Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer. 😉
A következő szolgálatba már nem kellene megjelenni.
teszteltem még mindig nem megy
https://www.onlinepianist.com/...
...és a triangulum?
Учиться, учиться и учиться.

6. Lenin
én még a vizet is elvinném ha nagyon akarnám 😂
Na innen el nem visz senki semmit sehova. Ez az egy biztos.
jó, de ha elviszi a mentőfűrészt fusizni, a másik egység meg pont vonul egy kocsira dőlt fához azzal a szerkocsival, akkor mi van? lefaragják a fatörzset a bicskájukkal?
én még nem találkoztam olyan céggel ahonnét ne lehessen ezt-azt elvinni "kölcsönbe"
ez csak akarat kérdése
Ennyi idő után is felülsz?
Tudja ő, hogy nem vihetsz haza semmit, és azért írja mert azt is tudja, hogy azonnal kajálod. 😀
fűzfát
Valóban át kell gondolni. Egyszer szomorú fűfát vágtam valahol nem messze, aztán mondja az asszonyka, hogy hozzak már néhány szebb kis ágat és ő majd ültet fűzfát itt-ott az udvaron. Így is lett. Az egyiket pont az előkertbe ültette a kerités meg a ház közé. Szépen gyarapodott a kis fa 5év alatt lett vagy 7-8 méteres meg csodásan nézett ki a koronája is, csak valahogy akkoriban már azt tapasztaltuk, h egyre csökken a házban a víznyomás. Hát baszki végén rájöttünk, h az egyik gyökere faszán a földben összenyomta a kpe csövet egyből a vízóraakna betonfalánál. Fasza meló volt míg megszabadultunk tőle 😨
Te, kollégám ezzel foglalkozik.Szerinted hányszor voltam már vele melózni?
Ne hablatyolj.ők fizetnek neked azért mert kapnak enni?nekik adod vissza amit te kaptál? ekkora egy baromságot.
kettők kiszedtünk már, nem okozna gondot, a legnagyobb feladat a lustaságom leküzdeni
a törzs vastagabb részeiből meg gombatelep lesz
Na az szép volna ha onnan bármit is elvinne valaki.Te hol élsz?
hát hajrá 😆
én most tervezem kivágni a másik két nyárfát, még nem túl nagyok 8-9 méteresek, légkondi ingyen hűt aztán amíg megnő az újabb generáció nem döglünk meg a nyári hőségben
4-5 méter felett elég vékonyag az ágak addig még fel merek mászni
se magam sem az üszköm nem szopatom meg fával. 😅 Eleget szoptam én már az ősök miatt. 😅 Amikor elültettek egy fát biztos jó ötletnek tűnt amikor meg bazinagyra megnőtt akkor meg már útban volt és mindig rossz helyen mindig veszélyesen 😅 Ezek a folyamatok szerintem sosem végiggondoltak. 😆 Ha rajtam múlna lakóövezetben korlátoznám a fás szárú növények fajtáját, mennyiségét(kezeit széttáró)
A cintányér könnyebb.
jó, de te miller vagy 😎
nem hablatyolok(puszit küldő) évente vágunk kb.10 hektárt. Szerencsére én a fasznak annak az oldalán állok, hogy annyi a dolgom, hogy felmászom a sarangra és behúzom a strigulát a felvételi lapra amit diktálnak. Ezt is csak akkor ha kedvem szottyan. Egyébként a brigádvezető csinálja és adja le a napi felvételt.
vagy impala vagy semmi
próbáld ki a trombitát vagy a harsonát, szem gecijó 😄
anyámék szomszédja zenész volt, próbált tanítani de azt mondta reménytelen vagyok
ami fura ebben hogy a hallásom meg kibaszott jó, csak a motorikus funkció nincs meg mellé
hegedűt is teszteltem az maga volt a borzalom, haver gyereke hegedű órákra járt aztán volt neki otthon, még ittasan is nagyon szar volt hallgatni