Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te,de most mi szart kötekszel?Le van írva hogy gyártanak kínába teslát vagy nincs?
Ott készül,tehát kínai.kínai kezek által készített termék.A 2000es évek elején melóztam már annak a cégnek amelyiknek most is,akkor autó optikai elemek gyártása volt,ilyenek mint lorinser abt,opc ott volt benne a made in germany felirat,aztán köze nem volt hozzá,
Te allitod hogy a kerilaci teslaja kinai nem? 😆
Arról nem beszélve hogy a két dolog nem ugyanaz.az egyik gyártás a másik javítás
Hát ha te engem megbízól egy munkával azt én megcsináltatom mással majd azt mondom neked hogy én csináltam,akkor hazudok,nem?
Nem,te azt mondtad hogy:

Nem,de ha én elválalok egy munkát és azt megcsináltatom egy horváttal horvátországba mert így olcsóbb akkor az horvát lesz,legfeljebb papíron nem.
Te tévedésben vagy,én nem azt mondtam hogy a tesla kínai márka,hanem hogy a kéribaromlaci tasláját is ott gyártották
na az ilyet örökre el kellene tiltani a vezetéstől, plusz 1-2 ujját levágni hogy napi szinten jusson eszébe mekkora idióta volt
Ez mekkora arc! 😅 megállt a pálya közepén, mert rájött, elbaxta a kihajtót... szépen megnézte a gps-t, aztán kiment jobbra, mintha ott se lett volna 😂
https://videa.hu/videok/origo-...
Ha valaki x orszagban gyartat y munkaerovel akkor mas nemzetisegu lesz?
Ezekszerint a hankook magyar gyarat ukran munkaerovel hivhatjuk ukran markanak?
Ez megint egy értelmezhetetlenül durva leegyszerűsítése a történelemnek.
amúgy ebben az a vicces hogy a japó pár ellopott cuccból eljutott oda ahol most van, mi meg egy csomó mindent feltaláltunk és sehová sem jutottunk vele, most is csak a nyugati népek seggét nyaldossuk
és az is fura hogy nem kevés okos ember csak nyugatabbra tudott érvényesülni itthon meg szarba se vették
ennek tükrében a bhg cuccot nem ellopták csak korszerűsítették helyettünk.....
A kettő történet valóban nem paralel. De ha meg akarod érteni, akkor meg kell keresned a valódi tényeket ezzel kapcsolatban.

Szerintem amúgy nem kellett lopniuk a szó szoros értelmében. Bementek a boltba és megvették. A kínaiak esetében meg közönséges harács. Nem volt elég, amit a saját gyárában megtermelt, még több haszon kellett volna.
na de el kellett lopni. egy időban mindenhol ott volt a sok kis japó és figyeltek.....vittek....
a kínaiaknál meg úgy volt hogy építettek nekik egy gyárat, kiképezték a dolgozókat és mindezért fizettek
plusz a kínaiak simán árulták ugyanazt más márkanéven kínában saját zsebbe
De a tesla pont nem azt teszi.
Rosszul hiszed.
Az egyik régi Rádiótechnika folyóiratban van - meg lehet keresni - ahol talán a magyar BHG történetét dolgozták fel, hogy visszakapták egy saját gyártmányuk japó koppintását, szétszedték és látták, hogy az alaplemezen még azokat a felesleges lyukakat is rátették a japók, amit a magyarok a típuson belüli upgrade során otthagytak, mert alaplemez volt raktáron, a fejlesztett belső alkatrészeknek nem kellett annyi furat, de ettől függetlenül a raktári lemez még jó volt. Ez lopták el a japók, és még a felesleges lyukat is rályukasztották a lemezre.
Tehát olyan szörnyen nagy energiát nem fektettek a lopásba.
Aztán persze fordult a világ.
Nem,de ha én elválalok egy munkát és azt megcsináltatom egy horváttal horvátországba mert így olcsóbb akkor az horvát lesz,legfeljebb papíron nem.
a mentalitásuk más
szegény japóknak iszonyat energiába tellett amíg a fejlett technikát el tudták lopkodni, és iszonyat energiába került hogy képezzék magukat a jelenlegi szintre
a kínaiaknak meg még fizettek is azért hogy tanuljanak és hogy ott csinálják a fejlett kütyüket
és ugye ami ingyen jött azt nem becsüli meg senki sem
ezért ilyen kiállhatatlan nagyarcúak a kínaiak és azért olyanok a japók amilyenek..
Akkor az olyan régi, hogy akkor még a japán számított kínainak - ha ez érthető 😃
Szerintem nem kell ! Érti ő az eszmefuttatásod ! Csak szarul esett , ahogy körbenéztem itthon ! 😉
Mondjuk belegondolok sandor okfejtesebe.
Globalista felfogas,egysegesites a cel.
Utana nacionalista okok miatt ignoralja az egyik leg globalistabb orszag termekeit.
Kicsit disszonans nekem a faji alapu megkozelites a kifejezetten teljesitmenycentrius helyett. 😁
ezt magyarázd el sanyinak 😅 A vita onnan indult, hogy a nejem autója kínai így csak szar lehet 😅
hát én azt nem tudtam, hogy 60 évesen te álomvilágban élsz 😂
De az régebbi cucc.
én az aiwa erősítőben egy china feliratot nem láttam
de lehet csak nem írták rá
még a régi barna nyák lapos tranzisztoros cucc