A mihez képest a lényeg, élhetünk a szomszédaink között úgy mint a nigériaiak és úgy is mint a skandinávok kérdés ki mihez hasonlítja és milyen életet akar. A kritika a fontos mindenkor mert csak a kritikus hozzáállás kényszeríti a politikusokat arra, hogy a nép kedvére tegyen.
végülis nem volt sok gond vele
eltört a gyűrű aztán full felújítás, utána csak szelep állítás volt
talpasok cseréje 6-12 havonta, kormányösszekötő csere 1-2 évente( egyszer szét is esett egy menet közben)
kuplung munkahenger csere 0,5-2 évente, hátsófék munkahenger csere 1-2 évente
úgy nagyjából ennyi
ja még a gyújtáskapcsoló betét olvadt szét párszor addig amíg nem reléztem le utána avval se volt gond
a többi az üzemszerű kopás, kardánkereszt, kuplung tárcsa fékbetétek meg ilyenek
hűtő szivárgott még de a csempe fugázó megfogta 😁
nyolcvanas évekbe trabi, aztán izs, majd a kilencvenesekben skoda s100 , zsiguli 1200 kombi, zaztava, ezeröcsi, tavria, majd kilencvenöttől opel rekord 2darab, 123mas kombi merga, 124es kombi merga, ford transit csőrös 3db majd isuzu midi, mb 208D majd kétezertől ismét transitok meg egy rakás 4x4
már volt eddig vagy ötven kocsim
Svédzsebes? Kutya egy valami. Nekem meg 2személyes tavria volt, benzin-gázos, hátul olyan redőnyös felhúzható ajtóval. a gumiszerelés a felnije miatt szopás . Azelőtt volt még Izs furgonom is akkoriban, postától vettem, de fasza volt, bejártam vele a környező országokat. Ilyen fajta.
http://youtu.be/KPMZdUg2GjM
eltört a gyűrű aztán full felújítás, utána csak szelep állítás volt
talpasok cseréje 6-12 havonta, kormányösszekötő csere 1-2 évente( egyszer szét is esett egy menet közben)
kuplung munkahenger csere 0,5-2 évente, hátsófék munkahenger csere 1-2 évente
úgy nagyjából ennyi
ja még a gyújtáskapcsoló betét olvadt szét párszor addig amíg nem reléztem le utána avval se volt gond
a többi az üzemszerű kopás, kardánkereszt, kuplung tárcsa fékbetétek meg ilyenek
hűtő szivárgott még de a csempe fugázó megfogta 😁
már volt eddig vagy ötven kocsim
szoptam én a zsigulival is de azért mégse ilyen volt mint ezek a lomok