Gyerek kapott most a53-at, arról később tudok mondani valamit.
Ugyhogy össze is kevertem mert az volt 136. A 72-es valami 168 ezer volt. Bocs, benéztem.
na de most ha bankkártyával fizetek van visszajáró? az csak telefonnal nincs?
lidlben voltam már ott simán van egy kis rész a pénztár után ahol elfér egy fél kosárnyi kacat
az aldit nem tudom olyan boltban még sosem voltam
anno a metro volt olyan hogy kis picsa lófasz hely, nem fért a kosár tartalma a szalagra, de már pakolni kellett volna a másik felén mert ott se volt már hely
de utána az is jobb lett
Egykezzel probald eltenni a visszajarot.Mer a masikban van 3 papirtasi pekaru,egy turo,3 kefir vekonyszatyorban,a honod alatt meg egy 100% os narancsle.
A lidl/aldiban a penztaros mellett ennyi nem fer el,vagy elpalolod valahova vagy neztek egymasra.Esetleg kezbefogod es fizetsz egykezzel.
motyó?
fizetés után szoktam csak pakolni, én leszarom ha az utánam lévő nem tud mit kezdeni az árujával
amikor erdélybe mentünk akkor voltak ilyen vásárlások, furán néztek de senki sem mert beszólni
de még mindig azt mondom ha a telefont meg tudod fogni akkor a buxát is
mert gondolom nem a nyakadba lóg a telefon mint a nokiák 2002ben
ez volt az első meg az utolsó festési akcióm
asszony unokatesója festő aztán nem kell ilyennel küzdenem, csak valamiért bepattant milyen jó lenne gyors átkenni
Nem kell, csak pl kártyát én se mindig hordok magamnál. Van a céges, az többnyire ottvan ha kell, de azt meg nem.lehet telefonra rakni valamiért. Az alszámlás magánkártya meg ritkán.használatos, inkább kp párti vagyok. Ebbe most ne menjünk bele hogy a bankkártya is kp mer nem az. Szóval ha a bumszlibb méretű pénztárca nincs nálam mer én se hordom a zsebembe, pláne melozni mert akadályoz mindenben, hasitasit meg nem szeretem, ellenben.teló mindig nálam akár motorozáskor akár csak egy kávé munkaközben és meg van.oldva minden.
Ezt mind tudja a 3 éves A40-em 😁 persze 5G nem, az akkor még a fasorba se volt, és igazából most se kell semmire. Még a tyúb is megy FullHD-s telón 4G-vel, akkor annál mijaaxnak kell erősebb net?
Ezek a drága telók arra jók, hogy a középsulis kölkök ezzel méregethessék a pöcsüket - a mi idönkben ez a Simson S51B volt 😂
Pedig nem kell hozzá sok ész (látod, Pipi is meg tudja csinálni 😅)
Meszelt falra télleg nem könnyű, agyon kell mélyalapozni, és ha enyves volt, akkor még az alapozó is rosszul szívódik be. A Héra meg jó, könnyű vele hengerezni. Sztem a teknikád nem vot top-on 😁
a hollandok felénk mindig is meszeltettek
de olyan vakolatot ami csak léccel le van húzva még símító réteg sincs rajta
olyan régies hatású az egész épület
és nem azért mert csórók, központi porszívó meg ilyen egyéb szarok amiket azt se tudtam mire való benne voltak a falakban már ezelőtt 20+éve is
ilyen helyen láttam először olyan zárat ami a redőnyt is fel-le huzigálta
Kíváncsi lennék arra a tükör falaidra - a lepukkadt város széli lakótelep 4. emeletén 😁
Egyet húzol a 150-es smirglivel, és már karcok lesznek a "tükör" felületeden... persze Héra alá "jóvanazúgy" 😅 - egyébként jól is van. De ha meszelnél, akkor látszana a csiszolásod. És mielőtt beszósz - manapság egyre többen meszelnek, de víz finomságúval. Más a levegő is a lakásban, ha nem műanyag festékkel van lekenve.
Glettelni meg vékonyan kell, a glett nem arra való, hogy a szar vakolást kijavítsa. Persze tudom, néha kell.
"Egy glettelt fal teli van alig látható hólyagosodásokkal és pöttyökkel vékony csíkozódásokkal" - ha te gletteled 😂
eddig boltban sosem nézegettem a telefont, nem is tudtam hogy ez az új sorbanállási etikett
nekem a hasitasiban van a telefon a buxa mellett szóval kb mindegy lenne melyiket veszem elő
motoros cuccban meg a külső zsebben volt a buxa belsőben meg a telefon, szóval itt is a telefon lett volna a hátrányban
és tényleg az a semmitérő óra a legjobb ilyen esetben
Berohansz a lidlba mert mama bekuldott 5 zsomle,egy tej,csirkemell,mosogatoszer.
Osszekapkodod kocsi nelkul,beallsz a sorba,ledobod a szalagra a cuccot.
Mig varsz kezedben a telefon,mailek,feszbuk,macskad video.Sorrakerulsz,a picsanyi helyen gyulik a motyo a penztaros mellett,nem kell szarakodni a buxaval,haditasival,zsebbol a penzel csak hozzaerinted a telefont.
Motoros cuccban foleg.
Kiralysag.
Probaltad mar egyaltalan a bevasarlast?