már mind szar lett ott a z akkora gurítás volt hogy saját magát sem érte utol a sony
Na nekem pl nincs okosórám. Nem is kell. Akartam venni mert elkezdett vacakolni a szívem de aztán a 160ezres árnál inkább nem érdekelt. Nem mélyültem bele. Csak azért kellett volna hogy a pulzusomat mérje és ekg-t tudjon.
Caterpillar......
Nekem annyi a lényeg hogy ne ázzon be porálló legyen és csinálja azt és úgy amit és ahogy én akarok.
C2-be nincs. Nejed meg nem is kell
Pipi nem példakép 😅
Ráadásul ő hetente vehetné a kegujabb ájfont gyémánt berakással.
A játék pont nem érdekel. Volt olcsóbb tekefonom, tudom.mi a különbség. Óriási.
mi a tököm az az nfc valami futbal klub?(kérdőjeles)
Nincs hozzá óránk, ugy hogy kell.
Ráadásul nem csak fiztésre jo az nfc
pedig van 😅
nfc minek? órával fizet mindenki már az asszony is pedig nem egy tech guru
nekem meg számlám sincs szóval kb mindegy hogy van-e vagy nincs
azt hoszem annno a sziaomo a1 legnagyobb hiányosságának ezt az nfc izét hozták fel
pont ezért hozzák ki az androidot szarnak hiszen egy harmad-ötöd annyit érőt akarnak hasonlítani az ájfónhoz
aztán persze hogy szarul szerepel a gyerekeknek készült androidos telefon
az a vicces hogy egy ismeretlen hoki 80 ezres poco ismerősnél 2 éve hasít napi 6-8 órás tippmix fogadásokkal és olyan kurva gyorsan tölt hogy negyed óra és tizenakárhány százalékról 50 felé felnyomja ami fél nap nyomkodásra elég
NFC,AMOLED,kijelzo alap.
Nekem pl elvaras hogy minnel konnyebb legyen es a kijelzo/káva arany minnel jobb legyen.
Ja es snapdragon chipset,minel nagyobb,lehetoleg 5g tamogatassal.
Erről kérdezd meg a pipit!Nekem van egy sony xperia x performance-om.Ha jól emlékszem 18ba vettem vagy 19be,tökéletesen jó a mai napig.
Ezt a nem nagyon van használhatót nem értem.Mire használható?Maximum egy játék akaszt meg egy telefont,de aki meg játékra használja a telefonját azzal nem igazán tudok azonosulni.
"És hogy miért jobb mint a te olcsó szarod? Mert egyszerűen jobb"
Ez igen,bravó!Ez ám az indok.
Nem,majd ha aktuális lesz akkor ránézek.
Elég sok oka lehet a szükségnek. Ugyan nem szeretem az iphone termékeit, de kategóroában ott, vagy felette van amit használok. Nyilván aki csak tekefonálásra, chatre meg nethez használja azt én se mindig értem. De igazavan zolinak, 150-200 alatt uj telefon nem.nagyon van használható.
Van olyan is? 😆
Aki irigy másokra, az helyet érdemel a VIP topikban. 😹
270 nem sok gyereknek 650 volt
samsungot akart csak kinézték volna a többiek és vett inkább ájfónt
a 12 est meg nekem adta de igazándiból semmire sem kell aztán betette a szekrénybe tartalék telefonnak az ötös mellé
egyszer akartunk ájfónt eladni aztán úgy megleptek a cigók mint szart a kegyek aztán nem is áruljuk ezeket a vackokat
Neeem, te vagy a legokosabb.

Most kitisztult a kép, te tényleg irigy voltál mlasra mert neki bmw-je van. Te nem az a vw tulaj vagy aki azt mondja hogy azért van ilyen kocsija mert olcsób fenntartható és megfelelően kényelmes.
Most rám is irigy vagy mert 270ezres a telefonom, de hogy mégjobb legyen, részletre vettem. Kérlekszépen 0%-os részletfizetés 20hónapig 🤷🏼‍♂️ a következőt is így fogom venni.

És hogy miért jobb mint a te olcsó szarod? Mert egyszerűen jobb. Ahogy a bmw-nél sem értetted hogy egy minőségibb autó, úgy most sem fogod emgérteni hogy mitől drágább.
Ránéztél a telefonpiacra mostanában érintőlegesen?
Én igen.
A középkategória 150,az alsó kínai a 60-80e.
Használtban a 2-3 éves levetett középkategória a 80-100e.
Miért is,mert több eszem van annál hogy 200+ezreket kiadjak egy telefonért?