Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megint a bmw-sek randalíroznak😁: https://24.hu/belfold/2023/01/...
Viszek, de bagózni kint fog. 😂
Nincs mese, at kell menni Bogyohoz. Ketten is elfertek az asztala alatt. Karlskronet vigyel, mert Bogyonal csak Argus van! :D
Olyan szegények vagyok még asztalom sincs. 😆
Ez a lény is pinkuci nikktye. 😂
😂😂😂 azért remélem nem bújtál be most az asztal alà 😂😂 beszarás mik vannak itt
Valaki fóliázta már itt kövek ellen a motorját? Hova vitte és mennyiért csinálták milyen motorra? A fényét nem rontja a fényezésnek?
Látom itt van a kemény mag. Most jöttem a melóból, itt meg már megy az osztozkodás 😂
de kibaszott bátor lettél 😂
Szombaton én megyek kis karikát, jó idő lesz. Félek, hogy márciusban lesz -10 fok. 🤔
Ha még egyszer így beszélsz róla, beszélgetünk kicsit a kis barátodról is. Nem mintha lettél volna nála és tudnád. 😆
Hulladék a munkája, ennyi. Szóra sem érdemes. Ja és patkány is de nagyon.
Vasárnapra tervezek...
A gumilövedékes cuccokat betiltják vagy sem? Mintha lett volna erről szó tavaly.
Motorkázni fogtok? 😆
Ezen én is megakadtam 😆
Az egész topicnak kb. ennyi a célja. Nem hiába zárta le.
Celeb.......
Azt se értem mikor van egyáltalán ideje azt a rengeteg motort szerelni. tanárkodik, programoz, fejleszt, blogot ir, kozmetikázik minden beeső motort, modellkedik és állandóan keresi valaki mert kooperálni akar vele 😆
Még szerencse hogy a motorversenyzést már feladta.
Nahát, a pinkedli nem tud elrejtőzni a RAJONGÓK elől. Pofám leszakad bazdmeg, rajongók… és csodálkozik a varom hogy miért utálja a többség.
Nem volt gazdája egyáltalán.
Ezeknek mindegy, csak olcsó legyen meg hangos.
Gondolom nem véletlen annyi
Ezt mond meg annak a srácnak is, aki ezt szutykot megvette 600-ért műszaki nélkül... Mondjuk ennek legalább van jogsija.
Ez egy F4i,1milla felett bőven,a cigók nem ezt veszik.
Elsőre F4-es CBR600-nak nézem. Az huszonéves már azért és olcsón hozzá lehet jutni.
Nem mindenhol kötelező a bukótér....

http://youtu.be/KMzSGM8XEH8
Hát azért annyira nem régi ez a motor.