Nekem már szerencsére nincs. (imádkozós) néhány éve volt még vagy 30 hektár de tavaly letermelődött az utolsó 8 hektáros darab is 😅
Egyébként mindig vettem a fenyőt. Ami nálunk van a hosszú leveles fekete meg erdei fenyő az nekem nem túl szét(kezeit széttáró)
Tulajdonképen nem hiszem el(kezeit széttáró) Hisz ilyen csak nekem lehet 😅 Igazából én a székesfehérvárit akartam, mert annak tetszik legjobban a neve de hát ilyen lett 😆
ne vagánykodj már baszki. Idén csak azért örülök a karácsonynak, ha letelik ez a faxság van hova betüzelni a fát, nem teljesen hiába dobtam ki 10 ezer ft-ot egy picit hoz vissza az árából kb. 20 év óta először 😂
Áldott ünnepeket fórumlakok 😁 🎄
"Legyen velünk az Atyaistennek és Jézus Krisztusnak, az Atya Fiának kegyelme, irgalma és békéje, igazságban és szeretetben!"
(2 János 3)
Például én pár napja vettem 18500-ért töveset.
Egyébként mindig vettem a fenyőt. Ami nálunk van a hosszú leveles fekete meg erdei fenyő az nekem nem túl szét(kezeit széttáró)
12 éves laptop akku, a legfelső kicsit gyenge de nem volt itthon több műanyagházas filc
Mondjuk ha valaki benyeli, Márkusznak biztos nagy fogás 😂
Én kell süssek, mert asszonykám 1ig dolgozik. 🙄
"Legyen velünk az Atyaistennek és Jézus Krisztusnak, az Atya Fiának kegyelme, irgalma és békéje, igazságban és szeretetben!"
(2 János 3)