Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyszini ritka.30 év alatt 1 volt.Szóval az már nem lesz.
"30-inc" - na ezért én önmagában megbírságolnálak! 😂
Helyszíni bírságnál de.
Azért hogyha oda a kiugrásba beteszi a kamerát , van sikerélméby !
Sok ember fényképzhetnek le tátott szájal 😂 😂 😂 de hogy én is rém bárgyú fejet vágram az tuti 🤣😂🤣😂
Mondjuk itt nem észrevenni a fényképészt művészet. 🤔
Az 20 km/h ig túllépés.21 től 50euro.
Betegek !
Ez volt a második amit becumantotam félórán belül 😫 ez valami rekord is lehet 😂
30 km/h 😤 agyrém
Itt mennyi a korlátozás ?
Ti nem tudjátok de fájósebeket tépkedtek 😭
Két napja gyorsforgalmin traffi a mi netceszes 😒
Után a félórására rá 30-as nál ...........................kitudja 50-60nal 😤
Mielőtt kiakadtok a harmincon egyenes kihalt út egyik oldalon kerítés raktárakkal másik oldalon zajvédő fal 😤
Nincs cica ,kutya ,magozó rajkó gyerek 😂 😂 inkább olyan mint egy zárt alagút tető nélkül
Már 30-inc is érthetetlen gondolom azért is tettek oda egy fix dobozt olyan 6 év után ( vagy kellett a pénz ) de a lényeg ott sokan fognak adományozni 😐️ Üllő Zsaroka ut
😅 😂
azért amikor már csak egy golyót kell vakargatni a bőrgatyában megnyugodna legtöbb közúti versenyző 😂
ja, falusi kivezető, ház már sehol, de még bent... nem emléxem, mennyivel haladtam, de 30 juróba került. Levélben küldték 1 hét múlva.
Elég foghíjas lenne az egész fórum ! 😉
egytől több golyó tuti nem lenne 😆
Vagyis 56.Van eleg rendes tureshstar,bezzegausztriaba nincs ennyi.ott kb 10% van.
60 helyett 62 sosem volt buntetrsi tetrel.
Sot,kb egy honapja 40-es tablanal gps szerint 54 es raneztem a trafipaxra a kocsiban es nem jott level.
E szerint nem is fog.55 nel jott volna 30e.

https://kalkulatorlap.hu/gyors...
Akkor te most hogy állnál lőszerrel ?! 🙂
örülj neki hogy nem én voltam a pártlegfőbbizé akkoriban
az összes renitens vezetőnek kivetettem volna az egyik golyóját egyből rend lett volna 😂
az erőszakos bűncselekmény elkövetőknek meg ugrott volna mindkettő, aztán lenyugodott volna mind
mekkora előny lenne mostanában, lenne sok-sok-sok szivárványos aktivista 😄
A Suzuki szerényebb volt jóval , de a forgalom miatt így is el-elmaradozott , míg egyszer mellém jött , és azt mondta az ember , ha mégegyszer keresgélni kell merre vagyok , az életbe nem lesz többet A kategóriám ! Na egyből tudtam úgy lavírozni , hogy mindíg mögöttem tudjon maradni , és a lámpáknál is megvárni ! Nem egyszerű faszság volt , és ebből még azt is kitalálta tizen mennyi pszihológiai órán kell részt vennem sok-sok pénzért ! Aki volt ilyenen az tudja micsoda szemétség , és az oktató is többeknek mondta , csöndbe legyenek és figyeljenek az órákon , ha valaha az életbe még szeretnének jogsit ! 🙃
hát ez kész kanossza járás lehetett 😅 Ez már hasonló geciség mint amikor nekem 2 sör miatt bűncselekménnyé vált az esemény és jártam fel kiskörére a rendőrségre rabosításra, meg tiszfüredre bírósági tárgyalásra(fetrengős)
Én a helyedbe csináltam volna a városba az oktató autó előtt egy 2 telit az olyan 220 körül lehet a zizinél már csak kíváncsiságból, hogy hány óra utánképzést írnak elő erre az esetre(fetrengős)
Mikor letelt a 6 hónap , a rendőrség megadott egy napot , mikor kijelölt útvonalon kellett végigmenni a saját motorommal Székesfehérváron , jött utánam egy oktatóautó benne egy illetékessel , aki megállapította a forgalmi helyzetekből , hány utánképzési órán kell részt vennem ! Amit természetesen ki kellett fizetnem . Csak ezután ballaghattam újra a rendőrségre a jogsimmal ! Nem volt vicces !