Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért jobb, ha felzaklatja vele a többit(gondolkodós) Bár én kihasználnám és a maradék 30 évembe kiszolgálnának és a kedvembe járnának, hogy nekem úgy is végem 😅
nem közeleg az olyan gyorsan ne aggódjál. utána olvasgattam ennek simán, a metró alá zuhansz 30 év múlva kiskőrösön az lesz a veszted(meghajlós)
nálunk a szar kerítésszaggatót 3500 ért adják fasza kajszi pálinka meg 8000/ liter szóval jóféle pálinkából 5 hektó az 4 miller (szemeit körbeforgató)
nézd a jó oldalát (gondolkodós) ehhez képest amit ennek a végéig kifizetsz a villanyszámla elszámoló már lófaxnak fog tűnni 😆
lehet csak 98 lesz (gondolkodós)
nekem nincs ilyen szín fétisem én a pinát szeretem (fetrengős)
hát ez így van ahogy írod(fetrengős) Egész nap a sok hülye után ez a másik halom hülye mint ti már nekem kész felüdülés 😅
Reggel 08:03 mit nem lehet ezen érteni?
persze az idejét senki sem számolja egész addig amíg nem kereskedelmi mennyiséget csinál
haver úgy szokta a meló után megcsinál egy főzést, 2ig dolgozik, 5re kb vége van addig meg megnéz egy filmet
a főző meg nagyjából örök élet, még a jugóktól hozta a migránsok érkezése előtt darabokban, kb negyed árban mint itt lett volna, plusz hozott mindenféle szarokat(mosószer stb) aztán kb ingyen is volt a főző, persze időbe került ez is
a szőlő meg sajátjuk.....
irsait azt venni szokott, de azt mostanáben nem kedvelem túl illatos, olyan 80as évekbeli locsoló kölni szagú
meg a gyümülcs szállítása, a főző és egyéb eszközök ára, az idő, a saját munka - ezeket sose számoljuk...
Nekem kedvencem a különféle szőlő alapú pálesz, 10 évet még sose vártam vele 😁
ha még élt volna az ndk 20 évet erre a szintre is eljutott volna a simson
http://youtu.be/oqfxt2hhAT4
háát
idén lehet nem 600
elfelejtettem hogy nincs már 5 ezer forintos gázpalack, 7 ezres van de abban fél kilóval kevesebb van
amúgy pár éve 400 körül volt az önköltségi ár, a felvásárlási szőlő árral számolva
pl szilvából tuti drágább mert még a rázott szilva is drágább mint a szőlő
alma lenne ingyen is de az meg nem nagyon adja. plusz nincs is jó íze
ÉN tudom 😁 az, amit az ember magának hazudik, hogy úgy érezze, jól járt... 😁 Nem számolt bele olyanokat, amit nagyon is bele kellett volna - de a haccá' még úgy is kevésnek tűnik.
majd jövőre jobban belemélyedek, csak úgy akarom hogy kicsit felejtődjön el a dolog, meg addig kiagyalom hogy csináljam meg hogy ne aggódjon a rokonság
múltkor a féktárcsa majdnem levágta az egyik ujjam végét már jött mindenki látogatni hogy mi van velem 😂
amúgy igen, ha összejönne a peca munka nélkül avval kiegyeznék, ti meg fizetitek az adóitokból a peca engedélyt amit a segélyből veszek majd 😉
aletta nevű szőlőből lazán kijön 600ft körül, sajnos az illata elmegy 10 éven belül, de ütni üt
Hiába spórolsz, a koposóban nem veszed hasznát... költsd el mind inkább a kezelésre. Ha használ, nyert ügy, ha meg nem, nem mind1?
Önköltségi ára!az tudod mit jelent?
600 Ft-ból 1 liter? Na az vajon milyen gyümölcsből lehet... 🤔 és a főzés energiáját nem is számoltuk
Ha ezt a szintet meg tudod tartani szerintem a horgászáshoz elegendő lesz. Az meg fog menni szerintem.
Ez a közeleg a vég az eddigiek tudatában nem igaz. Szerintem próbálj meg pozitivabb lenni. Mondom, anyámnak ha nálad nem találnak egyebet ugyanez volt. Vigan élt vele és nem ebbe halt meg.
Erről kérdezd meg a családod is.
ami a lényeg: nincs olyan hogy gyógyulás, ős sejt kezeléssel lenne esély a boldog nyugger életre de anélkül semmi esély
persze lehet mindent húzni halasztani, de minek
mert ha van esély a gyógyulásra akkor érdemes megtenni mindent
ha nincs akkor csak pénzkidobás
én meg nem szeretek pénzt kidobni
Az a 10 óra 10-et se tudta 😂
Erre nem tudom mit írjak. Mi teljesen máshogy gondolkodunk. Gyógyulj meg ez a lényeg. Tudom nem könnyű ez a betegség, de együtt lehet vele élni. Hagyd, hogy segítsenek ez a lényeg. Mi a győri kórháznak csak hálásak lehetünk. Többek között ezért is megyek önkéntes véradásra.
asszony már így is halálra aggódja magát, neki nem szabad tudni semmit sem