Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy amd-65 jöhet, hangtompítóval egy láda lőszerrel
akkor egy falka bronzbőrű sem lenne ellenfél
😁
Hol éltek brooklynba?Ezt a fegyverkezési mániát.....
Szerintem fel fognak bukkanni.
Amugy ha lesz felenk gebasz szanaszet fognak heverni,ha meg nem akkor nem fog kelleni.
Minden nem lehet 😆
De ha tudsz eladót szólj 🙂
Mehh.....
Itt az abszurdot nem értik és ez abszurd. 😒
Mondjuk az is jó, hogy minden otthagyott motorral elmegy motorozgatni 🙂
Ez attol fiatalabb széria
😂
Ez jo volt! :)
Nincs csak.bajonett
de azt nem személyesen tette 😆
Azt vajon észrevette már, hogy egyedül maradt a topikjában? Nem hiszem, hogy tömött sorokban kérvényezték a topikba történő bejutást 😆
Hitlernek is volt egy röhmje és kipróbált rajta egy pisztolyt.
fene tudja, 80 font van ráírva, ha csak 60 fontot tud az akkor is több mint 25 kiló, azért annyival megkapi a vesszőt eléggé fájdalmas
persze ha közelít 5 kancigó akkor ott vége van mindennek, ha csak legálisan tartható fegyvered van
esetleg egy jóféle kard+sok-sok-sok gyakorlás megmentheti az embert ilyen esetben
nekem egy fém nundzsaku van az ágy mellett, töri a kisméretű téglát, 1-2 barnás entitással még szerintem jó lennék
olyan röhm revolver a bratyesznak is volt vagy 30 évvel ezelőtt.(kezeit széttáró)
de a bosszú mindig édes(fetrengős)
AK12 nincs?
Ezen én nem lepődök meg(kezeit széttáró) Minden bmw.s feltűnési viszketegségben szenved, ennek is pont jól jött ez a gödör címlapon van és most büszke 😅
Az elég szar, ha az asszony izgul rá olyan segédeszközre amire Te nem annyira 😆
Most ennyi van itthon.
És főleg kis helyen elfér. Akár az éjjeliszekrényen is. Egy nyilpuska odatámasztása macerásabb 🙂 mész ki hugyozni éjjel, felbuksz benne, pofára esel meg még tökön is lövöd magad 😅
Hát ezzel a játékkal én nem mernék rálőni egy csapat feldühödött kancigányra, mert valszeg megetetnék velem...
Maradok a 38-asnál! 😅
20-as nem gumizható. Nekem.is.egy 30 meg egy 60 van. Kicsibe gumis Röhm van.
Alfa is van kettő. Egy kisebb meg a nagy. Még jó áron veszegettem
https://magyarijasz.hu/HoriZon...
ez kis aranyos, egyszerű összeszerelni, kicsi, 5 lövetű, és olcsó
http://youtu.be/tb2RzzmgV0A