Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán lehet, de felületes a cikk. Nem derül ki semmi körülmény vagy adat, csak találgatás. Ráadásul keverik az FSD-t az AP-val. Az AutoPilot, egy régebbi, legális, engedélyezett rendszer, ami lényegében egy sávtartó, adaptív tempomat, és baleset elkerülő rendszerek összessége, ráadásul a piacon az egyik legjobb, független tesztek alapján is. Az FSD meg publikus teszt és fejlesztési fázisban lévő teljes önvezető szoftver, ami sokat tud, de nem megbízható, olyan mint egy tanulóvezetőt felügyelni, ezért csak megfelelő teszt után lehetett belépni a programba, és a közelmúltig csak városban lehetett bekapcsolni, alacsony sebességnél, tehát az tuti nem csinált ilyet. Az AP, főleg a radaros, hajlamos volt vészfékezni váratlanul, de azt is folyamatosan fejlesztik, és mostanában nem csinált ilyet, amióta csak a kamera képek alapján értelmezi a környezetét. Nekem amúgy 2* volt ilyen. Egyszer egy gyalogos rohant keresztbe. Megállt az út szélén, de a kocsi úgy vélte, hogy ütközőpályán fut (akár lehetett volna úgy is). Második meg egy madárraj átrepült a kocsi előtt miközben autópályán haladtam jó tempóval. Mindkét esetben gázzal felülbíráltam nagyon gyorsan, csak egy kemény megtorpanás volt. Illetve 3. eset ott a kamion seggén lévő sebesség korlátozó táblát nézte valódi táblának, és intenzív motorfékkel le akart lassítani arra a tempóra. 😁
Lesz olcsó hal karácsonyra ! 😅
😂 😂 😂
látszik is hogy nem bojli, csak az apraja jött fel
Nem!
Teged hanyszor csesztek helyszinivel meg evente?Es egesz eletedben?
Viszont 10 éven belül bármennyi rendőrmotoroson átgázolhatsz , a statisztika szerint nem fognak zaklatni ! 😉
Rohadt nagy baromság ez a statisztikád.
Mé jövő héten megzsanettolnak kétszer úgy érzed?Mondjuk infláció van 2x 20e-re?
egy milla aztán van nagy kanna 😁
Statisztika… na hagyjuk 😂
Akkor statisztika szerint kb 10 év mulva lesz neked a következő.
Ha látod hogy rendőrmotor ne előzd meg.
Az sajnos nincs ☹️ olyan igazolványa van amitől az átlag rendőr tart. Ennyi legyen elég 😃
De áldott jó lány, nem él vissza vele, most is inkább a csekket kérte.
Két nagy mell?
Egyszer. Mert megelőztem a két rendőrmotorost akik 110-zel mentek. Nem akarták megérteni hogy csajozni megyek… 10es csekk lett belőle mert nem volt nàlam a forgalmi.
Barátnőmet a napokban büntették meg 60-as táblánál 70, ő sem értette miért szedik ki, helyszínen a rendőr eldönthette mennyi lesz, mondjuk neki van mindent szabad igazolványa 😂
Tehát 30évig nem tört el a lábam,akkor a következő 30ban sem fog.
Dehogy sajátom , csak tróger vagyok . Attól függetlenül én sem lettem volna boldog ha leveszi a rendszámot ! A büntit így is kifizette a főnököm !
Nálunk is az emelőgépért a kezelője felel. Szeretnek is mikor elviszem a nagyműhely elé, letámasztom, azt beírom a vélhető hibát az emelőgép naplójába, meg használni tilos!
Vágják a pofákat, de már használni nem meri senki.
Megy a basztatás mért írok be ilyet, mondom pl. ömlik az olaj belőle vagy törött a torony csapágy stb.
Van ilyen néhány, de tényleg ritka bár manapság a kopott gumi is sokkal ritkább, 2-3 éve még szikráztak a gumikból kilátszó drótok a sötétben (méghogy fényvillamos 😆), de ma már jobban figyelnek erre mióta többször fizettek büntetést és csak úgy emgedték tovább a kollégákat ha vittek másik kereket.
aztán hány sofőr van még annál a cégnél aki nem indult el fuvarba mert kopott a gumi?
A sofőr felelőssége a telephely elhagyása előtt ezeket ellenőrizni.... BKV sofőrök próbálkoztak ilyennel, aztán ki is baszták őket.
Jól ki van ez találva.
Bogyót is így baszták meg fél éve. Azt hitte belefér a táblázatba, aztán kiszedték 😆
Nem, mindig a sofőré volt a gumi, fék, futómű, tilos felvennie a munkát ha rosszak, pár éve változott ez és köziges lett úgy, hogy ha annyira rossz valamelyik, hogy még továbbenged vele akkor fix. 100000 és ebből 20 a sofőré 80 a cégé amennyiben viszont már nem enged vele tovább akkor fix. 400000 amiből 100 a sofőré 300 a cégé.
Grammar police? 😂