És az ingyen van? Sosem kellett neki bármit is segíteni? Sosincs semmi sem ingyen, még a köszönés sem. Ahogy a Keresztapában, majd egyszer kérek valamit tőled. 😄
Na de itt nem erről van szó hogy mit miért fizetünk,hanem arról hogy van-e valami ingyen.Ez a kiindulási pont.Térjünk vissza a fára,a sógornak kertészete van,minden évben biztosítja a fát,én mindig megkérdezem mennyi,a válasz csak annyi "hülye vagy?"kollégám adott süllőt,kérdezem mennyi,"kollégák vagyunk"a válasz.Lehet hogy sokan olyan környezetbe vannak hogy még a gyerek ebédjét is kifizettetik,de nálam más a helyzet.
A fene tudja, a nyugdíjrendszer is így működik, amit én fizetek azt a szüleim (vagy másoké) kapják amit a gyerekeim azt meg jó esetben én és így tovább. Így nem ördögtől való a hasonlat.
Az erdekes lesz mert mult szombaton az utolso pillantban estem be a cuccomert,meg kellett az ujjhosszon es a nyakon picit alakitani,es mondta a colopne hogy 9. e utan indulnak.
gondolom egyszer sem a túl okosokat ott nem szeretik 😅 ha jó sejtem elfelejtenek szólni minden alkalommal 😂 legfeljebb a vágástér takarításkor onnan a sok gallyfa amivel tüzelsz(gondolkodós) esetleg jut a csikkből is bár mi azt eladjuk vagy cserébe van egy traktoros gyerek aki elvégzi a szántásokat amikor eljön az ideje (óranézegetős)
Hidd el, biztos! Nem mérlegelnek. Ha van, ha nincs létszámhiány. A kollégámnak civilben elvették a jogosítványát, a cégtől azonnal kitették. Szerinted szolgálatban elkövetett, bármilyen fegyelem sértés, vagy bárminemű kihágás miatt, szemethúnynának? De ne is tegyék!!!
miért te fizettél gyerek korodban a szüleidnek, hogy ehessél, Most kérsz a 3 gyerekedtől pénzt, hogy ehessenek?
Ez így van ahogy mamlasz mondja. Gyerekeket felnevelünk majd megmurdelünk, aztán a mi gyerekeink is felnevelik a következő generációt és így tovább...(kezeit széttáró)
Biztos ez ? Amilyen emberhiány van ott is, lassan olyanok lesztek mint ami a rendőrségnél kezd kibontakozni. Minden hülyét felvesznek hogy meglegyen a létszám.
ha az lennék abból építettem volna a házat 😂
Ez így van ahogy mamlasz mondja. Gyerekeket felnevelünk majd megmurdelünk, aztán a mi gyerekeink is felnevelik a következő generációt és így tovább...(kezeit széttáró)
Annak akinek kell.
Akinek megköszönik a szereplést, annak menet van!
Bármilyen ártatlanul is tud nézni valaki 😂
olyan ártatlanul tudok nézni hogy nekem mindig mindent elhisznek