Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább legyek hasztalan, mint f@sztalan. 😋
Csak ilyet sütünk, mert emlékeztet egy autó emblémájára. 😂
tövestül szerintem sokkal szarabb lesz a kazánra dobni január 6-án de te tudod(kezeit széttáró)
5 éve van lemerülve biztos gyorsan elkapja a töltést 😅
Ingyen szerezni = lopni. Azt nem tud mindenki...
Például én pár napja vettem 18500-ért töveset.
Nekem már szerencsére nincs. (imádkozós) néhány éve volt még vagy 30 hektár de tavaly letermelődött az utolsó 8 hektáros darab is 😅
Egyébként mindig vettem a fenyőt. Ami nálunk van a hosszú leveles fekete meg erdei fenyő az nekem nem túl szét(kezeit széttáró)
furcsa fánk(gondolkodós) Egyébként nem néz ki rosszul(meghajlós)
Ezt a megégett toroid trafót miért raktad be ide? 😁
ez is régi és egész jó
12 éves laptop akku, a legfelső kicsit gyenge de nem volt itthon több műanyagházas filc
shalom! köszönjük hogy gondolsz a fitymamentes motorostársakra is.
Nem hinném hogy talál olyan hülyét.............vagy igen?
De nagyon fasza, ha csak fel kell tölteni 😆
Nem is gondolta komolyan az év utolsó nagy üzlete jelzőt.
Mondjuk ha valaki benyeli, Márkusznak biztos nagy fogás 😂
Ez valami baszottrégi akku. 🤔
Baszki,te még fenyőt se tudsz ingyen szerezni?
Bódog hanukát. 😁
Én kell süssek, mert asszonykám 1ig dolgozik. 🙄
Ebből a kocsiból van 😂
az idei év utolsó nagy üzlete
Én szurkolok 😂 rakjal fel mozgoképet is 😃 az se baj ha aláfestés kép zongoráznak alatta 😂😂
Tulajdonképen nem hiszem el(kezeit széttáró) Hisz ilyen csak nekem lehet 😅 Igazából én a székesfehérvárit akartam, mert annak tetszik legjobban a neve de hát ilyen lett 😆
Boldog karácsonyt minden fórumtársnak!
ne vagánykodj már baszki. Idén csak azért örülök a karácsonynak, ha letelik ez a faxság van hova betüzelni a fát, nem teljesen hiába dobtam ki 10 ezer ft-ot egy picit hoz vissza az árából kb. 20 év óta először 😂
Áldott ünnepeket fórumlakok 😁 🎄
"Legyen velünk az Atyaistennek és Jézus Krisztusnak, az Atya Fiának kegyelme, irgalma és békéje, igazságban és szeretetben!"
 (2 János 3)
Áldott ünnepeket mindenkinek.