Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...mert nem én vagyok a prezident.
Ló? Elöl harap, hátul rúg, középen meg tör.
https://dorogimedence.hu/index...

Na, erről, de nem ezen a weboldalon.
Itt is, ez is mindent elkövetett, hogy bajt okozzon.
Mifelenk azok jarnak ilyen oreg sportmotorokkal, papir, jogsi es egyebek nelkul, akiknek nem nagyon kell szolariumba a jarni... :)
Ó baszod, te miről beszélsz?
(Az egy másik.)
Akkor is esznek meg szarnak mikor nem használod őket.
Az sem olcsó hobbi.
Egyikre sem szandekozok raulni. 🤔
A traktoros és a bőrruhás motoros is. 💩
Budosek.
dehogynem , lóval kiváltanám minkettőt
Egyikkel sem járnánk jól.
Tiltsák már be a faszba a traktorozást vagy a motorozást és mindenki örökké fog élni.
Gondolod, hogy a szerencsétlen szándékosan ketté akarta fejelni a pótkocsit, hogy kárt okozzon a traktorosnak? 🙈
Volt egy másik hír is a zsindexen, ugyanilyen ember csak autóval, embert is ölt, meg többször is kárt csinált.
Felelőtlen volt nem kicsit.
...hát, már csak a véralkohol szint kéne.
Se jogsi, se műszaki, se lófasz. Azt nyilván nem mondja senki, hogy így járt, maga tehet róla, de azért tudat alatt mindenki tudja, hogy ebbe bele volt kódolva az, hogy rossz vége lesz az ilyen hozzáállásnak.
https://www.police.hu/hu/hirek... erre nincs mit mondani. 🤐
Azért mentem át a piroson biztos az erdőbe nem volt lápa 😂 😂
Szoktam korizni a válamal 😂 😂de nem értik 🤪 aztán csak mondom hogy mi a helyes pozíció
ahhoz meg endúrózni kell először...
amikor megszokod a puha földet jöhet az aszfalt 😁
Azért esni tudni kell ám..... 😂
Pontosan így gondolom én is, bár kevésbé zavarosan fogalmaztam volna meg....te is estél néhányat, úgy érzem 😂
Amikor megvettem a Jawa350 után a CB750-et, durván szakadó esőben vittem haza életem első útján. De hát baromira ment, mert a műszert nem láttam, érzésre meg nem volt sok. Erre akkor jöttem rá, amikor a Hungária-Lehel kereszteződésben messziről pirosra váltott a lámpa én meg úgy csúsztam át, mintha direkt így akartam volna. 😂 Szerencsére zéró forgalom volt, ezért is nem volt mihez viszonyítani, de akkor visszavettem nagyon. (és cseréltem a tükörsima gumit is 😆)

Ha jó csaj akkor a derekamat fogja, ha ronda, vagy pasi, akkor kapaszkodjon csak hátul 😂
Na de komolyabban. Alapvetően én is mindenkit felvilágosítok, hogy a tankon támaszkodjon, meg a derekamba kapaszkodjon, mert úgy biztonságosabb.
ez így igaz, én egy robogós elé 2x is kimentem a másik utcába
de csak mert buzi a robogós 😂
A visszafogottság sem adja ki mindig. Hány motorost ütnek el vagy kanyarodnak ki eléjük akkor is ha szabályosak…