nincs eltakarva a a lefújó szelep csövével, van vagy 15 cm távolság. (kezeit széttáró) Az alsó konnektor azé csálé mert el van törve az egyik rögzítője mint kibontáskor kiderült. Nos vagy veszek újat vagy kap 1 doboztetőt ugyan is azok a konnektorok már nem lesznek használva(kezeit széttáró) Az még a régi rendszerhez kellett. Az asszonynak átvittem egy duplásat a másik oldalra 😆
az a 2 hüvely 1 kapocs alá már nincs ott. A szerelők úgy baxták oda.(kezeit széttáró) Letöltöttem annak a szarnak a kapcsolási rajzát oszt bekötöttem jó helyre 😆
Minket az egyik hülye almával dobált mindig,sokszor már olyan volt mint egy csata.Közeledtek a simsonok és tűzparancsot kapott a légvédelem.Csak úgy repkedtek az almák.Aztán persze az ember felnő és ugyanúgy idegesíti a kiherélt kipufogós robogó ami visít mint a disznó és megy vagy 25el.
minket azért hasztattak mert hangoskodtunk meg poroltunk
akkoriban a tejes pohárból egy csíkot vsipesszel feltettünkba bicikli sárvédő metevítőre hogy a küllőkbe beleérjen és motor hangja volt
meg fékezgettünk keményen a kontrával és porolt az út
aztán amikor itt-ott basztattak a népek kitaláltam hogy egy nagy parét ha a bicikli után kötünk bálamadzaggal kibaszottul tud porolni
na utána úgy közlekedtünk
mi már akkor is kemények voltunk
de a hülye szomszéd kerék szelepeit is kiszedtük, igaz ezért kaptam pár fülest de akkor is megérte
én már akkor is kicsit pszichopata voltam, nem szerettem ha basztatnak, de azért voltam olyan sunyi dög hogy nem mindjárt jött a megtorlás 😂
az a piros izé egy alsópólcos obis bleki behajtó. Könnyű, kicsi. A kifinomult melókhoz azt használom már vagy 6-8 éve(kezeit széttáró) Szerintem nem sértődik meg, lehet ugyanarról a kínai futószalagról kerül le mint a parki attól függ melyik műszak van(fetrengős)
Ilyen rendcsináló a mi utcánkban is volt gyerekkoromban. Abban az időben még nem volt az utcánk leaszfaltozva, ezért többnyire az ott lakók a sima betonjárdán bicikliztek/motoroztak. Vagy százötven méter lehetett az utca,de a közepe táján lakott egy vén buzi komcsi, aki mindig rendre utasított, h én motorozzak kint a hepehupás földúton, persze sokkal faszább volt a járdán. Egyszer aztán meghallotta a vén köcsög, h indítom a kismotort, húzom neki, ő meg mikor odaértem a háza elé,sunyiba gyorsan kitolt a járdára egy ilyen kőműves talicskát. Olyat estem rajta, hogy leszakadt rólam gatya-ing, ez a gyökér meg kiabált velem, hogy előre megmondta hogy baj lesz, meg hogy fizessem ki a szaros talicskáját. Aztán míg le nem aszfaltozták az utcát, addig a háza előtt lassan mentem a járdán.
miért jó neked hogy mindig túl bonyolítod a dolgaid?
ha nekem sok zsetonom lenne csak az lenne a fontos minél egyszerűbben-kényelmesebben tudjak létezni
bár erre törekedek a kevéssel is csak nem mindig sikerül
Ez egy kísérlet ( teszt ) 😂 milyen a élet más nép csoport bőrébe 🤣😂🤣😂 és hogy lesz-e zsiaranyam 😂😂😂😂 amúgy nem tudtam hogy olyan rossz a helyzet hogy kazánnal hálsz de később ha meg unod nem fogsz bírni vele egy napot baxni 😃
Aztán csodálkoznak ha leég a házuk 😆
Biztosító pénzéből lesz felújítva 😁
A csővel takart 230-as konnektor a bestoff.
Szerencse hogy az alsó csálé,mer elvágólag nem illene bele az összképbe.
hogy kivonták a forgalomból a fillért... akkor kevesebbet tudna költeni 😁
akkoriban a tejes pohárból egy csíkot vsipesszel feltettünkba bicikli sárvédő metevítőre hogy a küllőkbe beleérjen és motor hangja volt
meg fékezgettünk keményen a kontrával és porolt az út
aztán amikor itt-ott basztattak a népek kitaláltam hogy egy nagy parét ha a bicikli után kötünk bálamadzaggal kibaszottul tud porolni
na utána úgy közlekedtünk
mi már akkor is kemények voltunk
de a hülye szomszéd kerék szelepeit is kiszedtük, igaz ezért kaptam pár fülest de akkor is megérte
én már akkor is kicsit pszichopata voltam, nem szerettem ha basztatnak, de azért voltam olyan sunyi dög hogy nem mindjárt jött a megtorlás 😂
ez így nem elég vidéki 😂
ha nekem sok zsetonom lenne csak az lenne a fontos minél egyszerűbben-kényelmesebben tudjak létezni
bár erre törekedek a kevéssel is csak nem mindig sikerül