Sokan nem így vannak vele,sőt sok vezetőnek lövése sincs hogy mit kéne csinálni vagy mit nem.Nem egyszerű,sokszor ha nem állsz bele a seggébe akkor le sem szarja hogy ott vagy de ha meg bele állsz akkor tuti nyom egy satu féket,aztán a 20tonna nem áll meg.
Vegiglapoztam Google Sztritvjun, vilagos, mint a vakablak, hogy ez varos. Nyilvan nem olyan resze, ahol ne lehetne kitenni egy hatvanas vagy hetvenes tablat, ebben talan igaza van a Pipinek, de aki palyatempoban teper, annak menjen is a sarga csekk.
Hat őőőő......nemmmm,vastagon bent van a varosban,az teny hogy mellette megy vagatban a vasut jobbra ezert tunik kulso resznek.de kb masfel km a belvaros.
De ugye sajnos nincs egyéb korlátozó tábla, vagy lakott terület végét jelző, így a buzi sünök ezt kihasználják. Aki arra lakik ezt tudnia kell, mint ahogy felénk is, hol mérnek leginkább.
Nem a város központ. Ez kint van már a faxomba a lakott területtől. (kezeit széttáró) Ott én is nyomom neki 80-90-el semmi nem indokolja az 50-et(kezeit széttáró) Más normális helyen ha úgy gondolják, hogy lakott területen belül hagyják a részt akkor kiraknak ilyen helyre egy 70-es táblát mert az lenne a normális(kezeit széttáró) Oké a 130 már erős de 90-et simán bír az a rész. Szóval ha lenne 70-es tábla mindenki mehetne bünti nélkül normál 90-es tempóban(kezeit széttáró)
Azon a reszen mindenki tovig nyomja,en csak lesek amikor 60al poroszkalok a jobbosban.Ugy hogy tenyleg rendszeresen mernek.Inkabb picit arrebb az antikkuckonal.
nekünk 83as a kazán azon még manuális volt, az újabbakon ilyen láncos lófasz volt aztán ahogy nőt a hőmérséklet úgy zárta el, nagybátyáméknak olyan volt már
ellenben nekik már kilyukadt, anyáméknak még mindig hibátlan, úgy tűnik a 80as években is már a régi jobb volt 😆
hát én megrakom mint a bolond 😅
32 kw-os celzius kazánom van. itt gyártják tőlem légvonalban úgy 200 méterre még is egy hónapot vártam rá a nyár kellős közepén 😅
1000 liter meleg víz azért nem olyan kevés. Több szar meg kütyü már kényelmetlenül is fért volna el a kazánházban(kezeit széttáró)
látod hogy kicsi, mert túl gyorsan túlfűtöd
vagy csak túl hiperaktív vagy és idegből dobálod befelé a fát
anyáméknak felmegy a vÍz 80 körüli hőmérsékletre, megpakolják raklaplábakkal, minden ajtót becsuknak aztán elvan magában a tűz egész este nem megy fel egy fokot se a víz utána, kb 5 forintosnyi lyukon kap csak levegőt
https://www.vezess.hu/hirek/20...
ellenben nekik már kilyukadt, anyáméknak még mindig hibátlan, úgy tűnik a 80as években is már a régi jobb volt 😆
32 kw-os celzius kazánom van. itt gyártják tőlem légvonalban úgy 200 méterre még is egy hónapot vártam rá a nyár kellős közepén 😅
1000 liter meleg víz azért nem olyan kevés. Több szar meg kütyü már kényelmetlenül is fért volna el a kazánházban(kezeit széttáró)
vagy csak túl hiperaktív vagy és idegből dobálod befelé a fát
anyáméknak felmegy a vÍz 80 körüli hőmérsékletre, megpakolják raklaplábakkal, minden ajtót becsuknak aztán elvan magában a tűz egész este nem megy fel egy fokot se a víz utána, kb 5 forintosnyi lyukon kap csak levegőt