Nekem kellene színes is meg sima átlátszó is.
A yamahára sima egyszerű lámpafóliát raktunk, kicsit narancsos, nem a legszebb de azon is már fent van legalább 5éve.
A vicc hogy nem is találok neten ahol lehetne méterre venni.
nekem a hoki szar legolcsóbb is kitartott 5-6 évig a motoron
estem-keltem veke a folia kopott itt-ott felhasította a kő de nem jött fel
de
a kocsi tetőn 3 evet bírt aztán elkezdett porladni mert nem volt teljesen uv álló
Hmmm, nekem olyan árakat mondtak hogy nem hittem el. Nem tudom milyen anyagú fólia de hogy motorra ilyen kell mert ez hajlik minden irányba (poliuretán talán ) 70ezer /m2… hát mondom hagyjuk.
Tehát te úgy vagy vele hogy ha azt mondja a vizsgabiztos hogy vidd a forgalmit,műszaki adatlapot és egy fényképet a matricáról akkor begyújtöd még az anyakönyvi kivonatodat is hátha kell?
Úgy hogy a tavalyi furgon matrica cserénél nem kérték a törzskönyvet SE. 🤔
Jó tudni hogy MINDEN papírodat viszed.Elférnek a csomagtartóban?
El se kezdtem.
Leakadtam ott hogy vigyem oda 3 napra és majd lefóliázzák. 🤔
A farán a két odalidomkát megcsináltattam egy másik cégnél egy óra alatt gyorsban mert a Blaze hozzáért,az fenn van 3 éve.
de a legjobb
nekem nincs bankkártya mert minek
asszonynak volt mert arra ment a gyes, meg a fizetésem
motor átíráskor vittem a kártyát mert akkor nem kell a csekkel a postára futkosni
azt mondja a nő hogy ez nem jó, mondom neki miért nem jó
azért nem volt jó mert nem az én nevem volt rajta hanem az asszonyé
szóval ballaghattam el az automatához majd a postára majd vissza sorba állni a hivatalba
mistanában evvel koncs gond mert az érintőst nem kérik el de régen mindig az okmányirodás huzigálta le
Apámáknak odaadtam a Leaf-et üzembentartóival, külön felhatalmazást kellett írni a szerződéshezre, hogy intézhetik, miközben a hivatalos forma szerződésen volt egy külön rész ahol ezt a felhatalmazást megtettem, de az nem volt jó. Külön papíron kell ugyan az.
Agyatlan idióták vannak a hivatalokban, szóval nincs min csodálkozni.
asszony nevén van az astra kocsi én vagyon az üzemben tartó
amikor 20+ évesen új neve lett a kocsinak forgalmi+ törzskönyv csere volt
a forgalmit csak én intézhettem a törzskönyvet csak az asszony
ez is fura hogy a tulaj egy forgalmi cserét nem intézhet el
Továbbá volt forgalmim,az elég eddig bármire.Rendőrnek stb.És a matrica azonosítója nincs hozzákötve.