Beszarás baszki… motorba megvettem a 4gyertyát, olaj-levegőszűrő 45000… olajat nem is vettem még de abból is 20ezer a 4liter. Szerencsére csődbe vittük az oroszokat azzal hogy nálunk 2x drágább lett minden hogy basznák meg.
én a 750 kilóst kb egy havi bérért vettem 10+ éve most lehet nem adnának annyit érte de nem lenne sok bukó rajta
évente hasznàlom 2x de sajnálom eladni
Nem rossz ötlet, tervben is volt. De ha piri pénzért meg lehet szerezni a zafirát és rendbe rakatni, az is el tudom adni még haszonnal is pár év múlva is akár.
Hát akkor, nekem a kisebbik futóm is billenőplatós 750kg-os, kölcsön is adom, de ha vennél egyet újonnan most olyan 450000 körül lehet névre írva. Viheted a nagyobbat is, de az 1.5t-ás billencs így kell hozzá a BE kategória.
Miért ne árulna?Én is árultam az asszony mercijét.3variáció volt,vagy megveszi valami normális ember vagy oda adom valami rászorulónak vagy megy a vasba,pedig jó állapotban volt.De egyszerűen nem volt értéke.azt hiszem 250ért volt hirdetve aztán hív a cigány hogy ő most jön és viszi 100ért,mondom hülye vagy,erre ő de hát el kell érte jönni meg át kell íratni....mondom nem,ezért nem kell eljönni.
Szerinted effajta bontoszokevent arul mas is?
Epitkezesre kell teglat meg cementet szallitani,meg zartszelvenyt.
Nem a franciarivierara villantani.
Jo esetben felgyútja.
Amugy szoktam pakolaszni ugyfelnek,nem moréknak embertelen kotvany belű autokba megvett cuccot.
Nem kulonbek.
Az anyuka kocsik a legkotvanyabbak.
Hasonszőrű eszleny elado,egy hajszallal kevesbe fostaliga,vonohorog is van. 😆
Kuntibike bazeg,a másik meg Kis d dani.........hat a faszom,.....Lákátos Otto mar kihalt? 😆
Valoban azt gondolod, hogy miattad enne az ideg?
En tudom, hogy az elet alapvetoen igazsagos. Mindennek meg lesz a kovetkezmenye, ha teszel valami amit nem kene, vagy nem teszel amikor kene.
En senkivel nem tudnek kitolni, mert legfeljebb bedobalom az ablakait, igazan kitolni az ember csak sajat magaval tud.
évente hasznàlom 2x de sajnálom eladni
Epitkezesre kell teglat meg cementet szallitani,meg zartszelvenyt.
Nem a franciarivierara villantani.
Jo esetben felgyútja.
Amugy szoktam pakolaszni ugyfelnek,nem moréknak embertelen kotvany belű autokba megvett cuccot.
Nem kulonbek.
Az anyuka kocsik a legkotvanyabbak.
Kuntibike bazeg,a másik meg Kis d dani.........hat a faszom,.....Lákátos Otto mar kihalt? 😆
En tudom, hogy az elet alapvetoen igazsagos. Mindennek meg lesz a kovetkezmenye, ha teszel valami amit nem kene, vagy nem teszel amikor kene.
En senkivel nem tudnek kitolni, mert legfeljebb bedobalom az ablakait, igazan kitolni az ember csak sajat magaval tud.