Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eeeeeen,belekotni..,.......... 😇
Nemjott.
Mert nem mentél vele motorozni?
Pedig én mostanában minden nap látok vagy hallok egy piros, régi, idomos valamit, irgalmatlan hülye hanggal. A hátsó lengővilla az mono. Azt a faszit -2 -3 fokban is hallom, ha közlekedik. Gondolhatnám, hogy nagyon szereti veretni, de az öltözéke alapján inkább szükségből jár ilyen hidegben is két keréken.
Most ne köss bele akkor senkibe, 15 fokot mondanak hétvégére 😅
Na jó de anno egy gixxeres meg akart verni,csak azé nem jött mer túl hideg volt. 😂
...meg sztem túl hülye, aki ilyenkor motorozik... persze nem a pesti robogós futárra gondolok, hanem az ilyen Úri Motorosokra 😃
Ahhoz nagyon be kell oltva lenni motorossággal, az meg a mi korunkban inkább sajnálatos, mint menő 😅
Egyébként túl hideg van,túl meleg van,túl párás az idő.........
Két okamiért el szokott esni.
Szembesütött a nap,és falevelek voltak az úton. 😂
Nem.
Akkor nem ismered a poént a sportmotoros miért nem megy sehova? 😆
Nem nagyon lattam leveleket az uton, de nyilvan nem Pest megyeben jartam.
A falevelek az uton is?
Számolod a samponokat?
Rossz kifogas! :D
(jo, mondjuk tenyleg nem allnak elotte a motorok, mint nyaron)
Nekem más elfoglaltságom van...
Ez nagy szívfájdalmam......
Fagyizó is zárva 😁
Dehát fúj a szél,...............meg a levelek.............brrrrrr.
Ne konyveljetek annyit, menjetek motorozni, tavaszi ido van. :D
Mi van?Online rendeltünk,emailbe jött a számla.
Ha már ennyire számlázunk, pl. Zolinak abból lehet baja, ha a cégére vásárolok pl. nagykerben, amiről nem is tud, de az eladó ugye feltölti a számlát ami elszámolva viszont nem lesz 🤷‍♂️
Online számlázásnál a papíralapú számlamásolatot felhasználtátok??????????????????????????????????????????????????????????????
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Amikor kértél EU s adószámot beléptél az EU adózónájába... Minden adószámodra kiállított számláról kap értesítést a magyar NAV is.
Mi is hasonlóan csináljuk,cipő ruhavásárlásnál,megkérdezzük mit ír a számlára,ha jó akkor kérünk.Ha nem tudja akkor kérünk aztán meglátjuk.De olyan is volt már hogy online rendeltünk,nem lett jó vissza küldtük,pénzt vissza utalták de ott volt a számla.