😂
Ezt sok helyen hallottam, hogy úgy érdemes közlekedni mint ha láthatatlan lennél és senki nem figyelne rád. Igyekszem majd alkalmazni a hallottakat.
Nekem közel van a téglási gokart pálya, minden nap lehet menni motorral is, oda tervezek járni. Csak gokartozni voltam de nagyon jónak tűnik motorhoz is.
Vidéken nem úgy működik a kölcsönzés ott van kint a ház előtt a futó forgalmi a postaládában odamész viszed, mikor vissza viszed beteszed a pénzt és csá mindig van ott üres futó én utálnam tárolgatni
vagy az elsőt megvenni ami tetszik
csomó fáradtság és idegtől megkíméli az embert
asszonynak is így lett a kocsi
mondtam neki 1x elnegyünk kecskemétre ott árulnak 15 helyen ha. nem tud választani biciklivel fog járni
én nem szopatom le magam avval hogy 117 helyen nézegessek ugyanolyan mocsadék fos kocsikat hogy hátha valamelyik egy kicsit jobban kiemelkedik a szartengerből....
Esetleg egy jó tanács akkor kell kétszer szerényebben amikor azt hiszed hogy meg jött a rutin
Rutinosan is elbasszák az embert
Véleményem szerint legalább is én úgy motorozok mintha mindenki rám vadásznának rám
Ha igazad van a KRESZ-be ha nincs te vagy a puhatestű a fém vázon (mi) 😂
Ha úgy érzed hogy a rutin alakul akkor haverokkal menj el Kakucsra kergetőzni és ott kidobja tudásod egyből 😉 ott csak az ego sérül 😊 nem a test (olyan mértékbe) 😁
Széles utat, gumi fákat
Ui: ha útszélén álldogálnak a csajok állj meg nekik 😍 én üzenem hogy puszilom őket 😂
Köszönöm ferivagyok! Szerintem akkor maradok a típusnál, úgy sem fogom kiforgatni tiltásig egy jó ideig (főleg hogy 1esbe 105 a vége :D )
F.Levi - nem kell egyből rossz indulatúnak lenni. Gyerek előtt friss házasként eszem ágában sincs egykerekezni. Pont ezért kérdeztem rá, nem akarok belekeveredni ilyenbe. Bocs ha rosszul jött ki.
Hogy mennyire kényelmes az asszonynak ez jó kérdés ... kérődzködjön rá valakiére 😄 de ha nem motorozott eddig mihezt képest hasonlít ... na most megvan vicc hogy apu mi a forgatónyomaték ? nemtudom nekünk hondánk van 😆 szóval ez erre is igaz nem ideges persze nedves úton megcsúszhat nagyobb gázadásra meg meg lehet emelni az elejét is de ahhoz 8000 fölött kell legyen a fordulat egyesbe szóval normál használat mellett nem lehet probléma esetleg ha nagyon nehéz az asszony 😄
Sziasztok! Most csinálom a korlátlan jogsit (előtte nem motoroztam) és szeretnék majd egy Honda CB600F-et kezdésnek -ezen tanulok vezetni is.
Pár tanácsot szeretnék kérni ezzel kapcsolatban ill. kérdést feltenni.
-mennyire kényelmes utassal? Majd ha már belejöttem a motorozásba, tervezném vinni magam mögött a feleségem is (örül neki nagyon)
-ezek a 600asok mennyire szeretik kapkodni az elejüket? (értem ezalatt hogy pusztán egy nagyobb gázadásra emelkedik a kerék? vagy el vagyok tévedve és ahhoz sokkal erősebb gép kell?)
Előre is köszi a segítséget és a tapasztalatokat :)
Szarok rá. Vannak dolgok amiket csak ott veszek, mint pl a fékbetét mert a gyárin vastagabb a kopó hiába kopp ugyanúgy néz ki minden az unixos bardis stb brembo betéten. A gyárin vastagabb a kopó-vékonyabb a fém.
gond?
mindig csak a gond van vele
örökké útban van
mindig van valami kis lófasz baja
plusz több mint 10 ezer a súlyadó+biztosítás egy évre
szóval ha csak áll akkor is szűk 20 ezer évente
Hát este, hétvégén, ünnepnap vagy bármikor hirtelen kell akkor kevés kölcsönző ad bár kis maszek igen ellenben ha itt áll az udvaron akkor ezzel nincs gond ugyen meg kell venni viszont igen sokáig nincs velük gond és filléres a fenntartásuk.
A revitet próbáltam, vagy hevik… amelyik a fullgasban volt nem ami az euromotorban. Nem passzolt rám ezért nem vettem meg.
Az alpi gatyámon már van ilyen kerámia vagy mi a here pöttyök amik elvileg nagyon sokat javítanak, mindegy, ha lett volna olyan ami bőr erősítéses, azt vettem volna én is.
Ktm hq adventure volt, olcsón de nagyon rossz anyaga van és nincs szellőző ugyhogy az is felejtős volt.
Ezt sok helyen hallottam, hogy úgy érdemes közlekedni mint ha láthatatlan lennél és senki nem figyelne rád. Igyekszem majd alkalmazni a hallottakat.
Nekem közel van a téglási gokart pálya, minden nap lehet menni motorral is, oda tervezek járni. Csak gokartozni voltam de nagyon jónak tűnik motorhoz is.