miért jobb, ha felzaklatja vele a többit(gondolkodós) Bár én kihasználnám és a maradék 30 évembe kiszolgálnának és a kedvembe járnának, hogy nekem úgy is végem 😅
persze az idejét senki sem számolja egész addig amíg nem kereskedelmi mennyiséget csinál
haver úgy szokta a meló után megcsinál egy főzést, 2ig dolgozik, 5re kb vége van addig meg megnéz egy filmet
a főző meg nagyjából örök élet, még a jugóktól hozta a migránsok érkezése előtt darabokban, kb negyed árban mint itt lett volna, plusz hozott mindenféle szarokat(mosószer stb) aztán kb ingyen is volt a főző, persze időbe került ez is
a szőlő meg sajátjuk.....
irsait azt venni szokott, de azt mostanáben nem kedvelem túl illatos, olyan 80as évekbeli locsoló kölni szagú
meg a gyümülcs szállítása, a főző és egyéb eszközök ára, az idő, a saját munka - ezeket sose számoljuk...
Nekem kedvencem a különféle szőlő alapú pálesz, 10 évet még sose vártam vele 😁
háát
idén lehet nem 600
elfelejtettem hogy nincs már 5 ezer forintos gázpalack, 7 ezres van de abban fél kilóval kevesebb van
amúgy pár éve 400 körül volt az önköltségi ár, a felvásárlási szőlő árral számolva
pl szilvából tuti drágább mert még a rázott szilva is drágább mint a szőlő
alma lenne ingyen is de az meg nem nagyon adja. plusz nincs is jó íze
ÉN tudom 😁 az, amit az ember magának hazudik, hogy úgy érezze, jól járt... 😁 Nem számolt bele olyanokat, amit nagyon is bele kellett volna - de a haccá' még úgy is kevésnek tűnik.
majd jövőre jobban belemélyedek, csak úgy akarom hogy kicsit felejtődjön el a dolog, meg addig kiagyalom hogy csináljam meg hogy ne aggódjon a rokonság
múltkor a féktárcsa majdnem levágta az egyik ujjam végét már jött mindenki látogatni hogy mi van velem 😂
amúgy igen, ha összejönne a peca munka nélkül avval kiegyeznék, ti meg fizetitek az adóitokból a peca engedélyt amit a segélyből veszek majd 😉
Ez a közeleg a vég az eddigiek tudatában nem igaz. Szerintem próbálj meg pozitivabb lenni. Mondom, anyámnak ha nálad nem találnak egyebet ugyanez volt. Vigan élt vele és nem ebbe halt meg.
ami a lényeg: nincs olyan hogy gyógyulás, ős sejt kezeléssel lenne esély a boldog nyugger életre de anélkül semmi esély
persze lehet mindent húzni halasztani, de minek
mert ha van esély a gyógyulásra akkor érdemes megtenni mindent
ha nincs akkor csak pénzkidobás
én meg nem szeretek pénzt kidobni
Erre nem tudom mit írjak. Mi teljesen máshogy gondolkodunk. Gyógyulj meg ez a lényeg. Tudom nem könnyű ez a betegség, de együtt lehet vele élni. Hagyd, hogy segítsenek ez a lényeg. Mi a győri kórháznak csak hálásak lehetünk. Többek között ezért is megyek önkéntes véradásra.
haver úgy szokta a meló után megcsinál egy főzést, 2ig dolgozik, 5re kb vége van addig meg megnéz egy filmet
a főző meg nagyjából örök élet, még a jugóktól hozta a migránsok érkezése előtt darabokban, kb negyed árban mint itt lett volna, plusz hozott mindenféle szarokat(mosószer stb) aztán kb ingyen is volt a főző, persze időbe került ez is
a szőlő meg sajátjuk.....
irsait azt venni szokott, de azt mostanáben nem kedvelem túl illatos, olyan 80as évekbeli locsoló kölni szagú
Nekem kedvencem a különféle szőlő alapú pálesz, 10 évet még sose vártam vele 😁
http://youtu.be/oqfxt2hhAT4
idén lehet nem 600
elfelejtettem hogy nincs már 5 ezer forintos gázpalack, 7 ezres van de abban fél kilóval kevesebb van
amúgy pár éve 400 körül volt az önköltségi ár, a felvásárlási szőlő árral számolva
pl szilvából tuti drágább mert még a rázott szilva is drágább mint a szőlő
alma lenne ingyen is de az meg nem nagyon adja. plusz nincs is jó íze
múltkor a féktárcsa majdnem levágta az egyik ujjam végét már jött mindenki látogatni hogy mi van velem 😂
amúgy igen, ha összejönne a peca munka nélkül avval kiegyeznék, ti meg fizetitek az adóitokból a peca engedélyt amit a segélyből veszek majd 😉
persze lehet mindent húzni halasztani, de minek
mert ha van esély a gyógyulásra akkor érdemes megtenni mindent
ha nincs akkor csak pénzkidobás
én meg nem szeretek pénzt kidobni