Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sem. Japó Technics CD lejátszót javítottam amin kívülről nagy arany betűkkel volt hogy madein japan, az összes alkatrészen belül made in china volt 😆
Dolgozót
Pipi jól kitalálta a tutit ! A f@xnak kell ilyeneknek az eszébe jutni ! Valami értelmesebb dolgon is gondolkodhatna , a bánatért kell így elkeseríteni a dopgozót !? 🙃
meg a ruháid java része, mert még az alapanyag is kínai amiből esetlegesen itt szövik-varrják
nekem a hifi még maradna mert annyira régi hogy nem kínai
műszaki cikkek alapból bukta az összes, a 90es évekbeliek többsége maradhatna csak meg, de csak azért mert taiwan akkor még nem volt kína.... ha azt is belevesszük nem sok minden villanyos kütyü lenne a házban
Nekem is csak a hobbijaim... a puskáim, az autóm-motorom, a hifim... a PC-nek sajna mennie kéne
Basszus ! Jól körbenéztem , nem sok minden maradna ki a kontínerből , kell arra a kontínerre egy komoly magasító ! 😉
Az egész világot a haszon mozgatja... igazából úgy mondanám, hogy a "kamat" de akkor nagyon direkt lennék 😃
Bar ahogy nezem lehet osszeskuves elmelet,de.
A hinkley-beli gyar lehet tudatosan keszul a harcra es szabotalja a connectivity appot a mi 11 lite telefonommal? 😂
Szoval a kerdes,melyik olcso samsung lehet relative jo tartalek elefonnak?
Telekomnal neztem valami galaxy A04s-t 🤔
A sorokat egy mi pad5-on irva kijelenthetem hogy adott specifikaciokat figyelembe veve kb harmadaval olcobb volt egy ugyanilyen tulajdonsagu samsungal szemben,(sokaig hasonlitgattam).
Ha ez rovid tavu megalkuvas a komcsi voros veszedelem feltartoztatasa erdekeben am legyen.
De tuti nem szar. 😆
...vagy épp látjuk előre, hogy mi lehet a potenciális végkifejlet, de leszarjuk a rövid távú nyereség érdekében.
nekem az az elvem ami ellen nem tudok tenni az engem nem érdekel
persze ezt nem sikerül mindig maradéktalanul betartani, de igyekszem
sajnos kínát annyira felhozta a pénzéhes kapitalista világ hogy már nem lehet vele mit tenni, kína elszabadult és csak idő kérdése és uralja a világot, egyenlőre még szövetkezik mindenféle egyéb elemekkel (brics) de erre nem sokáig lesz szüksége
lehet ennek örülni vagy nem örülni, ettől független lesz a dolog, ha meg kell enni a szart mindegy milyen kedvvel teszed akkor is szaros lesz az ember szája....
amúgy az egész emberi létre jellemző ez a dolog, teszünk valamit aminek a következményeit meg sem tudjuk jósolni, utána meg 20-30 év múlva megy a sírás
Mondjuk nekem az unio viselkedesebol levezetve a vilagkormany egy turbo szocializmus 2.0-nak tunik.
Jelenleg minden helyi nackót kötelező imádni most ez a trend mert minden nép kitermeli a saját vezetőit akiknek eszük ágában nincs egy világkormánynál mondjuk osztályvezetőnek lenni hisz sokkal jobb akár a legkisebb nép ellenőrizhetetlen urának lenni.
Nem errefel halad a vilag,az ukran nackokat kotelezo imadni.
Nem a lehetetlenről volt szó hanem arról, hogy én mint egy senki mit tehetek? Hát ennyit, igyekszem a kínai cuccokat kerülni csak sajnos a globalista multik miatt ez még nem lehetséges, de szerencsére haladunk arrafelé és én veletek ellentétben ennek örülök. Telóból bár tudom, hogy szinte mindben van kínai alkatrész, de igyekszem ezt azzal redukálni, hogy koreait veszek. Amúgy mint sokszor írtam kirajzáspártiként a globalizmusban hiszek, de a lényeg, hogy ez csak azután valósulhat meg miután a nacionalizmus jelentősen csökken illetve míg világkormány nem lesz mindenkire egyformán érvényes szabályokkal. Amúgy minden nacionalistának is ez a célja csak azzal a feltétellel, hogy ők alkossák a világkormány és mikor ti a kínaiak győzelmére fogadtok akkor a mi alárendeltségünkre szavaztok, de mi lenne ha mi lennénk a győztesek? Ez annyira lehetetlen?
sanyám ha valóban tevőlegesen is tenni akarsz és nem itt velem, szájkaratézni akkor kezd azzal, hogy bojkottálsz az életedből minden olyan terméket ami kínai vagy van benne kínában gyártott alkatrész(meghajlós) Innentől kezdve(óranézegetős) nem veszel ilyet. (meghajlós) Mindenkép azzal kezdj hétfőn, hogy rendelj ki az önkoritól egy szemetes konténert és kezd a már meglévő eszközeidet is belehajigálni a járműveket sem sajnáld 😅
😂
ha nem vagy hódító akkor elnyomott vagy
persze létezik semlegesség is de ebben nem hiszek.....
amúgy meg az élet rendje hogy nagy birodalmak tűnnek fel és vesznek el
Az is több mintha dicsérném a tehetségüket.
A lázadó nem véd hanem támad, én a fehér érdeket védeném a sárga ellen pedig sosem gondoltam magam rasszistának, de úgy látszik mégis. 😁Ti lennétek azok akik párszáz éve a török, habsburg, német vagy orosz mellett érveltetek volna az akkori fórumokon mondván, hogy ők sokkal nagyobbak és hát mit lehet tenni akkora királyok ellen adjuk meg magunkat gyorsan hátha jól jövünk ki belőle és megtesznek a falunaggyá. 🤑
Nem, hisz vannak sokan akik felszopják őket vagy bárki mást némi előnyért cserébe. Ha már csak annyit teszek, hogy nem állok melléjük és nem méltatom, hogy mekkora királyok már az is elég egy kisembertől.
Ha teged mint dolgozot egy projektre kikuldenek valamit megcsinalni mondjuk horvatorszagba mert valami veteranon überszep festest.Na szoval te horvat allampolgar leszel?
Azt nem tudom hol rakják össze.
Ja,nem lesz kínai.Csak ott gyártják,pont mint az iphon-t.Tisztában vagyok vele hogy nem minden szar ami kínai.Kína azt gyárt és olyat amit a megrendelő kér.