Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod. Én nem így tenném.
titokzatos vagyok 😉
de nem bánkódom mett ez a b oldal szar, legalább nem kell még 20-25 évig hallgatni
Nejed meg fiad csak tudja.
van támogatott dolog
pl mri időpont márciusra volt 😂
most annyi van hogy ne fájjon nagyon, a többi le van szarva
valami tesztekre kellene elmenni még de nem nagyon érdekel
a család csak a sérvet tudja, az hogy közeleg a vég azt nem, minek aggódjanak olyanon amin nem tudnak segíteni
Remélem nem vagy magad alatt nagyon. Csládod hogy viseli?
múlthéten nem kellett szirup akkor csak 30+10 volt
azon agyalok inkább elkezdek részegeskedni az olcsóbb
lassan 300 pénznél járok az 500liter pálinka önköltségi ára az azért kitartana 2-3 évig is 😆
Nem támogatott?
most jövök épp onnan
injekció 30 fájdalomcsillapító szirup 20 útiköltség 10
öröm az élet
októberben nekünk kb 150-180kwh pluszt jelentett a klíma
nem vészes de hideg sem volt
most megy a gáz amíg hidegebb van
Na így kell hozzá állni nem mindig savanyúcukor. Kezeléssel, hogy haladsz? Neki kezdtek már?
havi 8 ezer vs 2 ezer számla különbség miatt
jó lehet nem 100 lesz csak 60. pont 10 kiló bojli ára 😀
70m/2-t fűtünk klímával , 2db AUX , az egyik bőven elég ha megy , a másik , majd ha tényleg hideg lesz ! Barátságos a fogyasztásuk ! 😉
Ne parázz, nem eszik annyit a klíma.
csak szopó mert az elszámoló meg lesz 100 ezer a légkondis fűtés miatt, mert idén nem sok volt benne a leolvasásig
Ezek szép számok a mai világba
az mvm oldalán átírtam havi 200kwh a fogyaszást aztán ilyen számlát küld
kb ennyi a múlt évi átlag a napos cucc miatt
Mellesleg pinknek lehetnél konkurencia ha csinálnál egy toppikot
Válasz te is egy kedvenc színt 😂 😂 😂 Blue Pipi vagy White Pipi de egy kis progresszív Red Pipi 😂 😂 😂
Jaj Pipi úgy bírlak 😂 😂 de komolyan 😊
Egy lemelózót egész nap után , még van erőd simogatni itt a emberek lelkét figyelmesen van mindenkihez egy jó szavad 😂 😂
Elképzelem hazajössz lerúgod a bakancsot bedőlsz fáradtan a fotelba egy kis merengés utána elkiabálod magad asszony kávét 😆 bele köpsz a tenyeredbe és össze csapod na nézzük sportmotor.hu vár a népem 😂 😂 😂
Végén gyermeki mosollyal zsupsz a ágy és már horkolsz is 😃 én ma is megettem mindet remélem nem lesznek rosszak a gyerekek még apa alszik 😂 😂
ez a tuti
Quartz ? Az még hagyján , van egy Bináris órám , na akinek ilyen van , azt teljesen megsemmisítik ! 🙃
Amire évtizedekig esküdtek és bele verték a népbe ,rájöttek hogy mégsem az a tuti.Van ez így sok mindennel.
ezt írtam, hogy ez elképzelhető. De valaki itt a tejel szót használta aminek a lefordított értelmezése az, hogy kenőpénzt ad át az elvárásaiért cserébe(kezeit széttáró)
Világosan leírtam tegnap, nem zsebbepénzről van szó.
Az oktató 30 óra helyett levezettet veled 50-60-80 órát. Mehetsz te vizsgázni 29 órával a kartonodon, ha nem mutatta meg az oktató a felét se annak, amit produkálni kell. Abban meg biztos lehetsz, hogy van olyan, ahol az oktató és a vizsgabiztos összekacsint. Egy ismerősöm A kat. vizsgáján a rádión hallotta, ahogy mögötte a T-betűs kocsiban megbeszélték a nevezettek, hogy "majd legközelebb engedjük át, jó?"
mit variálják már ezt ennyire(gondolkodós) És akinek qwartz órája van? 😅
nem olyan jó most a vásárló értéke ha aranyban küldenéd jobban örülnék(gondolkodós)