Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen "nevenincs"? A Samsung? 😁 Hasonló árúakat nézzünk már - mivel is jobb egy drága alma, mint egy Galaxy Z?
Mikor már egy S22 is mindenben csúcstekknyika, 350-ért?
Én pl. mindig a kocsiban hagyom a hasitasit, csak a szar munkás telefon van nálam mindig mert az bírja a gyűrődést, így fizetni is azzal szoktam ( vagy munkás órával, de a nyomorult covid safe plexilap miatt ritkán fér oda a kezem a leolvasóhoz
Ezt mondjuk én sem tudom miért jobb egy telefonnal fizetni mint kártyával,pláne ha közben az ember pont telefonál.
bár azt sem értem ez az érintős kártyák miért problémásak, miért kell telefon hozzá?
ha elhagyja az ember a lakást valami igazoló dokumentumnak kell nála lenni, + egy tb kártya se árt hiszen akármikor baj érheti az embert
ha az a kártya ott van akkor a bankkártya is elfér mellette
plusz élére hajtogava 1-2 db 20 ezres is kell mert bármikor lehet rá szükség
esteleg még egy bkv bérlet is ami napi használatú
szóval miért pont a telefonnak kell lenni a fizető eszköznek??
nekem nincs vellanyautóm (kezeit széttáró) akinek meg van annak vettem hozzá ilyen lapos szart is 😆
megjönne az eszed(kezeit széttáró) egy ilyen nókia már legenda(meghajlós) nem adatik meg mindenkinek(kezeit széttáró)
a tárhelyes buziságot régebben tudtam mi okozza de elfelejtettem, egy ismerősnek volt így hogy félig volt a telefon és nem tudott vele mit tenni
valamit állítgatni kellett meg a gps-el is volt valami kavarás, de már fogalmam nincs mit csináltunk a neten néztük mit kell tenni
Ez Samsung betegség,az asszonyé is ilyeneket csinált,meg még egy csomó ismerősnek.Legalábbis régebben,most nem tudom
Nekem semmi ilyen nem volt. Frankón működik. Volt egy olyan példány amin nem ment a wifi, de azt cserélték.
Feleségem A3-asa (ugyan az csak kisebb a mérete, és a memóriája) kezdte el most 5 év után.
Mondtam neki hogy hard reset, aztán megint megy, de gyáva.
Régebben még kipróbáltam volna, de már öreg és türelmetlen vagyok ahhoz, hogy ilyenekkel kísérletezzek.
Sony Xperia 10 IV-est néztem, csak várom hogy leárazzák, mert annyit nem ér nekem, mint amit kérnek érte.
Nem egyedi az olcsobb samuknál. Nekem.is ezzel lett tele a tököm. Nyilván nem lesz ilyen ha csak.telefonálsz, keveset netezel és nem töltesz le. A végén már a gyári.visszaállitás se használt.
Jelenleg A 72 a legkisebb samsung a családban, onnan felfelé már alig van nyavaja. Én a sokadik note-ot koptatom, még a legelső 3-as amit vettem a mai napig megy ismerősnél zökkenőmentesen.
Egyenlore ami bejon az a xiaomi 12x ami nagyon bejon,kis kompakt 6,28" as,de csak 10mm nagyobb mint blődi xperiaja 5" al.A full kjelzo nem lekerekitett, foleg jo hogy visszatertek a kijelzo altti ujjlenyomat szenzorhoz.
De 230e vagy felette.A telekomnal meg nincs belistazva. Szoval OFF ilyen draga ketyere.
Na szerintem sógornak pont ilyen samsungja volt csak lehet fiatalabb. Nagyjából egy évet bírt ki, elkezdett panaszkodni hogy nincs tárhely, hiàba van benne kártya és szabad hely. Rengetegszer csinált olyat hogy csörög és nem lehet felvenni. Olyat is csinált hogy random hívogatott embereket, csörög a telefonom, sógor… ott ül a nappaliban mellettem vasárnap délután a telefon nincs is nála, mondom mi a fasz, aztán felfeszem és síri csend. Sógor telefonja ugyanúgy a komódon érintetlenül fekete kijelzővel.
Unihertzeket nezted? Azoknal van kompakt motyo.
Na ez lenne az egyetlen ok nekem is. De ami tud vérnyomást, meg EKG-t azok horror áron mennek már.
Olyan mint a hasitasi, csak nem olyan ciki 😆
Mondja az aki nem tud egy villanyautó töltőt elindítani egyedül 😂
Próbáltam a 7 zenés CASIO-val de nem sikerült 🤔
Rühellem az órákat. Azt is töltögetni, meg baszakodni vele. Teló a zsebbe....mondjuk manapság már nem fér el akkora buznyákok.
Lehet visszatérek én is a Pipiféle Nokiára 😂
Rühellem a keskeny kávát.
NFC, Amoled szerintem is alap, de jó volna ha a vezeték nélküli töltés is az lenne. Régen minden telóm tudta, most meg fél milla alatt nincs olyan ami képes rá.
Ja, sajnos 150ezer az a szint amit én 5 éve 70ért vettem.
Csak most már nagy pinpongütők, meg kerekített sarkú, buzi kijelző belógó noch-al a faszomnak kell ilyen.
Meg a domború üveg, hogy ha leesik garantáltan törjön, meg ne lehessen megfogni úgy hogy meg nem nyitok 5 applikációt, meg a googlesegédet, ami még mindig nem tud magyarul, így hiába küldöm el a kurva anyjába azt is 😂
Samu A50-esem van 2017-es, 75ezerbe került és még fasza 😂
Bár már elkezdték a szoftveres avultatását, ezért egyre lassabb, de nem játszom vele, fotózni csak mérsékelten. Minden másra pedig teljesen elég még mindig, baja semmi.

Nekem most az a bajom, hogy manapság nem létezik ilyen kicsi teló. Pedig már ez is nagyobb volt mint amit szerettem volna.
A gear másik.nagy hátrány az energia zabálás. Egy naoot nem bir ki. Az ujabbak nem tom.jobbak vagy sem,de vélhetően azt már nem veszek ugyse.
Azert a GTR titanium eleg pofasra sikerult.
A stratos2 lassan 5 eves,amennyit kapott tolem az nem semmi.
Heti egy toltes.
A vicc hogy egyszeruen ido meresre hasznalom.
Pont lustasag,sokkal egyszerubb mint telefont elohalaszni.
Szerelesnel meg tuti nem tartom a telefont magamnal,mert tuti osszetorom.
kb 1 nap alatt megszoktam a samsungok után és nagyon fasza volt minden pont jó helyen
sajna a z2 már nem volt ilyen jó a z3 meg gondolt egyet és kiírta film nézés közben hogy túlhevült a rendszer és megállt...
nekem még mindig megvan az volt sokáig a gps a kocsiban
Mondjuk én még józan festőt sem láttam 😂
Egyik háznál ahol villanyt szereltünk húzták a szájukat hogy de drága a villanyszerelés. Két hetet szoptunk azzal, hogy lakott, üzemelő lakásban kellett kerülgetni a csetreszeket, meg működjön azért a mikrosütő, meg persze a falvésést is pormentesen csináljuk (erről az ábrándról mondjuk letettek gyorsan 😂)
De aztán az utánunk jövő festőnek szemrebbenés nélkül kifizettek 3 napos melóra ugyan annyi, mert hát az látványos.