Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen, házilag szerintem feléből ki lehetne hozni csini burkolat nélkül az aliról bevásárolva
de ez szebb
600e?
Hat,ahogy nezem ket 100 Ah olom munkakku es egy napelem a vezetlovel lesz berakva a furgonba ha atallitom lakopeojectre.
Répára a rés a legjobb. 🙂
A repara? :)
De nem is így írta. 😄
kókuszolajtól ne add lejjebb
régen a metróban volt 20 literes vödrökkel, nem is volt nagyon vészesen drága
csak azóta áttértünk inkább a zsírra, attól nem fosnak annyira a kutyák 😂
ez a tuti cucc, kicsit túlárazták, de legalább nem néz ki szarul mint a házibarkács
ha nincs agyonverve a mi korosztályunknak kitart élete végéig a benne lévő akku
https://www.220volt.hu/Jupio-P...
2 kisebb napelem panellal kiegészítve már egész jó kis cucc lenne
Én most csak azért is megnéztem.
Hát ha már itt tartunk Nekem inkább az a férfi gyanús aki tudja milyen a julienne vágás 😁
Inkább veszek egybe lidliset 5999.- ért.Csak a csütörtöki akcióból már nincs......... 😢
Legalábbis egyben volt 1db a másikban nem volt.
Aha, akkor kimegyek a konyhába gyorsan és egy sárgarépát kettévágok, mert ugye a mennyiség nem lett meghatározva...
Auchan gazdaságos 😂 😍
Tényleg, milyen olaj a jó olaj? 😂 😋 😆 😜 🤗
És az is meleg aki nem vágott ma répát zsülinre 😃 ja és cseréltem motor olajat is 😂 😂 😂
2x szét volt szedve a patentok java része odavan de egyben van még mindig, erő kell a sztszedéséhez még mindig
amúgy a 6os jobb lett volna de most már mindegy
a lidl akkus projekt is beszopatott, az ájfón olyan keveset vesz ki belőle hogy nem tölti csak ha a lámpa is be van kapcsolva
a xiaomit szépen tölti filmnézés közben, szóval a hosszabb pecához kellett egy másik bank is
igaz azóta kaptam egy egész jó állapotú 150ah teherautó akkut arról fel lehet tölteni mindent is, ráadásul többször is
Vannak pofás aluházasok 4 cellás kivitelben. Abból akár 14 000 mAh-t ki lehet hozni a megfelelő akksikkal.
Nagy,és nem illeszkedik a fedél,már szigszalagoztam,és nekem a hegesztős kivitel van.
anno ez még 2 dollár sem volt (amikor 220 körül volt a dollár)
nagy csodát nem kell várni ezért is van hulladék akku benne
egy időben teli volt az ali csodálatosnál csodálatosabb kacatokkal az 1 dolláros kategóriában
ez több volt mert a 6os volt kb 1 dollár
Ellenben kurva praktikus és nem kell kibaszni két-három szezon után
Ez a fajta powerbank tok elég puruttya.
nekünk a kecske ette meg a többségét a fának, de már elköltözött, majd fel lesz gyújtva az akác maradékkal
Szerintem is az 5:2 arány kb stimmel, de a kivágottat csak a kuka mellé tudom kirakni.
5ből 1-2 megfogja, egy ismerős földlabdásat vesz, locsolgatja bent meg spricceli naponta de valamiért csak nem marad meg neki mind
Van itthon egy 10 meg 8 méteres mindketten karácsonyfaként kezdték 😁