Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt minden fórumozónak!
Ilyen van nekem is.
Gyújtsd fel a picsába!
van egy csomó kapcsoló, gombok, kütyük ezek kínálják magukat, hogy babráljam(kezeit széttáró)
Látod pipi most is egyetértek bleddel 😅
Nem mert letiltott 😁
Egyszer belevertem a hülyeségébe az orrát, aztán nagyon megharagudott 😁
értem(gondolkodós) Az a furi amikor a kondi kazánnal fűtöttem a kazántól eső leg távolabbi rész /az emeleten a dolgozó szobám /ugyan annyi fok volt mint lent közel a kazánhoz. Most vegyessel fűtök és ott 1 fokkal kevesebb van mint lent ugyanannál a szivattyú beállításnál(kezeit széttáró)
😆
Na,szerinted mi a jelentősége?Nem kéne neked ott tekergetned semmit sehova,hülye vagy hozzá
Azzal a tárcsával a turbina sebességét állítod és vele a víz nyomását (térfogatáramnak szokás hívni asszem). Akkor kell feljebb venni a sebességet és vele a nyomást, ha a kazántól távol eső részei a rendszernek nem kapnak eleget, azaz ha ott nincs kellően meleg. Lehalkítod, megfigyeled, állítasz ha kell.
na más:
A fűtésrendszeren van egy ilyen keringető szivattyúm mint a képen. Ez tolja a meleget a fűtőkörbe. Vannak rajta piktogramok az egyik oldal felől radiátor a másik oldal felől padlófűtés. Mivel nekem padlófűtésem van oda van állítva a közép erősségre. Most próba kép a legkisebb fokozatra állítottam. Mi lesz ennek a jelentősége? Középállásba úgy nézegettem kb. egy óra alatt lehúzza a pufferről a vizet. Ha lassabban kering a melegvíz a csövekbe annak mi a jelentősége?
és kawával? 😅
tud herdálni az tuti. Én már annyiszor mondtam neki, hogy csináljunk inkább kolbászt a lovakból a lovak kivételével mindenki jobban járna 😅
faxt se érdekel a te kábeldobod... bléddel tudunk mi vitázni nélküled is 😅
sztem csak olyan, mint te... mivel gazdagabb, még nagyobb tahó. Viszont ő legalább herdálja a lóvét, nem csak gyűjti.
Ez sem törvényszerű.......
minden bizonnyal nem állt ott a kütyüvel egy óra hosszát egyébként se azért jött, hogy a szarjaimmal bajlódjon 😅
Ha egyszer is levágja akkor visszacserélem(kezeit széttáró) Az volt az alapkiindulás, hogy kicsi töltöttségű akksinál maximális az amperfelvétel(kezeit széttáró)
Tud, egyrészt pillanatnyiértékben csak épp effektiv értéket mértetek nagy valószinűséggel illetve a töltésben is pillanatnyi értéket néztetek.
hát én honnan keresgéljem a töltő papírjait.(kezeit széttáró) kb. 20%on volt az autó amikor felraktam próbából tehát elméleti síkon maxi gázzal ment. Gondolom annál nem tud fentebb se menni mert szabályozva van(kezeit széttáró)
Ja,néha levágja aztán anyuka reggel nem megy sehova
És tudod nem az a baj hogy rólam mit gondol vagy ír,az ember itt van a fórumon,úgy gondolom hogy ezt vállalja aki itt van.De aki egy gyerekről így beszél az nem lehet más csak egy gyökér barom.Egy kis faszkalap.
Amugy a töltő papirjain megtalálod mekkora védelmet igényel, de ha 9.6-ot mértetek és nem valami kinai filléres cuccal akkor a 10 A nem az övé..... ráadásul mint mondtam jelen esetben csak zárlatvédelem játszik tehát a vezeték alapterhelhetősége a szempont......
De nekem aztán teljesen mindegy, bajt nem csinálsz ha 10- es marad fenn. Max neked lesz kényelmetlenséged.
Szerintem arra gondol hogy ha egyszer oda raktál egy 20ast akkor már maradhatott volna az
ja rémlik(meghajlós)
Hát a kéribarom ott kezdte az idiótaságát miko elmeséltem hogy az ügyeleten milyen stílusban beszélt a doki mikor az asszony bement az egy éves gyerekkel mert majdnem 40fokos láza volt.Na akkor ő olyan stílusban beszélt a gyerekemről hogy mondtam neki ha mellette lennék a nyakára lépnék.A covid hülyesége már csak hab volt a tortán.