Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell a pénz lóvéra. 😋 😁
Uj dili,a hulye szelvedomatricahoz kell torzskonyv.tavaly nem kellett.
Es a vizsgaztato se szolt.A jo kurva annyat.
Akko menek én is 😅 csak egy ugrás 😄
Komoly dolgok ezek... 😇
És milyen jól járt ő is , hát még a családja ! Nekem sem kell soha kiszámolni mennyi óra telt el ivás után vezetés elött ! 😉
Van nekem is egy haverom aki ha berúgott akkor hazafelé mindig elkezdett vetkőzni hogy otthon már ne kelljen,volt olyan hogy az apja ébresztette a kert végében egy szál pöcsbe.Na akkor ő azt mondta hogy soha többet nem iszik.
hasonlóként telt a mi gyermekkorunk is 😅
elfogyasztás után felnézett? 😅
aha(gondolkodós) Műanyag dugósak?
😂 mit kántálsz te ember? (fetrengős) Térj már észhez(fetrengős)Nekem max annyi a kinyitott bor, hogy amit szarabbnak érzek több szódával iszom 😅
(gondolkodós) Lidl-is is van?
azt csak japánba lehet venni(kezeit széttáró)
hát pajti a kenyeret gondosan válaszd ki hozzá, mert annak a dolga elvenni a kaviár szar ízét 😅
😅
😁
akkor ne gyere 😆
egerbe? ott csak pancsolt bor van baszod(fetrengős) Minőségi bochki borral nem fox találkozni(fetrengős) Hát asszem egy pincét találtunk a szépasszony völgyben annó ahol egy idős házaspár árulta a bort de ott még kiülős borozós padok sem voltak, csak elvitelre árultak. Na az lehetett eredeti szőlő bor az összes többi pince az ilyen turistalehúzó pancsolt szőlőt nem látott borokat árult(kezeit széttáró)
ok(meghajlós) Én megyek hozzátok te jössz ezek szerint hozzánk félúton cseréljünk kulcsot a pecókhoz 😅
ugye-ugye ! az érzés megvan !
nekem a rum ilyen, azt 16 éves korom óta nem tudom meginni, az is nagyon csúnya volt
Ini ! Nekem ez úgy sikerült 39 ve , hogy még most sem szeretném pótolni ! Gondolhatod micsoda világ volt ! 😒 😰
régen úgy indultunk a discoba hogy legalább 4 korsó boroskóla bent volt, a sofőr meg még egyet ivott 😆
aztán földúton elbotorkáltunk a következő faluban lévő kocsmába ott is ittunk egy keveset, majd ismét földúton a discoba
nem volt ritka hogy érkezés után ki is jött minden pia, aztán lehetett pótolni.....
Még az aromával készült sütemények is rettegést keltenek bennem ! Bár csak a motorbalesetem is így megutáltatta volna velem ezeket a vasakat ! 😇
Sanyi ! Régen volt az biztos , de akkor úgy sikerült , hogy egy életre megútáltam ! Szerencsémre ! Így kell ezt csinálni ! Kimért barack pálinka , vörösbor és kóla volt az elkövető ! 😉
Meg is látszik! Itt mindenki rendes, tisztességes mennyiségi alkoholfogyasztó, tessék igazodni. 🍻 🍷 😉