Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh. Mondjuk én nem láccok lóvés tulajnak ez mennyit csökkent az áron? 😅
Ne az legyen gyanús ( párom mutatta és befogott 😁 ) az más kérdés hogy két pohár bór után nagyon tetszett hogy csinálom 😂 😂 😂
van olyan szolgáltató, ahol a munkavégzés idejére kötelezően felügyeletet kell kérni, az is plusz költség
inkább az lehetett a plusz árképző hogy jelentősen a közüzemi villanyvezetékek fölé volt dőlve
Az úgy ok 😂 de kocsi ne felejts olajat cserélni 😆
persze ha lóvésnak néz ki a tulaj, akkor lehet több is a munkadíj
ha olyan a hely, hogy nem lehet dönteni és bontani kell, akkor nagyjából kéccázról indul a körülmények függvényében
ha jól emlékszem nekünk ilyen 300 ezer körüli összeget mondtak, és ez lehetett vagy 4-5 éve
akkor annyi, nem mértem meg mert tériszonyom van
de az egész udvar teli lett fával amikor összevágták
na egy ilyen vágás mibe fájt a tulajnak(kérdőjeles) Ne titkolózzál írd ki bátran mennyire vetted le a gazdát kíváncsi vagyok(kezeit széttáró)
ezt azér gondold át, mert ha én a fa lebontása közben leszakítok egy utcai villanyvezetéket v lezúzom az épület valamely részét, de akár csak a kaput a kerítést, hát azt helyreállítani nem százezer lesz
a biztosító meg olyan , h csak úgy fizet. ha kirendel egy szakértőt, aki megállapítja h a fa veszélyt jelentett az épületre, akkor kibúvik a fizetés alól, mert gondatlan gazda voltál
ebben az évben vágtam ki olyan tölgyfát, ami egyébként tök egészséges volt, de már 20m felett járt és közel is volt a szomszéd házhoz és a szomszéd valami birtokvédelmi törvényre hivatkozva felszólította a tulajt h vágassa ki. persze az ember ágált ellene, mire az ügyvédi iroda küldött neki egy hivatalos megkeresést, hogy vagy kivágatja a saját költségén, vagy kivágatja az ügyvédi iroda és a földhivatalnál a költséget ráterheli az ingatlanra
40-es fák nálunk 20 méteresek kb. méteres nyár simán van 30 méter.
baszod nem tudom.(gondolkodós) azért van már az az összeg amikor azt mondom rákötöm a vonóhorogra meg van egy fasza autentikus 281-es huszkám azt had szóljon. Baszod van aki a gyárba 2 szer ennyiért 1 hónapig dolgozik 3 műszakban(gondolkodós) ezek meg 120-at visznek 3 óra melóért. A befektetés nagyjából 1 liter benzin meg a lánckenőolaj, ja meg ki kell jönni helybe(gondolkodós)
nem tudom milyen fa lehetett az, de egy méter feletti tőátmérőjű nyárfa 25-30m magas
biztosító majd fizet, aztán ha jól tudsz alkudni még pluszban is leszel
állítólag......
nekem vagy 25 éve van biztosítás de még egy ablaküveg nem tört ki, egyedül egy kutya itatótál veszteségem van mert akkora kibaszott szél volt hogy úgy elvitte hogy sosem lett meg, de arra meg nem fizet a biztosító
asszony öreganyának is egész szép öszeget akartak kérni
aztán úgy döntött a családi tanács hogy majd kidönti valami vihar 😂
aztán csak nem döntötte ki, végül el lett adva a ház,az új tulaj kivágatta fűtőttek vagy 3 évig avval a fával, méteren jóval túl volt a törzs átmérő meg vagy 15 méter magas volt
Én annyit szoktam kérni, amennyit szerintem már biztos nem fizetnek meg, de ha mégis, akkor hajrá. De azt tudni kell, hogy az így kiadott pénz, csak töredéke annak, amibe akkor kerül, ha rádől a házra/kocsira.
Nem tudja valaki, hogy az ARMA 3 játékba a zombis modd-ot hogyan kell integrálni?
én értem(kezeit széttáró) A fa amivel tüzelsz és ingyen van azt sem lopod. Megdolgozol érte(kezeit széttáró) Nálunk igen jól éldegélnek azok akik veszélyes fák kivágásával foglalkoznak(gondolkodós) 3 óra favágásért 120 ezret kértek 2-en(fejét fogó) Nem tudják már mennyit kérjenek(gondolkodós) és tele vannak munkával(szemeit körbeforgató)
A szerzés szó nem lopást jelent.
Töveset?Ha nem lenne töve akkor nem is fa lenne.
Ha nem a sajátod, akkor másé... és a szerzés szót használtad, úgy rémlik...
mert így szocializálódtunk 😅
Nem igazán értem hogy miért törvényszerű hogy ami ingyen van az lopva van.