értem(gondolkodós) Az a furi amikor a kondi kazánnal fűtöttem a kazántól eső leg távolabbi rész /az emeleten a dolgozó szobám /ugyan annyi fok volt mint lent közel a kazánhoz. Most vegyessel fűtök és ott 1 fokkal kevesebb van mint lent ugyanannál a szivattyú beállításnál(kezeit széttáró)
Azzal a tárcsával a turbina sebességét állítod és vele a víz nyomását (térfogatáramnak szokás hívni asszem). Akkor kell feljebb venni a sebességet és vele a nyomást, ha a kazántól távol eső részei a rendszernek nem kapnak eleget, azaz ha ott nincs kellően meleg. Lehalkítod, megfigyeled, állítasz ha kell.
na más:
A fűtésrendszeren van egy ilyen keringető szivattyúm mint a képen. Ez tolja a meleget a fűtőkörbe. Vannak rajta piktogramok az egyik oldal felől radiátor a másik oldal felől padlófűtés. Mivel nekem padlófűtésem van oda van állítva a közép erősségre. Most próba kép a legkisebb fokozatra állítottam. Mi lesz ennek a jelentősége? Középállásba úgy nézegettem kb. egy óra alatt lehúzza a pufferről a vizet. Ha lassabban kering a melegvíz a csövekbe annak mi a jelentősége?
minden bizonnyal nem állt ott a kütyüvel egy óra hosszát egyébként se azért jött, hogy a szarjaimmal bajlódjon 😅
Ha egyszer is levágja akkor visszacserélem(kezeit széttáró) Az volt az alapkiindulás, hogy kicsi töltöttségű akksinál maximális az amperfelvétel(kezeit széttáró)
hát én honnan keresgéljem a töltő papírjait.(kezeit széttáró) kb. 20%on volt az autó amikor felraktam próbából tehát elméleti síkon maxi gázzal ment. Gondolom annál nem tud fentebb se menni mert szabályozva van(kezeit széttáró)
És tudod nem az a baj hogy rólam mit gondol vagy ír,az ember itt van a fórumon,úgy gondolom hogy ezt vállalja aki itt van.De aki egy gyerekről így beszél az nem lehet más csak egy gyökér barom.Egy kis faszkalap.
Amugy a töltő papirjain megtalálod mekkora védelmet igényel, de ha 9.6-ot mértetek és nem valami kinai filléres cuccal akkor a 10 A nem az övé..... ráadásul mint mondtam jelen esetben csak zárlatvédelem játszik tehát a vezeték alapterhelhetősége a szempont......
De nekem aztán teljesen mindegy, bajt nem csinálsz ha 10- es marad fenn. Max neked lesz kényelmetlenséged.
Hát a kéribarom ott kezdte az idiótaságát miko elmeséltem hogy az ügyeleten milyen stílusban beszélt a doki mikor az asszony bement az egy éves gyerekkel mert majdnem 40fokos láza volt.Na akkor ő olyan stílusban beszélt a gyerekemről hogy mondtam neki ha mellette lennék a nyakára lépnék.A covid hülyesége már csak hab volt a tortán.
Egyszer belevertem a hülyeségébe az orrát, aztán nagyon megharagudott 😁
A fűtésrendszeren van egy ilyen keringető szivattyúm mint a képen. Ez tolja a meleget a fűtőkörbe. Vannak rajta piktogramok az egyik oldal felől radiátor a másik oldal felől padlófűtés. Mivel nekem padlófűtésem van oda van állítva a közép erősségre. Most próba kép a legkisebb fokozatra állítottam. Mi lesz ennek a jelentősége? Középállásba úgy nézegettem kb. egy óra alatt lehúzza a pufferről a vizet. Ha lassabban kering a melegvíz a csövekbe annak mi a jelentősége?
Ha egyszer is levágja akkor visszacserélem(kezeit széttáró) Az volt az alapkiindulás, hogy kicsi töltöttségű akksinál maximális az amperfelvétel(kezeit széttáró)
De nekem aztán teljesen mindegy, bajt nem csinálsz ha 10- es marad fenn. Max neked lesz kényelmetlenséged.