Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én amikor eladtam év elején a ktm motort kb 25 perc alatt végeztem pedig időpontot se kértem
vidéken nincs akkora sor mint pest környékén
ismerősnek megmelegítették aztán valami pengés cuccal felszedték
pár kocka azért rajta maradt a régin
Nem üti. A rendszám csere olcsóbb. 😁
úgy is új rendszám van, szóval csak jól járhat az ember a cserével
kb egy napi kocsmázás ára a rendszám csere, ennyit megér, és a máj is boldog lesz 😁
De csak kétszer. Harmadjára rendszám csere.
Nekem átragasztották, mondta az üveges hogy megpróbálják mindig, van amikor sikerül
A citromon vásárlás után 2 héttel kavics, javításkor a 160kg-nak és 165cm magasnak látszó mester rátámaszkodott mire végigrepedt, a cserénél igen ügyesen átrakták, hogy a vonóhoegos vizsgánál simán átment.
Ha fogadnak ulhetsz a varoban 1,5 orat,agyzsugor.
Nem tudom hova jársz, de tegnap a mindig tele dabasi mol kúton is csak max. 2 kocsi állt kútfejenként. 🤔 😄
Én csak a műanyag csomagolásban és a génmódosított élelmiszerben hiszek. Mennyit vitatkozok a piacon a nénikékkel, hogy miért árulják a nagykerben vett cuccaikat úgy mintha ők termelték volna mire ők egy kis vita után bemondják, hogy a főnökük utasítja őket, hogy ezt mondják........vazz, évekig zöldségeztem és konténereztem, a 80% kendős néni és kalapos bácsi a nagybaniról származó cuccokat árul az egész országban. 😁
De nem a hagyományos vitorlákról beszélnek már vagy 50 éve hanem szélenergia hasznosításról amiknek már köze nincs a régi árbóc és kötélrengeteghez.
Már 1550.- De Nem is a mani a lényeg. A kormányablak volt kriminális a Covid alatt.
Egy csomó ötlet van már ami megvalósításra is került, a net tele van vele és ezek nem régi fejlesztések. https://hvg.hu/tudomany/20221029_shofu_maru_teherhajo_wind_challenger_szelenergia , https://miferfiak.hu/wp-content/uploads/2020/11/Oceanbird_image_Wallenius_Marine.jpg
1200 forinttért adtak másikat pár éve, nem egy nagy érvágás
Így jártam én is. Szélvédőt cseréltettem az A8-ba, a srácok visszaragasztották, de sérült. Mentem vizsgára és vetettek velem újat. Azt már nem ragasztottam fel, hanem vastag átlátszó ragasztóval tettem fel. Ha véletlenül beröppen a szélvédő bármikor, akkor simán újra tudom ragasztani.
Mit vettél? Csizmát néztél már?
Ja,az aszma levizsgazott,de rolytos az a rohadt szelvedo marica,nem irtak be a vizgadatumot a forgalmiba.
Mehetek a kormanyablakba ujat venni es beiratni. 🤔
Hetfon kiderul.
Teli vagyok mint a szunyog,meg egy 20 as kanna,szoval januar kozepeig jo vagyok. 😆
utána mennyi lesz a nafta?
Ma reggel voltam a madarasban,579 a benzin 659 a dizel,de csak vasarnap 20 oraig.Szoval hama-hama menjen aki tud.
En cegleden voltam ruhaert.Motoros.
Madarasnál is szintúgy simán lehet tetriszezni
Nekem csak 20 liter a 300 forintosból 😂
Lassan el kéne használni (nem Zoli, nem gyújtom fel a Teslát 😂)
tuti nem, nekem még van kb 60 liter 😁
Helyzetjelentès, a Shell ma is dugig. Minden sorban 4-5 autó… lehet most fogyott el a 480-as?
a kis gnóm gréta igazából semmit sem jelent, ugyanolyan üzlet mint minden más

ha változást szeretnénk azt a saját háztartásunkban kellene először
pl nem a műanyagok ellen tiltakozni meg mindengéle faszságokat kitalálni hanem elmenni a piacra a kis kosárkával és műanyag mentesen bevásárolni
amúgy vannak már boltok is ahová a saját dobozkáddal elsátálsz és abba teszik az árut nem a 1x használatos zacsiba
de a nép többsége ezeket az embereket hülyének nézi........
Had füstöljenek , a lényeg hogy karira itt legyen a Ali ! 🙂