Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne légy kuka te gyerek. Remélem a családoddal már beszéltél a betegségedről.
nem akartam, de benne van, de úgy döntöttem leszarom az egészet
azért is kellene valami olyan hely ahol van betegállomány meg esetleg ha végképp borul a buli aztán fekszek csak mint egy darab kutyaszar hogy csorgasson valamit az állam az eddigi áldozatos ténykedésemért
freelac-t meg egye egy kicsit az ideg 😁
...múltkor még meg akartál halni, szóval ez is előrelépés.. 😅
ez is furán nézett amikor mindtam neki ha lefogyok jó sokat akkor újra érdeklődöm, lehet nem is ért be a tudatáig hogy ha éhezek már egy ideje csak akkor mennék oda
bár olyan sok lehetőség nincs felénk, szóval lehet hamarosan fogyásnak indulok
A sok vállalkozó, hogy lefagyott mikor ilyenről van szó. 😁
Ez igaz nálunk mindenki rendesen van bejelentve és kapja a beteg és sima szabit utána.............kivéve a sofőröket mert azokat ugye egy fura törvény miatt be lehet jelenteni minimálra és a nagy részét üzemanyag megtakarítás címszóval lehet kifizetni így a beteg és rendes szabi na meg később a nyugdíj csak a minimál után jár és ez a legnagyobb fuvarozó cégeknél is így van mindnél, a multiknál van rendes bejelentés cserébe kisebb a pénz igaz nem sokkal, nálunk a többséget többre jelentik be mint a minimál és a szabikat a teljes után kapjuk így a többségnél jobban járunk.
bőven van a duplája is
csak azért nem mindegy hogy közel 300 a bruttó vagy minimálbér
és kurvára nem mindegy hogy van szabadság meg betegszabadság
ez nekem kapásból 500 ezer/év mínusz lenne
Netto 1600? Az sajnos már nem is számít rossznak nálunk a targoncásoknak a bruttója ennyi így aki 1 műszakban van annak kb. 180000 a pénze, de hogy miből él? 😬
Pontosítok, a járadék/támogatás igénylését megelőző három évben volt 360 nap bejelentett munkád?
(mint feltétele az igénynek)
van vagy 3 évem a legutóbbi ingyenélés óta
már kicsit sokallottam is 😄
Volt 360 nap BEJELENTETT munkaviszonyod?
inkább a közmunka, de felénk az sincs
a munkaközvetítő sosem tud semmit se akánlani se tanfolyam se munka se semmi
Cserebe majd felajanlanak a munkakozvetitonel egy szarabb melot, igencsak kunsztozni kell, hogy miert ne kelljenelfogadni. Vagy johetsz hozzank kozfoglalkoztatottnak.
néztem melót műanyagos cég mindenesnek, gép karbantartás, áru rakodás de akár sövény nyírás is
1600as órabér napi 10-12 óra munka aki lehet több is és akár este/éjjel vagy hétvégén is (ritkán)
persze minimálbéres bejelentés, szabadság nincs, betegszabadság nincs, utazási támogatás nincs, munkaruha egyéb extra nincs
szóval a ti adótokból fogok inkább élni 😂
Csak nem ismerted régebben is Pipit? 🤔 🙂
záporjóska(kezeit széttáró)
Most lett felesleges. Felújításhoz trógerolni nem kell már, költözés is megvolt, pesti városi szaladgálónak meg nem épp ideális jármű 😁
Eladjuk, kis péz hozzá, és vesznek a gyerekek valami kisebb benzines személyautót.
Megy izs, meg nem izs (kezeit széttáró)
Persze, most érdemes eladni, az egekben vannak az autó árak.
Hát akkor meghirdetem... kap egy műszakit és ennél sokkal szarabbak sincsenek 1,2 alatt.
én abban látom a hibát hogy olyanok ezek mint a mi cigóink akik kimentek kanadába meg svédországba meg ki tudja hová úgy, hogy eszük ágába se volt dolgozni
aki akar dolgozni meg nem feltétlen jut el ide.
Nekem két dolog jutott eszembe erről
mindenek van fele
Hiába hozzák Európába egy büdös árva euróadót nem fognak látni a politikusok ezektől 😂
700-ig keresek kb. de elő körben licitálok aztán lesz valami.
Az adagolohibas zafira is dragabb ennel,mire megy biztos.
Mennyi az annyi?