Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

varia volt. Amikor elporladt az ingatlan egy része az asszony nyugtalankodott, hogy Ő az autójának egy külön független töltőt akar most már(kezeit széttáró) Most érkezett el rá az idő, hogy itthon is tudtam valamit csinálni szeptember óta. Kihúztam neki 3x2,5-öt kapott a táblából egy különálló megszakítót. erre ráraktam egy c20-at. haver jött hozzám volt nála valami kütyü amivel rámért a megszakítóra csak odatartotta az eredmény 9,6 lett. azt mondta felesleges a 20 vegyek egy 10-est azt tegyem be(kezeit széttáró)
Akkor mond el hogy jó nekem ez nem szakmám(kezeit széttáró)
Nem villanyszerelős dolgon......igazából kétszer anyázottle a kisköcsög fasszopó neveletlen elkényeztetett bunkó indokolatlanul és a másodiknál eluntam.....
Mamlas meg igazából csak kifárasztott....te is.szoktál de neked néha elnézem mert a látszatttal ellentétben nem vagy teljesen hülye, inkább csak trollkodsz.....
ja(kezeit széttáró asszem te a kovid hisztinél rágtál be rá kawa meg biztos összekülönbözött valami villanyszerelős dolgon 😆
Mondjuk mamlasszal is összeugrottak az én kábeldobomon, itt van ép mögöttem a kábel 😅
Tehát vélt költséghatékonyságbol........igazából semmit nem csináltál csak egy indokolatlan kioldást beraktál teljesen értelmetlenül a rendszerbe....
Mert a 10C -vel mitől lesz jobb stabilabb biztonságosabb olcsóbb etc.....?
És forditva:a 20C mit ront a helyzeten?
Kivel,a kéribarommal?
51 évesen még a sajátomban ültem, de ma már tényleg nem. 😁 Csöves meg az aki lélekben az mindegy mennyije van, én legalább anyagilag is csöves vagyok. 🙃
minek a 20 amperos bizti ha 10 amper alatti a fogyasztó?
Ha elmondod visszacserélem ott kallódik a c20 az óraszekrénybe 2 perc(kezeit széttáró) Te vagy a villanyász én még csak műkedvelő sem vagyok csak logikázok 😅
Akkor segítek. (meghajlós) 3210 m3. Ez valamivel kevesebb mint ami nálam fogyna(kezeit széttáró)
hát biztos csöves ahogy mondod(kezeit széttáró) Minden esetre nem kell neki 51 évesen felkelni hajnalban átmenni egy másik városba, hogy felülhessen valakinek a kamionjára(gondolkodós)
Mer' a tranziensek kapják be :D
mi bajotok vele?
annak kb. havi 4 milla lenne a bérleti díja + áfa + rezsi gondold át mit kívánsz 😅
És mlyen megfontolásból cserélted? Kifejtenéd?
tanulom na, most még teccik 😅
mert szeretem ha valaminek a használatáért nem kell fizetnem 😅
nekem is úgy van, ezen a képen az alsó nem láccik.(kezeit szétáró)
Habiztos,en csak olyan hasznalo vagyok,feltoltom,radugom,bekapcsolom,melegit,orulok.
mindenki lop aki gazdag, másképp nem lesz sok pénz
persze nem feltétlen olyan a "lopás" ami törvény sértő
20 amperosat vettem először azt is raktam be.(kezeit széttáró) mert úgy gondoltam annyit igényel a kisautó. De minap itt volt haver rámért azt csak 9,6 amper az igény így kapott egy 10 amperosat. Most van egy feles c20-as kismegszakítóm. 1260 Ft-ért vettem 1200+postáért átadnám(kezeit széttáró)
Akkor kb. 3 óra per darab, 3.6V x 10Ah az 37Wh, azaz kb. 10-12W lehet ez a mellény.
Ja,igen,de inkabb 9 az a 8.
Ez azért mindig így volt, van egy mondás amit én Byronnak tulajdonítok nevezetesen: arisztokrata az aki arra büszke, hogy az apja, nagyapja és a dédapja is lopott.
Ezt a 3 x 10.000 mAh-t úgy kb. nyolc órában működteted?
Akko jo.
Mer maga a futos cucc nagyon baba,es minden vevo ezt kerdezi.Jo ez meg miezhogy,lassan kerek reklamhozzajarulast a madarastol. 😆
Ki fogja, jók az esélyek. A legfosabb újrafutózott cellák is kihúznak 150-200 ciklust.