Nem kell odáig menni, itt Ejrópában is... csak itt nem veheted meg.
Légpityuval is ez van, annyiért vettem angliából, amennyiért egy olcsóbb golyós vadászt is kaptam volna ☹️
200 dollarert is. Asszem .380-as Hipoint es Bersa pisztolyok mar 180 korul is akadnak. 230 dodoert egy budget soretest vihetsz haza (Mossberg Maverick 88). Onvedekezesre mind teljesen jo lenne.
Nagy, nehéz felhúzni, körülményes a használat stb., egy pisztoly vagy lupara akár csak 2 lövetű sokkal praktikusabb na meg nem igényel tudást a használata csak egy kevés gyakorlást.
akkoriban a keserű pisztolyokhoz képest sokkal jobb volt ezekkel kb egy árban árulták őket, nem volt olyan egetverően nagy különbség
amúgy az alfához jelentős sorban állás volt, ha valahová érkezett napok alatt elhordták, a 20as ami nem nagyon kellett senkinek sem mert az első szériák nem voltak gumizhatóak csak a 30astól
mintha azóta a 20as is gumis lett volna, nem nézetm őket jó sok éve már, lehet nem is kaphatóak
a gázpisztoly elég szar lehet
haver simán belement a kilőt gázba
a gumis sokkal célszerűbb főleg zárt térben
régen voltak ezek az alfa pisztolyok 30astól lehetett gumizni, a hűtő oldalát betépte olyan ütött, annak idején tök olcsóak voltak, csak akkor még nem kellett
most meg geci drága a gumis, nem adok 200+ezret ilyenekért, akkor inkább nyílpuska, az visz mindent is
A tanár az asztal mögött állt, én szemben, biztos valamit mondtam, ami nem teccett neki, mert olyan tarkó taslit adott, hogy homlokkal megfejeltem az asztalt, 3 mp-ig azt se tudtam, hol vagyok 😅 hogy a faxba ért oda a keze, ma sem értem - bár csak 6. voltam 😁
A maiakra is ráférne néha 1-2 ilyen, de sírva mennének anyu-apuval az ombucmanhoz ☹️ bár ami azt illeti, nálam se használt, mert kiszedtem a Babettájából a szelepeket, aztán röhögve néztük, amint elkezdte tolni haza, télen, sötétben 😂
nyílpuskát kell venni, az spoteszköz
amúgy vannak sorozatlövő nyílpisztolyok is, nem túl erősek, de ha már a 3. nyilacska megy a pofájába tuti megáll kicsit gondolkodni
Kösz közben utánaolvastam, előtte is megtehettem volna 😁 na mindegy, a vegyiket tiltják mimt a paprika meg ilyenek illetve bejelentés kötelezettek lesznek a muzeálisként eladottak persze igazolással maradhatnak. Mondjuk marha drágák lettek na meg elfogyott szinte minden főleg a pisztolyok, asszony izgult rá én még nem annyira. 😁
én kaptam akkora pofont hogy háromat léptem oldalra mire normalizálódott az egyensúlyom
plusz még egy beírást
és otthon még kaptam a fakanállal is......
jobb szerettem ha csak a tanár vert beírás nélkül, mert akkor otthon nem kaptam 😁
osztályfőnökünk egy cukorfalat volt, attól olyanokat kapott mindenki hogy egész nap harangzúgás volt a fejben
de amúgy tényleg kedvelte mindenki, korrekt manus volt, semmi rosszindulat nem volt benne, de ha nem működtél jól akkor megnyomta a reset gombot
Légpityuval is ez van, annyiért vettem angliából, amennyiért egy olcsóbb golyós vadászt is kaptam volna ☹️
amúgy az alfához jelentős sorban állás volt, ha valahová érkezett napok alatt elhordták, a 20as ami nem nagyon kellett senkinek sem mert az első szériák nem voltak gumizhatóak csak a 30astól
mintha azóta a 20as is gumis lett volna, nem nézetm őket jó sok éve már, lehet nem is kaphatóak
haver simán belement a kilőt gázba
a gumis sokkal célszerűbb főleg zárt térben
régen voltak ezek az alfa pisztolyok 30astól lehetett gumizni, a hűtő oldalát betépte olyan ütött, annak idején tök olcsóak voltak, csak akkor még nem kellett
most meg geci drága a gumis, nem adok 200+ezret ilyenekért, akkor inkább nyílpuska, az visz mindent is
A maiakra is ráférne néha 1-2 ilyen, de sírva mennének anyu-apuval az ombucmanhoz ☹️ bár ami azt illeti, nálam se használt, mert kiszedtem a Babettájából a szelepeket, aztán röhögve néztük, amint elkezdte tolni haza, télen, sötétben 😂
amúgy vannak sorozatlövő nyílpisztolyok is, nem túl erősek, de ha már a 3. nyilacska megy a pofájába tuti megáll kicsit gondolkodni
plusz még egy beírást
és otthon még kaptam a fakanállal is......
jobb szerettem ha csak a tanár vert beírás nélkül, mert akkor otthon nem kaptam 😁
osztályfőnökünk egy cukorfalat volt, attól olyanokat kapott mindenki hogy egész nap harangzúgás volt a fejben
de amúgy tényleg kedvelte mindenki, korrekt manus volt, semmi rosszindulat nem volt benne, de ha nem működtél jól akkor megnyomta a reset gombot
bár azért néha oda is basztunk, néha a vér is folyt
pl pax toll belebaszva az ellenfél tenyerébe 😉