Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorban állnak érte, ez nem érv. Mindenért sorba kell állni, mert senki nem akar kétkezi melót végezni... ezért tudtok pofára és szabadon árazni ☹️
Ebben tévedsz, mert én ha elmegyek dolgozni, akkor a lehető legjobbat szeretném a megrendelőknek nyújtani a pénzért és a legbiztonságosabb munkavégzést magamnak. A fabontással nem lehet sietni, mert abból jól nem jövök ki, abból mindig károkozás lesz. A cégnek , ahol dolgozom, van három különböző paraméterű kosaras emelője és a hétvégi fusimelóra azok közül szoktam elvinni vmelyiket, amelyik az adott melóhoz a legmegfelelőbb. Ahol nem jut be a kosaras gép, ott megmászom a fát hevederrel -mászóvassal, alpincuccokkal dolgozok, csigával-kötéllel engedem le a fát. Van ahol koronacsökkentés után ledöntöm a fát. Megegyezés szerint ledarálom a gallyat, elszállítom a fát és az apritékot. Ez igaz még mindig egy barom fizikai meló, de valamivel több a gennyes lehúzásnál. Itt a megyében velem együtt nincs tíz ember, aki ezt csinálja. A többiek nagyrészt szabadnapos tűzoltók. Van hogy engem hívnak ők is kosarasemelőzni, mert a 'céges létrát' azért nem tudják a laktanyából elhozni, mindenre mászni meg már ők is lusták. Szoktam olyan sráccal is néha együtt dolgozni, aki szinte megszállottja a munkájának, tőle https://www.fakivagomester.hu/index.html még én is tanulok. És valóban sorban állnak a megrendelők a munkáért. Akkor biztos nagy lehúzás tényleg.
Én megmaradok a szokásosnál, a körülmények és a rokonok átlagostól eltérő eltűrése, a sportmotor, a halászlé főzésnél, meg valami baszós-kardozós filmnézésnél, jelen esetben a "A dög" c. horrorfilmnél.
Esetleg kis ARMA.
A karácsonyfa díszítés az alap, azt nem is említem.
Az első napot kórházmentesen túléltem.
(Állítólag:
- első nap a sebészeté a fafaragás kapcsán
- a második nap a belgyógyászaté a mértéktelen zabálás miatt
- a harmadik az égési sérülteké a csillagszórók miatt
- a negyedik nap az összezártság miatt előtörnek a felgyülemlett sérelmek a családtagok között, így tehát ismét a sebészet a késelések miatt.)
na meg szervizelése ( karbantartás ) két szép szemekért történik
Ezért a románok vissza adnák Erdélyt .................... csak had legyen a övék 😂 😂 😂
Az is oké 😃 akkor már csak kaja ,tv ,bágyadt alukálás , kávé , net sportmotor , és snapszerparti hajnal kettőig 😊 tetszőlegesen variálva ........................ja és fogyasszunk egy kis bort módjával 😋
Nem ilyenkor szokott jönni a szöveg, hogy tolvaj vállalkozó?
de a tuskómarás meg az emelőgépes munka már nálad se fér a 2 kilába, az már feláras... a 200 csak egy láncfűrészre elég. Legalábbis én olyanokat láttam csak eddig, akik így tolják
Ezt sokan nem fogják az életbe megérteni. Azt hiszik a gép jött magától.aztán azt nem kell kitermelni soha. Lehuzás, de akkor béreljen hozzá gépet.
Ilyenkor? Nem egy családcentrikus népség a szomszédság. 😀
Ez igen ! Élni tudni kell ! Nekem meg a szomszédba megy a szalagfűrész ! Gondolom nem a fát faragja ! 🙃
Most sütöm a rántott húst és a többi ilyesmit motorok társaságában 😛
Felénk csak ilyenek vannak és 50-100000 közt vágnak nem túl veszélyes fákat, veszélyest nem vállalnak arra hívják a tűzoltókat viszont amit Zé írt aki annyit beruház és garanciával vágja ki annak a 200000 is kevés, utoljára kb. 10 éve vittem zongorát, páncélszekrényt és 2.-3.-ra biza 120 alatt 4 embernek már akkor is járt pedig minden előkészülettel együtt nem volt 1 óra az egész, de aki nem akarta megfizetni annak adott a lehetőség, lehet beleállni a gurtniba oszt uccu. 😁
biztos van akinek ez lehúzás, de aki vesz egy tízmilliós emelőgépet 3-4 féle minőségi láncfűrészt, alpineszközöket, esetleg tuskómarót, ágaprítót és a melót is meg tudja csinálni maradéktalanul, az nem fog elmenni neked néhány üveggyöngyért fát kivágni
Ezt sohasem értettem. Amikor maszek voltam, én mindenkinek egy árban dolgoztam. Milliárdos, nyugger, egyre ment.
Nem lehúztam és nem engedtem. Kuncsaft = kuncsaft.
Ha rátöltök az belefér?
na ilyennel nem kell csináltatni semmit
az a minimum hogy egy munka szerződést írni
a háztetőt én is el tudom baszni ingyen is
Szerintem kurvára nem
Főleg hogy élet és kár mentők egybe 🙂
Azért valljuk be, két hajléktalan kinézetű egy láncfűrésszel odamegy, elszöszmötöl 2 órát, aztán elkér 120 ezret... a sebész professzornak nincs ilyen órabére...
Amit írtál, az az én szememben a gennyes lehúzás mintapéldája.
de 😁
Mert semmi sincs "ingyen" - ez volt az első, amit a 3 éves gyereknek megtanítottam, de ezek szerint te ezt nem tudod.
3óra 2ember 120ezer,az fejenkét 20ezer/óra/fő.Az sok?
300 csak azért mert nem verik jól pofán 😁
azt tudom hogy áramtalanítva lett volna, de a felügyeletet nem tudom, ennyire nem folytam bele
nálad háromcáz lenne az alapdíj , mer' sokat okoskocc