én sem örültem neki de hát így történt(fetrengős) 50-helyett 80. 30 ezer+ 2 hónap. ilyen utánképzés faszság nem volt(meghajlós) ezért most azt sem tudom mi járna manapság(kezeit széttáró)
De komolyan ! Akkor nagyon fájt az összeg , így a lakotterület táblától tábláig ill. a vasúti átjárók szent és sérthetetlen ! Nekem akkor a jogsit úgy vették el , hogy bebélyegezték : A kategóriától , ettől eddig eltiltva . Lejárt a félév megcsináltam az utánképzést és törölték a tiltást ! Nem
volt vicces mikor megállapították hány órán kell résztvennem az ittas vezetőkkel együtt ! Amit külön kellett kifizetni a büntin felül !
engem pár éve fotóztak de nem értem el az a határt amiért a 30 ezres büntetést automatikusan küldte volna a rendszer
ehelyett helyszíni bírságot kaptam ami 5000ft volt
rajta volt a papíron hogy megállítás nélküli helyszíni bírság 😂
ez azért nem sűrűn fordul elő.....
Akkoriban még bőven közellenség volt a motoros, plusz még zsebre is dolgozott jó néhány. Azóta a pofátlanabbak vagy sittre kerültek, vagy csak kirakták őket a testületből, kb. azóta nem geciznek, amióta felszámolták a korrupciót.
A csúcs poén az volt, amikor a kalapos skodás full szabályos ismerőst büntették meg a 60-as táblánál 62-ővel 😂 tiszta lelkibeteg volt az öreg ettől.
nekem meg egy faluval arrébb amit zotya linkelt aszódon. A gecik a trafis kocsival elbújtak a laktanyánál(kezeit széttáró) Na az is pont olyan kietlen rész mint a gödöllői szakasz. A megállító egység mondta is, hogy sok lett a 80-an a 90 helyett(kezeit széttáró) Mondom miért falun kívül vagyunk már nem? Azt röhögött a rendőr még nem azt mutatta a furgonjuk mögött a faluvége jelző táblát 😅 Ez akkor a 2000 es években 30 ezer ft-ba került meg 2 hónapra elvették a jogsit. Na amiikor a szabálysértési előadó közölte, hogy ez lesz én a rákövetkező hétvégén véletlenül elvesztettem a jogsit ami helyett kaptam egy ideigleneset na én azt adtam le amikor kellett 😆 Az elvesztettel meg jártam amíg le nem járt a bünti(kezeit széttáró) Ezt a kisgyerek, cica, kutya macska dumát neked meg elhiszem(kezeit széttáró) Te nem vagy álszent te lehetsz itt az egyetlen aki komolyan is gondolja ezt 😂
Laci ! Azt nem tudom hogy mérlegelhettek-e volna , de hogy keservesen megszopattak az tuti ! És akkortájt lett divat a qrva utánképzés is , hát azt is benyelették velem ! De egy életre megtanultam a lakotterület vége táblát illik megvárni a jobbkézzel ! És az embereket nem irritálni sem sebességgel , sem a vas üvöltésével ! 😇
téged az ott lakók hamarabb megállítanának szívesen egy verésre és tök mind1 nekik, hogy szabályosan csapsz e zajt vagy nem 😆 Amikor meg az incidens miatt a hátad mögött meg kellene állnom kénytelen lennék igazat adni a helyi erőknek és beszállni nekik segíteni a verésbe. Miközben a kör közepén feküdnél és a lakók rugdosásod közben azt ordítanák, na most hangoskodj a szaroddal én akkor azt kiabálnám, hogy na most tartsál fel engem az úton ha tudsz 😅 Kell ez neked? (fetrengős)
