én még nem értek(szemeit körbeforgató) 5 hónap után ma ált össze a rendszer a vegyeshez. este 8-ra leégett a cumó amit beletoltam már csak parázs van és még is apránként halad a kazánhőmérséklet(fejét fogó) A tonnás puffer minden vízoszlopban 85 fok a kazán 90 meg én meg 5 percenként járok le, hogy mi lesz. 😆 Ha eléri a kazán a 95-öt fogok egy műanyaglavrot vagy egy diszpivödröt, mert más nincs oszt kilapátolom a parazsat a kazánból 😅
kapott is egyszer érte valami oklevelet(kezeit széttáró) Még tűzoltó atis linkelte debrecenből. Jó régi, már akkor megkapta a legaktívabb fórumozó kitüntetést 😅 Bár nem értem ez nektek miért fáj? (gondolkodós) szorgalommal, kitartással és akarattal elérhető ez a szint(gondolkodós)
én kimaradok? Mi ez a diszkrimináció? Ok csütörtökön nem voltam sajnálom(szomorú) tudom, hogy hiányoztam itt mindenkinek de van igazolásom(meghajlós) Vesegörccsel vitt a mentő kecsóra a megyeibe(kezeit széttáró) délután 1-kor hazaengedtek, de úgy leszedáltak, hogy nem volt erőm írni(szomorú) Azért nem kéne kihagyni a felsorolásból(ujját lefelé mutató)
Én meg felvételt készítenék az egészről,majd miután megtörtént a dolog közölném hogy akkor te kértél tőlem 100ezret én meg kérek vissza 300at különben bukta.Egyébként erre mifelénk sem hallottam még ilyenről.
ezekben én nem nagyon hiszek. Eddig mindig megbuktak. Megbukott már autópálya rendőrség, vizsgabázis, és autós tan intézet is. Nem hisze, hogy lenne valaki akkora fasz aki ezt be merné még vállalni. Most az, hogy egy vizsgabiztos a saját hatáskörén belül megbuktat, azt titokban riszttel az oktatóval hamarabb elképzelhető. A vizsgabiztos kimagyarázza, hogy azért kellett megbuktatni, mert csak, a lové szétdobása az érdekelt felek sosem derül ki, de az, hogy nyíltan zsebrevágják a lajvét hát(gondolkodós) 10 éve még talán(kezeit széttáró)
vagy csak simán béna volt(persze egy vizsgabiztos jóindulata széles határok között mozog, első körben az van amit mond aztán meg is támadható, ha valós a sérelem(gondolkodós)
hát nem tudom gyerekek nekem nem rémlik ilyesmi(kezeit széttáró) Mit jelent, hogy tejel? Vizsga előtt rácsap a vizsgabiztos vállára, hogy jöjjön már félre egy kicsit bélabá azt zsebébe tol egy 100-ast? Vagy, hogy kell ezt a "tejel"-t érteni? (kérdőjeles) Ha így lenne azt a hiradóba már nagyon rég mondták volna(kezeit széttáró) Na mondjuk a dabasit azt láttuk hallottuk annó persze fura is volt, hogy, még 300 km-ről is ment tanuló vizsgázni(fetrengős)
http://youtu.be/pq2T83Nvyh8