Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltételezem csak egy nyüzüge fa volt.
Én úgy látom, hogy indokolatlan volt a repülőeszköz használata, így csak a hagyományost fizetném ki.
Olyan szar arrafelé a net, hogy feladtam a próbálkozást, a jövő héten jön haza, gondolom innét visszaér az utána, majd akkor rákérdezek.
Korcsosul a társadalom. De majd Putyin az atombombájával resetel aztán kezdődhet minden elölről.
(Csak én maradjak meg egy 20+ éves szőke, benépesítem a Földet megint. Nem lesz kis meló, de más dolgom nem lesz úgy sem.)
Háááát, nem biztos hogy betakarta 20e CHF, bár túl sokáig nem tartott. Több fát vágtak ki a házak között, és oda mellénk pakolta le a parkolóba a helikopter. Aztán vágták össze, majd vitte el a teherautó.
Kár, hogy nem érted.
Dehogy. Az ukronáci papa vadászfegyverrel lelőtt egy vadászgépet.

https://ripost.hu/kulfold/2022...
Nem mondta meg, pedig rákérdeztem. De kértem tőle valami betörőriasztót visszafelé, tankot ajánlott én egy Kalának is örülnék.
meg is csináltam itthon. Alpin cuccal, kötéllel, mert nekem az is van.
Huszezer....nehogymá egy kétórás munka többe legyen 😆
Akkor neki lehet állni megcsinálni.
Szóval te a gyerekeidnek is pénzért adsz enni?
Akkor ez ott mennyi lehetett? 😼
Bobárus övezet feláras ????????
Meg gondolom önkéntes is ?????
Egyet értek , igen most már egyre jobban kidomborodik már úgy értem hogy jó pár éve (10-15) fogyasztói társadalom hajszolt " ünneplése "
Majd jön az is 😅
Szem meg ez az érték alapú megközelítés faszsag... a parkoloban többért vág a fűrész vagy jobban kopik?
Nekem többért kellett volna javítani a PC-ket ha tőzsde híreket olvasnak rajta, mintha sportmotort?
A shahed 136 al vigyazzon.Meg amikor jonnek minden hulye AK val lovoldozik mint az afgan eskuvon.
Kb ugyanolyan hatekonysaggal.
Lac ! Mi arakomány? Patriot ? Akkor oldalhelyes ! 😉
Eh, most beszélek a kamionos haverral Viberen, a német cég, akinél melózik, most küldi kijevbe valami szállítmánnyal, nemsokára odaér. A fene gondolta volna, hogy még erre is képesek.

A kapcsolat amúgy szakadozik állandóan.
A problémát én abban látom, hogy a munka ellenértékét több, mint egyféle módon lehet mérni. Az első az, amikor ti a napi vélt átlagbérhez hasonlítjátok, illetve a megvett szerszámok megtérüléséhez. Pedig szerintem inkább úgy kéne - vagy mellétenni az érveknek - hogy mekkora érték menthető meg, ha nem ledől az a fa és széjjelbaszkodik mindent maga körül.
Erdő közepén a 200 ezer sok. Autóparkoló közepén már nem annyira. Az én házam mellett meg... ööö, azt nekem kell fizetni? Akkor egyszerre sok és egyszersmind milliókat spórolhatok meg.
A fene tudja. A jelenlegi karácsony teljesen más, mint a KARÁCSONY. Ami most van, amire azt szokás mondani, hogy a vendégvárás mindig azt mutatja meg, hogy hogyan szeretnénk élni. A hitelből megvett karácsonyi plazma tv, a karácsonyi síüdülés, a többhavi költekezés egyetlen estére már más funkciót tölt be mint eredetileg. Állítom, hogy megkérdeznénk 14 éves korig a gyerekeket, nem is tudnák mi az, azt mondanák, hogy az ajándékozás napja.
És én ennek nem feltétlenül akarnék maradéktalanul megfelelni. Mármint ennek az elvárásnak. Azokkal az emberekkel, akikkel amúgy most együtt "ünneplek", azokkal naponta-hetente találkozok, ajándékot jellemzően nem kérek, igaz kapok, most pl. könyveket meg egy teljes spektrumú növénynevelő kicsi ledlámpát. De volt, amikor fagyit kértem és kaptam és teljesen boldog is voltam vele.
Ááááa! Besz@rtam ! 😅
Ezek a piac törvényei.Aamit csak kevesen tudnak és akarnak elvégezni, azért mindig relatív többet kell fizetni, vagy úgy tenni mint Ini, megvárni míg a fa magától ledől 😧
Ez van ha emberek nem értik hogy mi a karácsony úgymond de miért is értenék 😒
De tv meg mondja hogy fényünnep ,családi ünnep , szeretet ünnep ................................ 😂 😂 😂