Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon állat, sok éve láttam először, nagyon röhögtük... 😂
Ez igen vidám oktatófilm, épp ma volt nálunk oktatás a népnek. 😄
Tiszta csupasz pisztoly 😂 😂 😂 Frenk
Nekem ez is kedvencem, ami 2:30-tól van azt mi is előadtunk a Khünénél, azt hittem a röhögéstől fogok leesni mert egyből ez jutott az eszembe 😁

http://youtu.be/9a8QK9m-e_U
Mónika show nézéssel lehet butulni 😂 😂 😂
Nem az a baj, hogy nem adja ki. Az a baj, hogy pályán CSAK rajtad múlik, közúton meg megjelenik az egyenletben egy olyan tényező, amire nincs hatásod. Jelesül a többi közlekedő, akik amúgy egyre hülyébbek.
Képen láttam én is ☹️ ezért írtam nem mindig adja ki a vagánykodás full szerencse kérdés .
És akkor még ott a sima esések amikor csak ............... azt is meg kell úszni
Brutál gechi nehéz ez... előbb utóbb elfogy a türelem... inkább lennék én is ilyen hülye azt akkor nem zavarna. 😂
A közúton kunsztozás mindig nagy baj, emlékezem a képsorozatra, ahol valamelyik fővárosi - talán rakpart? - úton a KTM-es motorost valami kettévágta, alsó fele ott a felső meg amott.
Ahh,az eredetit szeretnem,amugy ez a hülye muanyag a gyenge pont,eltunt a bontokbol,csak az allja maradt,hianyos torott fos,dragan.Pfeljjjj.
Motorosfutár kollégámra rányitották az ajtót csak ötvennel ment
Csodák csodája vissza jött dolgozni másfél év múlva
De nem ugyan az a csákó volt 😒 nem volt így se rossz fej ,de sokat változott és még több türelem kellet hozzá 😂
igyekszem 😂
Itt a 17 ker Pesti úton egyik termékeny évbe ketten haltak meg egykerekezve 😕 amugy mások okból is szoktak ☹️
A Rémálomföld nálunk is nagy kedvenc volt 😀
😂 😂
Van egy csomó klima hőcserélőm itthon, hajtogasd rá 😅
Van halott meg gyagyás is... 😔
A hondatulajé. 😄
De mar alakul,lesz meloja a musnyagosnak rendesen,meg a hutot kell visszaidomitani.
A felét már megértettem 😂
Tízszeresen kell gondolkodni más közlekedő fejével és akkor túlélhető, én valóm hogy nem azért mert alapvetően gecik csak ábrándozóak napi gondokkal Pl :miért nem állt fel , elég lesz 2000 ft a következő benzinkútig , szép vagyok .....gyorsan egy kis rúzs 😂 😂 😂 😂 na ez mind neki horpadás neked superman 😬 sport dob sokat segít mert meg hallja és 99 % él igyekszik elengedni ez nálam tapasztalat .
Gokárt pálya meg azért lesz jó mert nincs szalagkorlát ami amputál 😖 nincs út hiba 😋 nem jönnek szembe 😆
Viaszon ha elcsúszol van bánatos tekintet karcos motor 😂 😂 😂 😂 de ha túl vagy rajta örülni fogsz hogy nem kamion alá csúsztál és egyre rá nagyokat nevetsz amikor megjavítottad a motorod 😂 😂 😂 😂
Az én vagyok király csalogató hang meg mindenkinek ott van a fülébe de azt vagy túléled 😁 vagy nem sajnos ☹️
Elmesélem hogy mire gondolok . Friss jogsi supermoto addig királykódtan míg a körúton hetvennel csak siketül átmennem egy 5perces piroson 😬 semmi nem rajtam múlt hogy itt vagyok . Ennél kisebb sebességnél vesztetem kollégát vagy lett gyagyás . Amúgy miután lesett hogy túllőttem a nagyonpengemotoros célon sokkal szerényebb lettem 😂 😂 😂 😂 majd nem haza toltam és elgondolkodtam hogy az élet szép 😂 😂 😂 😂
És a benzintyúkra vigyázni akkor csak úgy mintha fagyiznátok
Többieket kérdem mint téma nektek nektek is a vállatokat akarja meg fogni a jól kinéző csaj ha felül mögéd vagy barátod 😂 . Még szembejöni is szoktam látni ilyen csodákat 😬 . Én meg mondom vagy engem ölelsz bizalmasan vagy fogad a motorom 😂 😂 😂
Melyikőtöké? 😁
Dehogy.Ez maganvelemeny.
Iden nem megyek a hegyalja utra. 😆
Rengeteget egykerekeztünk, nem okozott semminek bajt. Igaz, enduroval tanultuk.
Már unták mert nem volt fénykép, ovodás korukban ilyeneket szerettek: http://youtu.be/zOETlkc_nNY
http://youtu.be/hHoHHspkRn8
Ez így igaz, de a kérdés nem a szépen kivitelezett egykerékre vonatkozott, hanem arra hogy miért nem szerencsés odacsapni az elejét az aszfalthoz (elcsukod ijedtedben a gázt), na ez az ami nem használ egyik motornak sem és ráadásul veszélyes is