Ha ebből egyetlen betű is igaz lenne sanya amit itt most te leírtál nem, hogy kamiont nem vezetnél de a közlekedési járműved is egy bicikli lenne 😆 Te emberszámba veszed bármelyik embert? Amikor a tetű lassú kamionod hangos mint egy lezúduló lavina(fetrengős) Ráadásul nyilván lassú szarok amik büdösek is és nekünk személyautó vezetőknek muszáj az életünk kockáztatásával is kikerülni 😅 Te 50el is nagyobb zajt csapsz mint én 150-el(fetrengős) Ha te bárkit is emberszámba vennél megállnál a kamionoddal a lakott terület tábla előtt és a tábla végéig áttolnád azt 😅 Sanya. Nem, nem vagyok nagy hangú viselkedő(ujjával nemet mutató) Szerény galamblelkű faszika vagyok akit pont ugyan úgy nem érdekel más nyűgje mint ahogy téged sem(kezeit széttáró) Ha te emberszámba vennél bárkit is biciklivel járnál, "stop kamion" feliratú pólóban (fetrengős) Azt ne mond nekem amikor beérsz lakott területre folyamatosan azon kattog az agyad, hogy hát szegény ott lakók 😅 Pont leszarod, ki mit gondol te ott nem tudsz jó lenni se 20 km/h-val se 90-el(kezeit széttáró) Bár az ott lakóknak jobb ha inkább gyorsabban mégy mert hamarabb eltakarodsz a házuk elől(fetrengős) Sanyikám te azon kattogsz inkább, hogy a 45 peredet parkolóba ki tudd venni, ne járjon le a vezetési időd és a munkaidőd(kezeit széttáró) Az álszent dumádat meg inkább hagyd meg a pedofil papoknak 😂
Jól írtad : számodra ! Bármennyire is kint lehet , ott is lakhat kisgyerek , labdával , kutya , cica , és azoknak vannak szüleik , gazdáik , szóval tartoznak valakihez .Ha baj történik , és 50-nel elkerülhető lett volna , bizony felelősséggel tartozik bárki ! Nem egyedül vagyunk , hanem tásas lények .Van népcsoport is , akik nem tudják ezt tudomásul venni , utána meg állítják a megkülömböztetést ! Legalább a lakottterületnek szemelött kellene maradnia ! Nekem Várpalota utolsó háza után messze , lent a völgybe készítettek fotót 50helyett 78-al kb 1990-be 500-as Suzukival . Fél évre bevonták az A kategóriát , pénzbünti , félév után kötelező utánképzés , és azt is ki kellett füzetni , akkor három havi bérembe került a 28km-es túllépés ! Nem erőltetett a nevetés !
Azé' ha véletlenül pár lakó megállítana.........mondjuk a fene tudja mert lehet, hogy jobban elviselnél akár egy nagy verést is mint, hogy a szerv állítana meg és akár csak 5000-re büntetne, többre már gondolni sem merek. 😁
Te nem az átlag vagy, az átlag emberszámba veszi a többieket és az érdekeiket inkább ahhoz a kisebbséghez tartozol akik nagy hanggal viselkednek és próbálnak mások fölé kerekedni. 🤑
necces a faxt az ilyen csigatempós zotyaféléknek talán. Van egy fasza lejtő is benne. Sajnos beraktak egy rohadt lámpát amit általában beszopok. Egyébként teljesen jó használható rész. A 70-es táblát indokolná.(kezeit széttáró)
Eleg rendszeresen kinn is allnak.Kar hogy mindig az emelkedo teteje utan,ott kevesebb az elkapni valo barom mert egysavra szukul a teton zert mindenki lassit,ezert most felvittek a tetore a trafit,emiatt kaptak el 130-asokat.szerintem.
Amugy utalom az indokolatlanul lassu tötymörgőket de itt nem kene.
