ja ezt majd még ki kell kísérletezgetni, hogy lesz jó. Bárkivel beszéltem erről mind másra esküszik. Még két egyforma tapasztalati vélyeményt nem tudtam összefésülni a témában 😅
mi ez a név nózi 😆 Ma egész nap a kazánt baxtam. Az összes kütyü bekötése csak ilyen provizórikus lett, mert egyrészt így karácsony tájékán senki nem ért rá, másrészt sürgős volt 2 napja üzembe helyezni, hogy minden müxik e, mert zárnak a bótok ha valami kell.(kezeit széttáró) Nos a cosmo vezérlő amit a bosch helyett adtak, mert hiába vártam rá 1 hónapot nem jött az nem vitte a rendszert. Úgy, hogy lett helyette más. A váltószelep nem műxik de ahová visszavihetném az a bolt bezárt az idénre. Mondjuk nem csodálkozom annyi pénzt ott hagytam már ha én ennyit kapnék valakitől én sem dolgoznék 😅 Így ha vegyessel fűtök lekötöm a tányérrugót egy kábelkötegelővel 😅
Szóval a mai napom abból állt, hogy a kazánok központi vezérlőjét a gáz és a vegyes vezérlőjét szedtem rendbe mert annyi tyúkbél lógott szerte szét, hogy nem tudtam tovább nézni ezeket az áldatlan állapotokat 😅 fél tizenegytől fél nyolcig lefoglalt az a rengeteg szenzor meg betápok át kábelezgetése (homlokát törölgető. Sebaj legalább lett végre érhüvely fogóm is kénytelen voltam venni 😅 Közkívánatra rakok majd képet alkalmasint 😅
a jó isten kíméljen meg ilyen szaroktól. Ezek a félmegoldások olyanok mint s féligazságok 😅 El kéne dönteni ki vezet. Most vagy vezessen az autó vagy vezessek én de ne kombináljuk. Ez kb. olyan mint ha a jobb 1ben a részeg haver menet közben rángatná a kormányt(kezeit széttáró)
főutakról e sem vagy kitiltva a szóban forgó szakasz meg az. Ha ilyen fasza szomszédod féle szedne ki a kamionodból annyi lenne a különbség amikor megállnék mögötted, hogy nem kellene neki segítenem amikor törli fel veled az aszfaltot 😅 Azért kiszállnék(gondolkodós) karba tett kézzel nekitámaszkodnék a kamionodnak lábam keresztbe azt hergelném az ipsét amikor rugdos a földön(fetrengős) adnám alá a lovat, hogy jól csinálja így kell az ilyenekkel bánni 😂 Jól felszítanám ebben jó vagyok 😅 Talán a legjobb ez az erősségem(fetrengős)
Másik hogy ha van egy ilyen baleset, amiben felmerül a gyanú, hogy az autó a hibás bármi okból, hatóságnak eljárást kell indítani és ki kell vizsgálnia, és a baleset okainak feltárása után ha szükséges vagy betiltja a veszélyes eszközt, vagy visszahívást rendel el, vagy javaslatot tesz a tanulságok alapján a módosításokra, hogy ha elkerülhető a baleset, akkor el is kerüljék.
A Tesla ellen is sok ilyen vizsgálat indult, zárult is le, de a mai napig nem tiltották be, mert jól működik.
Módosítások történtek. pl. rövidítették azt az időt, amíg el lehet engedni a kormányt, riasztás nélkül. Régebben a kormányon a kezed súlyát érezte, amit át lehet verni, és sokan akár aludtak is autópályán mellette. Most egy belső kamerával azonosítja hogy mit csinál a pilóta, és ennek megfelelően avatkozik be, pl ha a telefont nyomkodod, nem az utat nézed, alszol, csukva a szemed, túl fáradt vagy és laposakat pislogsz, azonnal reklamál.
Ebben a videóban egy hekker feltörte, és megjeleníti hogy aktuálisan mit érzékel ez a kamera. Egy csomó dolgot figyel, de azért az is kiderült, hogy átverhető egy fotóval. Persze aki ilyen hülye, az meg is érdemli, mert amúgy meg le lehet tiltani a belső kamerát ha zavar
Szóval a mai napom abból állt, hogy a kazánok központi vezérlőjét a gáz és a vegyes vezérlőjét szedtem rendbe mert annyi tyúkbél lógott szerte szét, hogy nem tudtam tovább nézni ezeket az áldatlan állapotokat 😅 fél tizenegytől fél nyolcig lefoglalt az a rengeteg szenzor meg betápok át kábelezgetése (homlokát törölgető. Sebaj legalább lett végre érhüvely fogóm is kénytelen voltam venni 😅 Közkívánatra rakok majd képet alkalmasint 😅
Kazánt én csak -5 foknál kezdem etetni 😊 már úgy értem hogy szolok család aprajának ideje befűteni tempó tempó 😂 😂 😂 😂
sokáig dolgozik ???????
A Tesla ellen is sok ilyen vizsgálat indult, zárult is le, de a mai napig nem tiltották be, mert jól működik.
Módosítások történtek. pl. rövidítették azt az időt, amíg el lehet engedni a kormányt, riasztás nélkül. Régebben a kormányon a kezed súlyát érezte, amit át lehet verni, és sokan akár aludtak is autópályán mellette. Most egy belső kamerával azonosítja hogy mit csinál a pilóta, és ennek megfelelően avatkozik be, pl ha a telefont nyomkodod, nem az utat nézed, alszol, csukva a szemed, túl fáradt vagy és laposakat pislogsz, azonnal reklamál.
Ebben a videóban egy hekker feltörte, és megjeleníti hogy aktuálisan mit érzékel ez a kamera. Egy csomó dolgot figyel, de azért az is kiderült, hogy átverhető egy fotóval. Persze aki ilyen hülye, az meg is érdemli, mert amúgy meg le lehet tiltani a belső kamerát ha zavar
http://youtu.be/pZWR4MQBI4M