Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kikeszitettem 3 kifizetett termeket,majd felpakoltam a szallitokkal,ekozben megrendeleseket egyeztettem vevokkel.Amint volt ido par dolgot osszedobtam az eladoterbe.
Ja,es vettem csemege uborkat a zoldsegesben.
Ezt a kocsit is modszeresen szetvertetek mint a francia kollegaitok?
Azért egy kocsi tűz már befigyelt délelőtt,te mi hasznosat csináltál idáig?
Tigrába is bírja 190párezerrel, a bőr azért kopottas de nem vészesen.
Igen.
Mi lett az eredetivel, beszakadt a duda gomb? Sokan panaszkodnak erre, az enyémben 200ezer van most, de kopás sincs rajta, a bőrkormány is szinte újszerű.
Tényleg gáz hogy portásként ennyire unatkozol.
Ez már egy kicsit gáz,kereshetnél valami újat. Tudod,időnként nem árt.
Szerintem unatkozó portásként te.
Értem,értem.....mondtál egy nagyot......... 😂...........kár hogy nincs fetrengősen röhögős..............
Nem is kerestem de nyilván így van. Valószínüleg észrevetted magadon hogy mindenhol ott vagy és most visszavettél.
Hát, attól még fixen neked van a legtöbb hsz-ed az oldalon.
Törődj bele,te írogatsz a legtöbbet.
Tehat,talaltal a ket emlitett topikon kivul az osszesben 3 honapra visszamenoleg 20 hsz-nel tobbet tolem?

Mert azt allutod mindenhol ott vagyok.
Hát most beugrottál a faszerdőbe mert kb 10darab hozzászólásom volt a pinkinél de ha eltnagyoljuk akkor is 20.
Te itt ugyanúgy írkálsz mint én, egy cseppet sem kevesebbet.
Nekem van hogy nem írok hónapokig, neked nincs.
Amikor én ide kezdtem írni te már rég aktív szereplő voltál.
Baszki,ne jelen,mondjuk csak november.Te ide bor-jarmu-barkacsgep fronton tobbet baszakodtal,es ott van a pinki topikja.
Direkt korlatoztam tobb eve a ket topikon kivuli beirasaimat.
De nyugotan hozzal mondjuk 3 honapra visszamenoleg mas topikba beirasomat.csak 3 honapra.
Meglepodsz,de az osszes topikban egyszerre 3 honap alatt kevesebb beirasomat talalod meg a politika es uzenofalon kivul mint neked csak a pinki topikon.Csinald nyugodtan,savazd,de rohadtul ne legyel alszent.
Ja mert csak a jelen pillanatot kell nézni. Értelek. Te tényleg nagyon nagyon ritkán írsz az oldalra…
Mutass mar masik topikot az uzenofal es a politika mellett ahova egy hete szoltam oda.Csak egy hete.
Aztakurva életbe, Zoli te biztosan beteg vagy fejben. Hát hány topicba okoskodsz?! Hány embernek magyarázod napokon keresztül a dolgolat? Ne hazudozz már ilyen nyilvánvaló dolgokról.
Itt ezen az oldalon te vagy a legaktívabb ember. Mondhatsz bármit, ez tény.
ez részben igaz
nem szar az a bor mert vannak benne olyan dolgok ami a másikban nincs, plusz az az érlelési technológia költségesebb
de egy 20+ ezres bor nem annyival jobb mint egy 2 ezres bor, csak egy csomó sznob megfizeti a 20 ezrest mert jól mutat az instagramon
szóval nem a borral van a gond hanem a hülyével aki megveszi
nagyjából ennyi
de ez elmondható sok más mindenre is
egy vuttyon tatyó is sokkal jobb mint egy kínai piacos, aki mást állít egy idióta, de az is aki megveszi annyiért....
Na látod az biztos hogy a kutya nem szól hozzám a kóterban.
Dehogyis,te vagy a legtöbbet.Mert sivár az életed.Monom hogy a kutya nem szól hozzád a kóterban.
Nem Zolika,te vagy itt a legtöbbet.
Te oktattad ki napokig mlas-t hogy márpedig tuti szar bort iszik drágán,vagy én?
Jelen pillanatban ? Én van hogy hónapokig nem írok ide. Ellenben te az èg minden napján. Legalább ne akard meghazudtolni a tényeket.
Nem igaz.Jelen pillanatban te is tobbet vagy fenn.
Ez mindig csak nézőpont kérdése.