Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelenleg egesz fasza xiaomi aluhazas cuccot hadznalk,eddig a wayteq et hajtotta turakon,egy napig elment vele,de felek kinyirom.
Nekem eleg lenne ha iden kibirja ezt a hasznalatot marciusig a 3 db.
ilyen pár ezer forintost le kell szarni
ezekben úgy is hoki cellák vannak egyik se fog 5+ évet bírni
Nagyobb jacht vagy tobb malajkurva jon ki belole,nemmindegy. 🤔
Li-ionnak faszmindegy. Jobban szeret részlegesen lemerülni, mint koppig (pont ellentétesen a NiMH vagy NiCd akkukhoz képest), de ezert van bennül elektronika, ami 3.2-3.0V cellafesz magasságában kikapcsol, így nem is tudod nullára meríteni.
Mivel a panelka a túltöltés és túlmerítés ellen megvédi - a két dolog, ami igazán árt neki - az egyetlen dolog, amivel bántod, ha lemerül és nem töltöd fel.

De hogy 15-10%-nál kicseréled tiltás helyett, az nem fog neki sokat segíteni. Az segítene sokat, ha a panelkája 4.1V cellafesznél leállítaná a töltést, mert az igencsak megtolja az élettartamát, de azt a gyártó pont úgy állította be neked, hogy erre ne legyen gondod és két év múlva vegyél másikat :D
Mondva csinált elméletből.....a kölkeinek
Épp erről beszélek, én leszarom a zöldülést viszont azt nem értem, hogy aki megteheti azt miért szarrágóskodik és melózik feleslegesen?
Pont ők a szarrágók.mondjuk itt történetesen az ember a saját fáját tüzeli.
Vagy veszek meg egy lidlis cuccot 6e ert. 🤔
nálunk még nincs kúltúrája a gazdagságnak, a komcsi éra kivégezte....
Ennyitbmondtak nekik az mvm-nél mikor utána kérdeztek így lehet, hogyba m3-re emlékszem rosszul, de az összegre nem.
20-80 ig tölteni-meríteni kb dupla élettartamot garantál a 10(alatti)-100 as használathoz képest
Tehát igazából csöves........lélekben, az anyagiak csak akkor érnek valamit ha fel is nő hozzá a birtokosa.
150 millából kijönne pár adriai kólás-kurvás hétvége is
ha el kellene mindet motoroznod azt nem élnéd túl....
Mar hogy?
Joazugy
De aki tényleg gazdag mit foglalkozik egyáltalán azzal, hogy évente 1-2 milával több vagy kevesebb a számla? Szerintem ez szánalomhegy.
Litium powerbank,kerdes.
Hogy lesz tartosabb a cucc,ha este toltom,napkozben lemeritem,vagy nem teljes merites es toltes,akkor viszont tobb powerbank kell? 🤔
Futheto ruha,naponta 3 db 10000 est meritek le teljesen,ejszaka meg feltoltom.
Igyekszem
És akkor szépen fogalmaztál.
Kéri egy barom 😆
Pipi esetében egyszerű a válasz: befektetés, aminek a felét ki se kellett fizetni, de a teljes hozam az övé. A szokásos: a péz'.
Kéri kolléga nevében nem tudok nyilatkozni.
Nem fizetek sokat erte.
Anno amikor fater meg akarta venni nem adtak,most szerintem adnak,de kell a fenenek. 😆
Ha lenne 150 millam inkabb elmotoroznam. 😆
A husz év nem.probléma egy coop esetén. Nálam hamarabb kéne......
Ez igaz.De nekem fasza lenne az epulet,neked meg 20 ev alatt visszajonne a penzed. 😆