Bezzeg a masik oldalon az M0 lehajto elotti egyenesben ahok semmi sincs,csak szembforgalom mindig bedugul mert van elol egy barom aki 90 helyett 70 el megy mert esik az eso vagy csak benzint sporol.
ja na hagyjuk már 😂
Egy bmw de még egy alul pozicionált tojota furgonnak sincs különbség a zajkeltésben 50-90 között 😆
Még egyszer mondom ha nem bírja költözzön el(kezeit széttáró) Ha nem birja a 90-es tempót hallgatni akkor az 50-et sem(kezeit széttáró) Egyébként én egy lyukas 2 fillért sem adnék egy ilyen helyen lévő ingatlanért lakhatásból(kezeit széttáró)
Oké, ha ez egy ilyen necces szakasz, akkor természetesen nincs kecmec.
Más kérdés, hogy ha viszont így van, plusz táblát vagy sebességmérős LED kijelzőt nem lenne marhaság kitenni. Persze ha a lámpa jelzését leszarja a barom, a villogó LED kijelző se hatná meg, akkor valóban nincs más, csak a trafi meg a csekk.
Ez kb egykilometer emelkedo,az aljan egy zebra,a tetejen szinten.Ha engednek a 70 et siman razudulna a forgalom 90 el a tuzepnel egysavra szukulo resznel.Kicsit lejjebb a vasuti atkelo utan van elottunk zebra.Na ott minen evben kivasalnak gyalogost.Konkretan mar en lattam allva pirosnal nemcsak siman valtaskor athajtot,hanem olyat is hogy en allok a pirosnal,gyalog lelep,ipse meg gondol egyet es atmegy a piroson kozepen meg ott a gyalog.
Amugy egyre kevesebbet jelent a piros,sokkal rendszeresebb az aki szarik ra.Mar engem is majdnem elcsapott motorral egy idiota nekem zoldnel.Meglepodtem milyen termeszetesen ment at telipiroson.
faszomat sem érdekel az ott lakó. (kezeit széttáró) Mivel átlag ember vagyok így elmondhatom, hogy az én érdekem előrébb való számomra mint másé(kezeit széttáró) Ha valami nem tetszik neki költözzön el. Ha nem bírja a forgalmat talán nem egy forgalmas főút mellett kellene házat vennie(kezeit széttáró) Ha én nyugalomra vágyok esténként nem pesten a király utcában veszek ingatlan 😂
volt vicces mikor megállapították hány órán kell résztvennem az ittas vezetőkkel együtt ! Amit külön kellett kifizetni a büntin felül !
ehelyett helyszíni bírságot kaptam ami 5000ft volt
rajta volt a papíron hogy megállítás nélküli helyszíni bírság 😂
ez azért nem sűrűn fordul elő.....
A csúcs poén az volt, amikor a kalapos skodás full szabályos ismerőst büntették meg a 60-as táblánál 62-ővel 😂 tiszta lelkibeteg volt az öreg ettől.
Amugy utalom az indokolatlanul lassu tötymörgőket de itt nem kene.
Bezzeg a masik oldalon az M0 lehajto elotti egyenesben ahok semmi sincs,csak szembforgalom mindig bedugul mert van elol egy barom aki 90 helyett 70 el megy mert esik az eso vagy csak benzint sporol.
Egy bmw de még egy alul pozicionált tojota furgonnak sincs különbség a zajkeltésben 50-90 között 😆
Még egyszer mondom ha nem bírja költözzön el(kezeit széttáró) Ha nem birja a 90-es tempót hallgatni akkor az 50-et sem(kezeit széttáró) Egyébként én egy lyukas 2 fillért sem adnék egy ilyen helyen lévő ingatlanért lakhatásból(kezeit széttáró)
Más kérdés, hogy ha viszont így van, plusz táblát vagy sebességmérős LED kijelzőt nem lenne marhaság kitenni. Persze ha a lámpa jelzését leszarja a barom, a villogó LED kijelző se hatná meg, akkor valóban nincs más, csak a trafi meg a csekk.
Amugy egyre kevesebbet jelent a piros,sokkal rendszeresebb az aki szarik ra.Mar engem is majdnem elcsapott motorral egy idiota nekem zoldnel.Meglepodtem milyen termeszetesen ment at telipiroson.