Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy nem, de a 90-es években senki nem kötekedett a korrupt rendőrrel, ha pénzt akart, mert csak rosszabbul jártál.
Ezért is fájt annyira az öregnek. Szerintem amilyen mazsola volt, az a 62 sem volt igaz.
Hááát, előző lakhelyünkön a szembe szomszéd 36-38 körül volt és ebből addig 16-ot töltött sitten és javítóban, volt pár házzal arrébb egy srác aki mindig a mi házaink között húzta oda az ótvaros kétütemű vackának kapartatva a nap bármely szakában, beszéltük a szomszéddal, hogy a kurva anyját, pár nap múlva újra jött és épp adta a gázt mire a szomszéd hirtelen átugrotta a kerítését ( magas, erős amolyan börtöngyúrt volt) egy lapáttal a kezében és mellbevágta vele a motorost aki lerepült mint a büdös szar és fetrengve hallgatta a szomszéd kérlelését, hogy többé ne tegye, még 3 évig laktunk ott a szomszéd újra böribe került, de a hülyegyereket többé nem láttuk motorral az utcában, így is lehet csak ehhez kell egy olyan ember aki megteszi. Amúgy engem a kamionnal nem állítanának meg és tudod miért? Mert nem megyek arra ahonnan ki vagyok tiltva.
sajátod a gép?
ha igen akkor jó ötlet a tompítottért az 5 ezer
de ha céges akkor nem mert ha a szar gumiért büntet a cég sara ha a tompítottért akkor meg a tiéd
És alá írtad 🤑 ilyen egy jó üzlet 😉
Midket fél boldog 😂😂😂😂
Engem sajna elég sokszor ! Persze nem ártatlanul , de a teherautó nagyon vonza !
Vagy annyira megjavultál te is ! 😉 😇
Nem tablazat,kalkulator. 😆
Teged helyszinivel hanyszor buntetek?
Hogy max 15 evig vezetek.Statisztikailag es gyakorlatilag se lesz.
Semmi baj, neki van igaza. Nem terel, nem beszél mellè ha valamit rosszul tudott vagy írt. Mindjárt megmagyarázza 🤓
Ezt értettem félre én is !
"Szóval az már nem lesz"
És ezt mire alapozod?
Most hogy 55 vagy 56 ez olyan szűk tartomány hogy nem erdemes rajta rugózni de a jól megszokott táblázatokra hivatkozva érhet meglepetés amikor kiszednek.
Nem azt írtam hogy nincs.
Van helyszini bírság ! Pár hónapja mondta a rendőr , mikor súlykorlátozásnál megállított a betonpumpával , a súlyba belefértem ,megnézte a forgalmiban , hogyha aláírom hogy nem kapcsoltam tompítottat , akkor 5000ft helyszini , és nem bolygatja a gumikat ! 🙃
Nem ertrlmezed,probald meg ujra.

Helyszini ritka.30 év alatt 1 volt.Szóval az már nem lesz.

Nem irtam azt hogy masnak nem lesz.
Mondjuk mast pont leszarom.
Monoron 56 al mentem,a yard azt mondta 55 nel meg nem.Ez volt az egyetlen ilyen esetem 92 ota.
Ez konkretan iden februarban voltezert is alltam ra az ora szerint 60 ra,csak valszeg nem figyeltem es tulmet egy mutatonyit.Ez volt 15 rugo.
Hát de,ugyanúgy van ilyen, azért mert te ritkán találkozol vele még van.
Engem is kiszedtek a múltkor,mondta a rendőr hogy ilyenkor már 51nél is.Én 64el mentem,kérdezte tudom-e hogy miért állított meg,mondom nem(trafit nem láttam)aztán mondja hogy 64,mondom az még jó mindig annyi szokott lenni itt,nem szokott gond lenni,aztán mondta hogy kivéve ha kiszednek.
Nem.
Hülyeség.
Utána látad amit raktam ????😛
Rutinból leszard 30 -ast 6 évig , utána ha majd észreveszed fixdobozt derék magasagnal az a művészet 😉 de ha észreveted minimum 30-ért meg jegyzet hogy ott van 😂
Nálunk rendszeresen csinálják, hogy kint a trafi, utána meg kiszednek. Nem szarozik a rendőr, multkor majdnem csinált is balesetet mert kiszaladt, akit ki akart szedni az belső sávban, előtte én, lassítok mert látom hogy ott a rendőr de hát csak nem engem szed ki hiszen az óra mutatott 55-öt max és a szélsőben aki mellett volt megijedt és majdnem nekem rántotta.
Ha a helyszínen kiszednek, akkor a 62-re talán nem de 50-esnél 55-re már lehet hogy megbüntet. Ő ott a helyszínen elbírálhatja, hogy akar vagy sem és azt is hogy mennyire.