Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a becsületes, autókupec, cigók szavak nemigazán férnek meg 1 mondatban 😂
tapasztalat
rasszizmus
mi vettünk egyszer cigóktól motort, de azok becsületes autókupec cigók voltak
postán elküldték a papírjait és még a haynes manual-t is mert benne maradt a kocsiba aztán nem találták a kulcsot
én ezen agyon meglepődtem..... nem hittem volna hogy küldik és csak kamuznak a kulcsokkal
Azért mondom, azoknak nem adunk el semmit, nem veszünk semmit, és alapvetően nem állunk velük szóba 😁
ilyeneket csak a cigók árulnak, max az nem aki hagyatékból árulja az ilyen kacatokat
ez is cigó
Köszi, ha 100e fölé megy a licit lehet megnézem, bár...félek tudom milyen csoportba tartozik a tulaj 😂
valaki keresett építkezéses kocsit, itt van egy....
hátulja szarabb de egy kis festék és meget műszakira
még nem vagyok kirúgva, januárban még alkalmazásban vagyok bár meló már nincs
már szüret után el lett döntve hogy megszűnik ahol melóztam
nincs portás, 3-4 személyes kft volt
Téged, hogy rúgtak ki? A főnök személyesen vagy csak szólt a portás?
nekem általában mindig ilyen faszolós dolgokat kellett csinálni, olyanokat amiket más nem csinálna meg
levegős munkahengerekkel baszakodni, ez lassú annak a mágnese tört el amannak más a baja, volt hogy háromból csináltam egyet
meg a csavarokat kiszedni amik beletörtek
az m3 csavart is lazán megfúrtam és kiszedtem
na ezekre sem akart sok ember vállalkozni, volt hogy elszaggatott egy gép 2 sínt aztán kb 20 m6 csavarból beszakadt mind, kettő nem jött ki de az nem is frissan volt beletörve, az a legfaszább amikor kifúrod és eltörik a már beletört csavar még egyszer, volt amit 3 részben szedtem ki
Remélem a főnök ezt mint juttatás értékelte 😂
Bizony, bizonyítás van bőven. 😆
Élmény lehet ilyen helyen dolgozni, gondolom a dolgozók naponta megvitatják a tudom legújabb vívmányait, és bizonyítanak újabbnál újabb elméleteket 😂
Na igen, nálunk a főnök nemigen akarja ezt személyesen közölni mert a dolgozó közönség nem a nobel díj várományosa és az íróasztalon könnyen át lehet rántani az ingnyaknál fogva rákérdezni a felmondás okára. 😁
Na azok a legrosszabbak 😆 managerek akik a munka közelébe sose jutnak 🙂
Jó hát nálunk a kisfőnök is öltönyös, nem a talpigadidasban feszítő nemidénbarnult mindenkinélisokosabb verőlegény 😂
Felénk az évértékelő mindössze abból áll, hogy munka végén szól a kisfőnök, hogy holnap már nem kell jönni és átadja a már előző hónapban általam aláírt felmondást közmegegyezéssel és ez még a kultúrált.
Amúgy nem jó ez a "fa", általában nem a főfőnök és az ügyvezető a köcsög hanem azok a kisebb főnökök akik nekik akarnak megfeleleni nehogy kibasszák őket és ezért szétszopatják az alattuk lévőket na meg mindent rájuk fognak ha valami nem jön össze.
Jaja, ezt a tippet kaptam, hogy kérjem meg a kedves juzert hogy mutassa meg mi a probléma, így legalább bekapcsolja a gépet 😂
Kérdezd a takarírónőt az mindig tudja hol kell kikapcsolni, hogy be tudja dugni a porszívót. 😄
Pont ma volt az évértékelésem, hát, olyan 80%-ban elégedettek csak, mert nem akarok minden nap 12 órázni. Ja és mivel tapasztalt mérnöknek vettek fel, ezért olyan gépet is meg kell tudnom javítani amiről azt sem tudom hogy mi és hol kell bekapcsolni 😂
Feneket.....ott a leggenyabb a foni.
kár elmenni dolgozni, mindenhol köcsög a főnök, legjobb szinglibe tolni
Valóság: