varia volt. Amikor elporladt az ingatlan egy része az asszony nyugtalankodott, hogy Ő az autójának egy külön független töltőt akar most már(kezeit széttáró) Most érkezett el rá az idő, hogy itthon is tudtam valamit csinálni szeptember óta. Kihúztam neki 3x2,5-öt kapott a táblából egy különálló megszakítót. erre ráraktam egy c20-at. haver jött hozzám volt nála valami kütyü amivel rámért a megszakítóra csak odatartotta az eredmény 9,6 lett. azt mondta felesleges a 20 vegyek egy 10-est azt tegyem be(kezeit széttáró)
Akkor mond el hogy jó nekem ez nem szakmám(kezeit széttáró)
Nem villanyszerelős dolgon......igazából kétszer anyázottle a kisköcsög fasszopó neveletlen elkényeztetett bunkó indokolatlanul és a másodiknál eluntam.....
Mamlas meg igazából csak kifárasztott....te is.szoktál de neked néha elnézem mert a látszatttal ellentétben nem vagy teljesen hülye, inkább csak trollkodsz.....
ja(kezeit széttáró asszem te a kovid hisztinél rágtál be rá kawa meg biztos összekülönbözött valami villanyszerelős dolgon 😆
Mondjuk mamlasszal is összeugrottak az én kábeldobomon, itt van ép mögöttem a kábel 😅
Tehát vélt költséghatékonyságbol........igazából semmit nem csináltál csak egy indokolatlan kioldást beraktál teljesen értelmetlenül a rendszerbe....
Mert a 10C -vel mitől lesz jobb stabilabb biztonságosabb olcsóbb etc.....?
És forditva:a 20C mit ront a helyzeten?
51 évesen még a sajátomban ültem, de ma már tényleg nem. 😁 Csöves meg az aki lélekben az mindegy mennyije van, én legalább anyagilag is csöves vagyok. 🙃
minek a 20 amperos bizti ha 10 amper alatti a fogyasztó?
Ha elmondod visszacserélem ott kallódik a c20 az óraszekrénybe 2 perc(kezeit széttáró) Te vagy a villanyász én még csak műkedvelő sem vagyok csak logikázok 😅
hát biztos csöves ahogy mondod(kezeit széttáró) Minden esetre nem kell neki 51 évesen felkelni hajnalban átmenni egy másik városba, hogy felülhessen valakinek a kamionjára(gondolkodós)
20 amperosat vettem először azt is raktam be.(kezeit széttáró) mert úgy gondoltam annyit igényel a kisautó. De minap itt volt haver rámért azt csak 9,6 amper az igény így kapott egy 10 amperosat. Most van egy feles c20-as kismegszakítóm. 1260 Ft-ért vettem 1200+postáért átadnám(kezeit széttáró)
Ez azért mindig így volt, van egy mondás amit én Byronnak tulajdonítok nevezetesen: arisztokrata az aki arra büszke, hogy az apja, nagyapja és a dédapja is lopott.
Akkor mond el hogy jó nekem ez nem szakmám(kezeit széttáró)